NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea, eno prošnjo imam...Kako bo včerajšni petek vplival na eno moje prijateljstvo?
Quote from: Gloria82 on October 15, 2016, 02:41:50 PMTea, eno prošnjo imam...Kako bo včerajšni petek vplival na eno moje prijateljstvo?malo čudno zastavjeno vprašanjeOFICIRzdaj bi morala ugibat, kaj si želela izvedet, da bi lahko to interpretirala
Danes POTDobili bomo dobre novice, lahko se bomo odpravili nekam v goste, ali pa li raziskovat svoje okolje ......
Quote from: Tea on October 16, 2016, 06:50:38 AMQuote from: Gloria82 on October 15, 2016, 02:41:50 PMTea, eno prošnjo imam...Kako bo včerajšni petek vplival na eno moje prijateljstvo?malo čudno zastavjeno vprašanjeOFICIRzdaj bi morala ugibat, kaj si želela izvedet, da bi lahko to interpretiralaHvala Tea. Vprašanje je bilo mišljeno kot, ali se prijateljstvo okrepi, skrha ali ostane v istih tirih...Oficir...ostaja zvest Po mojem ostaja prijateljstvo na ustaljenih tirih.
Quote from: Tea on October 16, 2016, 06:45:21 AMDanes POTDobili bomo dobre novice, lahko se bomo odpravili nekam v goste, ali pa li raziskovat svoje okolje ......Super kartica. Kaj od naštetega bo, še ne vem. Plan je ostati malo pri popoldanskem sodelavcu.
Danes POTDobili bomo dobre novice, lahko se bomo odpravili nekam v goste, ali pa šli raziskovat svoje okolje ......
Z veseljem povprašam.Naslednjo sredo se odpravljam v tujino. Glede na vse trenutne zaplete me zanima, kako uspešno bo tam.Hvala, Tea!