Author Topic: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 57497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: January 03, 2017, 10:02:23 AM »
Maja bi lepo prosila še zame eno lepo sporočilce za leto 2017 :)
Hvala :-*

Paž čaš - sporočilo, kreativni začetki, sinhronost, nova ljubezen, čustvena nezrelost.

Uživaj v čudovitih priložnostih.  :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: January 03, 2017, 10:59:22 AM »
Maja bi lepo prosila še zame eno lepo sporočilce za leto 2017 :)

Paž čaš - sporočilo, kreativni začetki, sinhronost, nova ljubezen, čustvena nezrelost.

Uživaj v čudovitih priložnostih.  :-*

Ulalala, tole pa je sporočilo ;)
Hvala Maja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #227 on: January 10, 2017, 08:01:10 AM »
Premikam v ustrezno temo.

MAja še lahko zame prosim za eno situacijo potegneš karto? Verjetno se bo ta teden kaj premaknilo, pa me zanima samo...

3 diski. Moralo bi it v smeri konstruktivne rešitve.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #228 on: January 10, 2017, 08:11:58 AM »
Ok hvala:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #229 on: January 10, 2017, 09:52:29 AM »
Maja, če lahko prosim za eno karto. Ena situacija je, ki mi ni všeč, da sem jo sprožila. Kako se bo odvijalo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #230 on: January 10, 2017, 12:34:20 PM »
Maja, če lahko prosim za eno karto. Ena situacija je, ki mi ni všeč, da sem jo sprožila. Kako se bo odvijalo.

Tea, 10 čaš sem izvlekla.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #231 on: January 10, 2017, 12:43:50 PM »

Tea, 10 čaš sem izvlekla.

o tole je pa spodbudno
hvala Maja
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #232 on: January 20, 2017, 02:20:27 PM »
Drage(i) moji, bi prosila za vpogled, ce in ko bo kdo pri volji, kartah in casu:

1. Glede postopka na obcini: ali bodo pogoji pristopa kmalu objaveni in ali nam bo uspelo dobiti natecaj in ga izvesti z dobickom?
2. Kako kaj kaze z menjavo stanovanja letos?
3. Kako kaze financno zame letos; se morda kaze kaksna karierna priloznost letos, ki obeta?

Hvala vnaprej! 😘

Offline bilka

• Mojster
« Reply #233 on: January 21, 2017, 06:44:55 PM »
JAz pa sem danes naredila velik korak, stvar se je dobro razpletla, zanima pa me, kakšen vpliv bo imela za končno rešitev...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #234 on: January 21, 2017, 07:22:04 PM »
Drage(i) moji, bi prosila za vpogled, ce in ko bo kdo pri volji, kartah in casu:

1. Glede postopka na obcini: ali bodo pogoji pristopa kmalu objaveni in ali nam bo uspelo dobiti natecaj in ga izvesti z dobickom?
3. Kako kaze financno zame letos; se morda kaze kaksna karierna priloznost letos, ki obeta?

Hvala vnaprej! 😘

1. Začetek se lahko kar zavleče, za uspeh pa zelo vzpodbudne karte.
2. Letošnje leto menjavi stanovanja žal ni najbolj naklonjeno. