Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on December 01, 2016, 11:00:33 AMBi še jaz prosila. In sicer v zvezi s kšeftom na temle faksu.V bistvu bi rabila eno "usmeritev", pushing... ali pa komentar na splošno, v katero smer naj kompas obrnem, niti vlečem, glas usmerim...Hvala!Izoliraj se od vseh škodljivih vplivov. Poskrbi zase in upoštevaj gola dejstva, kaj je dobro zate, za čustva ni prostora.
Bi še jaz prosila. In sicer v zvezi s kšeftom na temle faksu.V bistvu bi rabila eno "usmeritev", pushing... ali pa komentar na splošno, v katero smer naj kompas obrnem, niti vlečem, glas usmerim...Hvala!
Potem je vse OK.
Cutim metuljcke v trebuhu. Jih tudi on ali ostaneva na distanci?
Če gledam konkretno za pregled, bi moral bit brez posebnosti. Vse poteka v pravi smeri.Na splošno glede zdravja pa popazi, da se boš dovolj posvečala sebi in dala telesu, kar potrebuje, zlasti dovolj počitka. Pazi, da te ljudje ne bodo preveč čustveno izčrpavali, ne razdajaj se preko svojih trenutnih sposobnosti.In srečno!
MAja, lahko prosim za "smernice" v decembru? Lepo prosim...
Quote from: tia on December 01, 2016, 09:39:54 PMCutim metuljcke v trebuhu. Jih tudi on ali ostaneva na distanci?Izvlekla sem Zvezdo. Ni izključeno, da bi se lahko kaj razvilo.
Quote from: bilka on December 02, 2016, 07:29:04 PMMAja, lahko prosim za "smernice" v decembru? Lepo prosim...Potrudi se, da boš ŽIVELA, ne životarila.
Eno vprasanje: danes sem enemu projektu dala eno brco. Bo kaj pomagalo proti uspesnemu nadaljevanju oziroma premiku naprej?
Maja, kriz me jebe. Zelo.A je kak globji pomen za tem? Razen tega, da sem si sama kriva, da je do tega prislo?