Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #240 on: November 08, 2016, 09:39:38 AM »
Žarek, ko boš kaj pri cigankah, lahko še zame pogledaš?
To meglena ljubezenska saga se vleče že predolgo. Zdej sem se končno zbrala pogum in rekla, da to nima več smisla...
Odgovora sploh ni bilo... Me sploh ne preseneča. Zanima me, ali je to sedaj ok ali lahko pričakujem še kakšen bumerang nazaj? Nočem se kregat.
Fajn je, ker čutim ko eno olajšanje, po drugi strani mi je pa hudo.
Čist tko na splošno bi še vprašala ciganke, kaj mi sporočajo... A je kej fajnga na obzorju? Skos se neki po sranju plazim  :laugh:

Ta odnos je zaključen, zate karte nakažejo moškega v mesecu februar 2017. V bližnji prihodnosti boš v ljubezni analizirala stvari za nazaj. Na poslovnem področju si obremenjena, ne glede na to ali imaš zaposlitev ali ne, v prihodnosti zato malo popazi na misli, tudi tukaj se siliš preveč v preteklost, zaradi nekih izgubljenih priložnosti oziroma boš te izgubljene priložnosti začela analizirati ta mesec. Kmalu tudi na tem področju sledi nekaj, kar te bo osrečilo. Pri financah se opazi neko deljenje, morda boš morala kaj novega financirati oziroma doplačati, povezano z enim moškim. Drugače pa ti razpoloženje kar niha, počni to kar te veseli, da dobiš stabilizacijo... Drugače pa na vidiku v novembru nič, kar bi posebej izstopalo, se boš pa kar dobro znašla in to je plus. Solidno kaže. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: November 08, 2016, 10:32:31 AM »
Ta odnos je zaključen, zate karte nakažejo moškega v mesecu februar 2017. V bližnji prihodnosti boš v ljubezni analizirala stvari za nazaj. Na poslovnem področju si obremenjena, ne glede na to ali imaš zaposlitev ali ne, v prihodnosti zato malo popazi na misli, tudi tukaj se siliš preveč v preteklost, zaradi nekih izgubljenih priložnosti oziroma boš te izgubljene priložnosti začela analizirati ta mesec. Kmalu tudi na tem področju sledi nekaj, kar te bo osrečilo. Pri financah se opazi neko deljenje, morda boš morala kaj novega financirati oziroma doplačati, povezano z enim moškim. Drugače pa ti razpoloženje kar niha, počni to kar te veseli, da dobiš stabilizacijo... Drugače pa na vidiku v novembru nič, kar bi posebej izstopalo, se boš pa kar dobro znašla in to je plus. Solidno kaže. :)

Najlepša hvala!! Tvoji vpogledi so mi pa zmeri v vlko pomoč!  ;D
Zgleda da bom res v ljubezni analizirala stvari za nazaj.
Zato ker si moram malo pošlihtati stvari sama pri sebi. Razočarana sem nad sabo, zelo. Ampak čutim pa tak mir po eni strani.
Zaposlenena sem, konec leta mi poteče. Gužva je pa skos. Komej dohajam.
Pri finanacah me čaka velik izdatek, sem priča, decembra bo poroka. Sicer imam pa namen (so)financirati neke terapije očetu.
Ja, skos mi niha razpoloženje, ampak imam zdej veliko več energije, čist druga sem. Ker sem končno povedala neki, kar prej nekaj mesecev nisem upala... Ok, s tem se moram še sprijazniti, da je konec vsega. Ampak prej sploh nisem upala rečt, da men to ni dost...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #242 on: November 08, 2016, 10:47:47 AM »

Zato ker si moram malo pošlihtati stvari sama pri sebi. Razočarana sem nad sabo, zelo. Ampak čutim pa tak mir po eni strani.
Pri finanacah me čaka velik izdatek, sem priča, decembra bo poroka. Sicer imam pa namen (so)financirati neke terapije očetu.
Ja, skos mi niha razpoloženje, ampak imam zdej veliko več energije, čist druga sem. Ker sem končno povedala neki, kar prej nekaj mesecev nisem upala... Ok, s tem se moram še sprijazniti, da je konec vsega. Ampak prej sploh nisem upala rečt, da men to ni dost...

Hmm... Vse, kar sem napisal je bilo na splošno... Nisem nekaj veliko kart odpiral, niti se nekaj preveč osredotočal na situacije, vendar če bi se poglobil v karte bi zmogel napisati dosti bolj konkretna bistva in takrat bi lahko v nedogled interpretiral karte... Ampak to pride ko pride. :)

Uspela boš, zmoreš ti vse to in še več.
« Last Edit: November 08, 2016, 10:49:57 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #243 on: November 08, 2016, 10:52:45 AM »

Hmm... Vse, kar sem napisal je bilo na splošno... Nisem nekaj veliko kart odpiral, niti se nekaj preveč osredotočal na situacije, vendar če bi se poglobil v karte bi zmogel napisati dosti bolj konkretna bistva in takrat bi lahko v nedogled interpretiral karte... Ampak to pride ko pride. :)

Uspela boš, zmoreš ti vse to in še več.

Meni je bilo tole zadosti. Res hvala.  ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #244 on: November 08, 2016, 11:11:40 AM »
Iznenadna sreča

Ja, kaj naj rečem. Danes bo vse skupaj precej nepričakovano in precej hitro. Naša iznajdlivost bo pri tem pomagala, kljub vsemu pa lahko pričakujemo še kakšno presenečenje ali pa hitro rešitev določene situacije ..........

8) 8) 8)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: November 08, 2016, 11:32:03 AM »
Žarek does not plum me.  ::)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #246 on: November 08, 2016, 03:03:38 PM »
Iznenadna sreča

Ja, kaj naj rečem. Danes bo vse skupaj precej nepričakovano in precej hitro. Naša iznajdlivost bo pri tem pomagala, kljub vsemu pa lahko pričakujemo še kakšno presenečenje ali pa hitro rešitev določene situacije ..........

....i tako je  :laugh:
Hvala Tea  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #247 on: November 08, 2016, 08:22:53 PM »
Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!

P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback.  ;D
« Last Edit: November 10, 2016, 03:15:16 PM by Missy »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: November 09, 2016, 06:32:44 AM »
Oficir

Odločni in pogumni, samoiniciativni in usmerjeni v cilj. Ambicija in kariera bosta na prvem mestu danes.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #249 on: November 09, 2016, 07:06:22 AM »
To!
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #250 on: November 09, 2016, 09:34:56 AM »
Prav to rabim danes :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #251 on: November 10, 2016, 07:43:33 AM »
Danes sta pa kar dve padli ven
Karta HREPENENJE in BOŽJE OKO

Danes bomo bolj zaupali svoji intuiciji in tudi svojih ustvarjalnim sposobnostim in izrazili vse talente, ki jih premoremo
Izrazila se bo naša najgloblja narava, ne glede na to, kako "trapasti" bi lahko zgledali v javnosti. Smo kar smo, z veliko znanja in vedenja o sebi in svojih željah ........ danes je dan, ko se lahko zagledamo v božji luči - popolne
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #252 on: November 10, 2016, 08:09:21 AM »
Same lepe danes  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"