Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31691 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #315 on: November 16, 2016, 09:07:00 AM »
Za danes karta SMRT

Tak dan, ko bomo imeli občutek, da nas nihče ne razume.
Bolj ali manj neplodno

Jaz pa o tej temi razmisljam par dni. Kuza je se vedno ful bogi, so mu odkrili bule na prostati, ledvicah in mehurju. Ne vemo se koliko casa bo z nami. Ce zdravljenje uspe bo se nekaj casa, drugace pa :( In me je smrtna groza dneva ko ga bo treba peljat uspavat, ne vem ce bom zmogla.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #316 on: November 16, 2016, 09:08:07 AM »
Za danes karta SMRT

Tak dan, ko bomo imeli občutek, da nas nihče ne razume.
Bolj ali manj neplodno

Jaz pa o tej temi razmisljam par dni. Kuza je se vedno ful bogi, so mu odkrili bule na prostati, ledvicah in mehurju. Ne vemo se koliko casa bo z nami. Ce zdravljenje uspe bo se nekaj casa, drugace pa :( In me je smrtna groza dneva ko ga bo treba peljat uspavat, ne vem ce bom zmogla.

Objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #317 on: November 16, 2016, 09:08:47 AM »
Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: November 16, 2016, 09:14:40 AM »
Ha, ta je pa danes v skladu z ostalimi kartami.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #319 on: November 16, 2016, 11:41:19 AM »
Danes sem vam na voljo za kakšno vprašanje

www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #320 on: November 16, 2016, 11:58:09 AM »
U, jaz bi prosila.

Če ne zahtevam preveč, bi vprašala za tri zasebne odnose. Nobeden ni mož. No, niso pa tudi ljubimci, da ne boste rekli, kakšna packa sem, ko smo že danes govorili o tem. :laugh:  :P
Odnos 1, odnos 2 (trenutno v prekinitvi) in odnos 3 (polpretekla zgodovina).
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #321 on: November 16, 2016, 12:04:28 PM »
Konec tega meseca čakam rezultat projekta. Kakšen bo izzid? Kaj lahko pričakujem?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #322 on: November 16, 2016, 12:10:30 PM »
U, jaz bi prosila.

Če ne zahtevam preveč, bi vprašala za tri zasebne odnose. Nobeden ni mož. No, niso pa tudi ljubimci, da ne boste rekli, kakšna packa sem, ko smo že danes govorili o tem. :laugh:  :P

Odnos 1
Karta Obisk, vendar se je spodaj držala tudi karta težave
V tem odnosu je videti da se včasih ali v ozadju ali v podzavesti dogaja mogoče neka "borba" oz. bolje rečeno gre za moč/nemoč situacijo. To ni zelo očitno, pa tudi prevelikih težav na nek način ne povzroča. Karta Obisk pa seveda govori o razumevanju in družabnosti, komuniciranju, če k tej osebi pristopiš na pravi način. Ona si želi neke vrste "materinsko" vlogo in te ima v resnici zelo rada, zato v ozadnju verjetno tudi karta težave, ki opisuje tipično obnašanje med otrokom in staršem, ko starš želi neko spoštovanje, otrok pa malo izziva.
Torej vse OK .... po moje čist Ok in lep odnos

Odnos 2
Karta Upanje
Zame je to zelo zelo dobra karta, ki označuje v bistvu čistost in usmerjenost v cilj.
Če je v prekinitvi, je potem to tale karta v tem zate ok, ker očitno si rabila svež veter v jadra, zbrala si pogum in šla po svoje.

Odnos 3
Karta Nekaj denarja
Tega odnosa ni, ne bo, je prisoten nek notranji strah, nedoslednost ali pa nezadovoljstvo .. je bolje, da ga ni
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #323 on: November 16, 2016, 12:11:22 PM »
Konec tega meseca čakam rezultat projekta. Kakšen bo izzid? Kaj lahko pričakujem?

