Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #165 on: November 02, 2016, 09:51:52 AM »
Zdravo Žarek. Welcome back  :)

En pokuk mi samo naredi v mesec november. Bo dovolj  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #166 on: November 02, 2016, 10:18:37 AM »
Zivijo Zarek...jaz bi tudi prosila za smernico za november...hvala  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #167 on: November 02, 2016, 10:43:30 AM »
Dobro jutro, po krajši neaktivnosti sem ponovno na voljo. :)

Če bo katera želela sem na voljo za vprašanja. :)

oooo Žarek

veš da imam vprašanje  ;D
Kako kaže moji poslovni zadevi in sodelovanju z določenim podjetjem?
Tenkjuuuu  :-*

Poslovna zadeva je še v teku, možne težave s komunikacijo, rezultati bodo, vendar bolj kratkoročni.  :)

Sodelovanje s podjetjem pa bo žal neuspešno, saj je konkurenca preveč močna, medsebojna povezava je slaba, na situacijo gledate drugače. Zagotovo bi bilo dobro zamenjati strategijo poslovanja s tem podjetjem, da bi sodelovanje lahko bilo bolj konkretno.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #168 on: November 02, 2016, 10:45:35 AM »
Danes karta

TAT - nepremišljenost, neodgovornost

Juhuuu, lep pozdrav :-*

Hvala za karto, bom bolj pozorna danes torej! ;)

Pa bi še dve osebni vprašanji imela, če bo čas in volja:

Kako kaže s stanovanjem, se bo kmalu našlo kaj primernega?

V soboto grem na izlet in praznovanje, lahko pričakujem pozitiven izzid?

Glede stanovanja se bo nekaj primernega našlo še letos, lepe karte, boš zadovoljna. :)

Glede izleta in praznovanja predvidevam, da gre za isto situacijo? Kakorkoli, pri tebi se opazi, da imaš neki notranji strah s to situacijo, morda težave z sklepanjem medsebojnih povezav ali pa težavo z nakupom ustreznega darila in te bremeni tudi to. Na splošno se torej opazijo neke skrbi, ki so nepotrebne. Opusti te skrbi, sprosti se in bo vse v redu.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #169 on: November 02, 2016, 10:46:54 AM »
Žarek, super, da si spet v formi.  :)

Bi vprašala, kako (če) bo šel projekt kopalnica skozi v naslednjem letu.
[/quote

haha imam identicno vprasanje :) V bistvu kako bo sel skozi celoten projekt obnove?

Bo šlo skozi, čeprav ne ravno po sedajšnjih načrtih. Načrti projekta niso bili zedinjeni od vseh vpletenih (vsaj na začetku ne), tudi v prihodnosti se nakaže v to smer, vendar tokrat od izvajalca del in bi znalo priti do menjave le-tega, morda celo konkretno spremembo načrta samega projekta. Obnova bo šla skozi, ampak ne bo pa to v smislu, »do takrat in takrat naj bo narejeno tako in tako«. Reciva, da bodo neki zastoji vmes. Če so v igri kakšni dokumenti jih bo treba kasneje spremeniti, dodelati. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #170 on: November 02, 2016, 10:49:45 AM »
Zdravo Žarek. Welcome back  :)

En pokuk mi samo naredi v mesec november. Bo dovolj  ;)

Na splošno se bo zgodil neki preobrat v situaciji, ki traja že precej časa, verjetno gre za poslovni svet. Takrat boš tej situaciji morala nameniti več pozornosti, saj bo prišlo do dvomov.

V ljubezni manjša nestrinjanja, zaradi nekih načrtov, ki se jih ne bo dalo realizirati, drugače pa super karte. :)

V poslovnih vodah čakaš na neki odgovor, zaenkrat ga še ne bo oziroma če odgovor vseeno bo, le-ta ne bo tvojih željah.
Finačno se pokažejo neki izdatki za ljubljeno osebo ali pa za neko krajše potovanje s to osebo. Na neki način te zaradi financ to bremeni. :)

Sicer pa lepe karte, take bolj splošne. Ne bo nekih posebnih odstopanj, miren mesec in čisto prijeten. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #171 on: November 02, 2016, 10:53:48 AM »
Zivijo Zarek...jaz bi tudi prosila za smernico za november...hvala  :-*

Nekaj, kar ti je v preteklosti prineslo srečo ti je zdaj prineslo izbire ali razočaranje. Ponovno naveži stik s to situacijo in preveri, kaj še lahko storiš, saj boš sicer v tem mesecu situacijo še vedno želela v prvotni obliki. Je pa čisto možno, da si odpovedala kakšno potovanje ali dogodek in te to sedaj žalosti. Sprosti ta čustva, nič ni izgubljeno. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #172 on: November 02, 2016, 11:10:19 AM »
Ooooooo Žarek, dobrodošel nazaj!  :-*
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.
Hvala za odgovor!  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #173 on: November 02, 2016, 11:12:39 AM »
Danes karta

TAT - nepremišljenost, neodgovornost

Juhuuu, lep pozdrav :-*

Hvala za karto, bom bolj pozorna danes torej! ;)

Pa bi še dve osebni vprašanji imela, če bo čas in volja:

Kako kaže s stanovanjem, se bo kmalu našlo kaj primernega?

