U, jaz bi prosila.
Če ne zahtevam preveč, bi vprašala za tri zasebne odnose. Nobeden ni mož. No, niso pa tudi ljubimci, da ne boste rekli, kakšna packa sem, ko smo že danes govorili o tem.

Odnos 1, odnos 2 (trenutno v prekinitvi) in odnos 3 (polpretekla zgodovina).
Odnos 1
Karta Obisk, vendar se je spodaj držala tudi karta težave
V tem odnosu je videti da se včasih ali v ozadju ali v podzavesti dogaja mogoče neka "borba" oz. bolje rečeno gre za moč/nemoč situacijo. To ni zelo očitno, pa tudi prevelikih težav na nek način ne povzroča. Karta Obisk pa seveda govori o razumevanju in družabnosti, komuniciranju, če k tej osebi pristopiš na pravi način. Ona si želi neke vrste "materinsko" vlogo in te ima v resnici zelo rada, zato v ozadnju verjetno tudi karta težave, ki opisuje tipično obnašanje med otrokom in staršem, ko starš želi neko spoštovanje, otrok pa malo izziva.
Torej vse OK .... po moje čist Ok in lep odnos
Odnos 2
Karta Upanje
Zame je to zelo zelo dobra karta, ki označuje v bistvu čistost in usmerjenost v cilj.
Če je v prekinitvi, je potem to tale karta v tem zate ok, ker očitno si rabila svež veter v jadra, zbrala si pogum in šla po svoje.
Odnos 3
Karta Nekaj denarja
Tega odnosa ni, ne bo, je prisoten nek notranji strah, nedoslednost ali pa nezadovoljstvo .. je bolje, da ga ni