9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Azeleja on November 10, 2016, 08:51:31 AMMaja ali pa kdo drug, ki kaj več ve o tem Kako se izračuna v katerem letu se nahajaš po Tarotu?Se zahvaljujem za pojasnila.seštejes datum rojstva in število upoštevaš od svojega RD naprej Moj RD 4.11.1960 = od 4.11.2017 do 4.11.2018 sem v VI Ljubimci
Maja ali pa kdo drug, ki kaj več ve o tem Kako se izračuna v katerem letu se nahajaš po Tarotu?Se zahvaljujem za pojasnila.
Rabim eno karto za vodstvo oziroma sporočilo v novembru... Lepo prosim, kogarkoli
Quote from: bilka on November 10, 2016, 09:16:10 AMRabim eno karto za vodstvo oziroma sporočilo v novembru... Lepo prosim, kogarkoli Ceni to, kar ti je nekaj pomenilo v preteklosti, saj te je to pripeljalo tja, kjer si zdaj. Ne pusti pa, da te preteklost zadržuje na mestu. Življenje gre vedno naprej, nikoli nazaj. Tudi vse misli na preteklost in pretirana nostalgija te lahko ovirata pri usmeritvi stopanju v prihodnost. Bodi sprijaznjena s svojo preteklostjo in pripravljena na prihodnost. Kar je bilo zate dobro v preteklosti, zdaj mogoče ni več. Tisto "dobro" je spadalo v tisti čas. V sedanjost spada neko drugo "dobro", ki tudi mogoče ne bo primerno za preteklost. Prepusti se toku dogajanj, preuči svoje želje in potrebe - s poudarkom na tem, kaj je res dobro zate v danem trenutku.
Quote from: Azeleja on November 10, 2016, 08:51:31 AMMaja ali pa kdo drug, ki kaj več ve o tem Kako se izračuna v katerem letu se nahajaš po Tarotu?Se zahvaljujem za pojasnila.seštejes datum rojstva in število upoštevaš od svojega RD naprej Moj RD 4.11.1960 = od 4.11.2016 do 4.11.2017 sem v VI Ljubimci
Quote from: Tea on November 10, 2016, 09:02:05 AMQuote from: Azeleja on November 10, 2016, 08:51:31 AMMaja ali pa kdo drug, ki kaj več ve o tem Kako se izračuna v katerem letu se nahajaš po Tarotu?Se zahvaljujem za pojasnila.seštejes datum rojstva in število upoštevaš od svojega RD naprej Moj RD 4.11.1960 = od 4.11.2016 do 4.11.2017 sem v VI LjubimciTea, na vašem primeru jaz ne pridem do številke VI/6. Meni pride 5?
Maja, kaj je zame trenutno najbolj pomembno da vem?
Majaaaaaaaa Resno me zanima, ali bo kaj haska te cezoceanske naveze.Hvala!
Quote from: hannah on November 21, 2016, 06:08:31 PMMaja, kaj je zame trenutno najbolj pomembno da vem?Končaj, kar je ostalo nedokončanega, saj že prihajajo novi izzivi.