V soboto grem na izlet in praznovanje, lahko pričakujem pozitiven izzid?

Glede stanovanja se bo nekaj primernega našlo še letos, lepe karte, boš zadovoljna. :)

Glede izleta in praznovanja predvidevam, da gre za isto situacijo? Kakorkoli, pri tebi se opazi, da imaš neki notranji strah s to situacijo, morda težave z sklepanjem medsebojnih povezav ali pa težavo z nakupom ustreznega darila in te bremeni tudi to. Na splošno se torej opazijo neke skrbi, ki so nepotrebne. Opusti te skrbi, sprosti se in bo vse v redu.  :)

Žarek, iz srca hvala!
Sem vesela za stanovanje! :) Ja, sobotni izlet in praznovanje gresta z roko v roki, pa me res bremeni situacija zaradi odnosov. Bom se sprostila in prepustila. Še 1x hvala :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #174 on: November 02, 2016, 11:21:17 AM »

oooo Žarek

Poslovna zadeva je še v teku, možne težave s komunikacijo, rezultati bodo, vendar bolj kratkoročni.  :)

Sodelovanje s podjetjem pa bo žal neuspešno, saj je konkurenca preveč močna, medsebojna povezava je slaba, na situacijo gledate drugače. Zagotovo bi bilo dobro zamenjati strategijo poslovanja s tem podjetjem, da bi sodelovanje lahko bilo bolj konkretno.  :)

ulalaaaa ...dolgoročnih rezultatov sploh ne pričakujem, čeprav nebi bilo slabo  :laugh: je pa vse v teku, ja....sporočim  ;D
me pa je presenetil drug odgovor, ker se s tem podjetjem ful štekamo. Ful so odprti, komunikativni...
...in prav z tem podjetjem je zadeva v teku (pogajanju). Čakam samo na piko na i....
tudi to sodelovanje je kratkoročno.
bom poročala  ;D
hvala Žarek  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #175 on: November 02, 2016, 11:38:43 AM »

oooo Žarek

ulalaaaa ...dolgoročnih rezultatov sploh ne pričakujem, čeprav nebi bilo slabo  :laugh: je pa vse v teku, ja....sporočim  ;D
me pa je presenetil drug odgovor, ker se s tem podjetjem ful štekamo. Ful so odprti, komunikativni...
...in prav z tem podjetjem je zadeva v teku (pogajanju). Čakam samo na piko na i....
tudi to sodelovanje je kratkoročno.
bom poročala  ;D
hvala Žarek  :-*

Sem dojel kot da si spraševala za dve različni vprašanji... Kakorkoli, zanimiv je tvoj odziv, naj ti to sodelovanje uspe. Karte sicer niso bile najbolj vzpodbudne, zato tudi takšen odgovor.  ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #176 on: November 02, 2016, 11:43:43 AM »
Ooooooo Žarek, dobrodošel nazaj!  :-*
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.
Hvala za odgovor!  :-*

Hvala, Pika.  8)

Ja, iz te situacije se bo naknadno razvil posel, ampak je pa tako, da boš iskala rešitve oziroma možnosti za razvoj, kar te bo precej utrudilo, kasneje bo tudi nekaj dvomov o odločanju, ker se bo odprlo več poti, ampak ti bo vse to uspelo. Lepe karte za naprej. 8)  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #177 on: November 02, 2016, 11:50:11 AM »

[/quote

haha imam identicno vprasanje :) V bistvu kako bo sel skozi celoten projekt obnove?

Bo šlo skozi, čeprav ne ravno po sedajšnjih načrtih. Načrti projekta niso bili zedinjeni od vseh vpletenih (vsaj na začetku ne), tudi v prihodnosti se nakaže v to smer, vendar tokrat od izvajalca del in bi znalo priti do menjave le-tega, morda celo konkretno spremembo načrta samega projekta. Obnova bo šla skozi, ampak ne bo pa to v smislu, »do takrat in takrat naj bo narejeno tako in tako«. Reciva, da bodo neki zastoji vmes. Če so v igri kakšni dokumenti jih bo treba kasneje spremeniti, dodelati. :)

ja izvajalec se zna zamenjat, ker ga ne dobiva na telefon :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: November 02, 2016, 11:52:33 AM »
Žarek pozdravljen!  :D
Mene pa zanima, na kaj moram biti pozorna v novembru?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #179 on: November 02, 2016, 12:05:20 PM »

[/quote

ja izvajalec se zna zamenjat, ker ga ne dobiva na telefon :D

;D Saj bo, važen je rezultat. ;) :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