BOŽJE OKO

Super je tole. Vse je tako, kot mora biti. Odlično saj je tebi pisano na kožo. Bodi bolj samozavestna in pristna.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #324 on: November 16, 2016, 12:25:05 PM »
U, jaz bi prosila.

Odnos 1
V tem odnosu je videti da se včasih ali v ozadju ali v podzavesti dogaja mogoče neka "borba" oz. bolje rečeno gre za moč/nemoč situacijo. To ni zelo očitno, pa tudi prevelikih težav na nek način ne povzroča. Karta Obisk pa seveda govori o razumevanju in družabnosti, komuniciranju, če k tej osebi pristopiš na pravi način. Ona si želi neke vrste "materinsko" vlogo in te ima v resnici zelo rada, zato v ozadnju verjetno tudi karta težave, ki opisuje tipično obnašanje med otrokom in staršem, ko starš želi neko spoštovanje, otrok pa malo izziva.

Odnos 2
Karta Upanje
Zame je to zelo zelo dobra karta, ki označuje v bistvu čistost in usmerjenost v cilj.
Če je v prekinitvi, je potem to tale karta v tem zate ok, ker očitno si rabila svež veter v jadra, zbrala si pogum in šla po svoje.

Odnos 3
Karta Nekaj denarja
Tega odnosa ni, ne bo, je prisoten nek notranji strah, nedoslednost ali pa nezadovoljstvo .. je bolje, da ga ni

Prvi je natanko tak, kot si opisala.  :o
Gre za razumevanje, povezanost, dobro komunikacijo in oseba mi že od začetka daje nek občutek varnosti oz. občutek, da ji gre zaupati. Je pa prisotna tudi tenzija, ki jo opisuješ, ampak ni destruktivna.
Malo borb pa more bit, saj smo  :Sk;D

Drugi, ja, se strinjam, treba je it naprej. Niti se ne oziram nazaj in ne zganjam nostalgije, je že šlo pravo pot.

Tretji.  :-X Res je. Brrrr... Bom držala varno razdaljo.

Hvala ti, Tea. Z veseljem vrnem uslugo, ko boš potrebovala.  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #325 on: November 16, 2016, 12:34:44 PM »
U, jaz bi prosila.

Odnos 1

Odnos 2
Karta Upanje

Odnos 3
Karta Nekaj denarja

Prvi je natanko tak, kot si opisala.  :o
Gre za razumevanje, povezanost, dobro komunikacijo in oseba mi že od začetka daje nek občutek varnosti oz. občutek, da ji gre zaupati. Je pa prisotna tudi tenzija, ki jo opisuješ, ampak ni destruktivna.
Malo borb pa more bit, saj smo  :Sk;D

Drugi, ja, se strinjam, treba je it naprej. Niti se ne oziram nazaj in ne zganjam nostalgije, je že šlo pravo pot.

Tretji.  :-X Res je. Brrrr... Bom držala varno razdaljo.

Hvala ti, Tea. Z veseljem vrnem uslugo, ko boš potrebovala.  :-*

Z veseljem ti gledam draga :)
:-*
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #326 on: November 16, 2016, 12:41:28 PM »
Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #327 on: November 16, 2016, 12:53:33 PM »

BOŽJE OKO

Super je tole. Vse je tako, kot mora biti. Odlično saj je tebi pisano na kožo. Bodi bolj samozavestna in pristna.

Hvala, Tea.
Naj bo tako. Se oglasim z povratnimi info konec meseca. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #328 on: November 16, 2016, 01:04:42 PM »

BOŽJE OKO

Hvala, Tea.
Naj bo tako. Se oglasim z povratnimi info konec meseca. ;)

velja :)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #329 on: November 16, 2016, 01:29:23 PM »
Se jaz :)

Mam ravno govorilne danes, ga vzgojiteljica malo sracka. Ali bo odnos Uma-vzgojiteljica v redu?

Moja astro karta