Ta odnos je zaključen, zate karte nakažejo moškega v mesecu februar 2017. V bližnji prihodnosti boš v ljubezni analizirala stvari za nazaj. Na poslovnem področju si obremenjena, ne glede na to ali imaš zaposlitev ali ne, v prihodnosti zato malo popazi na misli, tudi tukaj se siliš preveč v preteklost, zaradi nekih izgubljenih priložnosti oziroma boš te izgubljene priložnosti začela analizirati ta mesec. Kmalu tudi na tem področju sledi nekaj, kar te bo osrečilo. Pri financah se opazi neko deljenje, morda boš morala kaj novega financirati oziroma doplačati, povezano z enim moškim. Drugače pa ti razpoloženje kar niha, počni to kar te veseli, da dobiš stabilizacijo... Drugače pa na vidiku v novembru nič, kar bi posebej izstopalo, se boš pa kar dobro znašla in to je plus. Solidno kaže. 
Najlepša hvala!! Tvoji vpogledi so mi pa zmeri v vlko pomoč!

Zgleda da bom res v ljubezni analizirala stvari za nazaj.
Zato ker si moram malo pošlihtati stvari sama pri sebi. Razočarana sem nad sabo, zelo. Ampak čutim pa tak mir po eni strani.
Zaposlenena sem, konec leta mi poteče. Gužva je pa skos. Komej dohajam.
Pri finanacah me čaka velik izdatek, sem priča, decembra bo poroka. Sicer imam pa namen (so)financirati neke terapije očetu.
Ja, skos mi niha razpoloženje, ampak imam zdej veliko več energije, čist druga sem. Ker sem končno povedala neki, kar prej nekaj mesecev nisem upala... Ok, s tem se moram še sprijazniti, da je konec vsega. Ampak prej sploh nisem upala rečt, da men to ni dost...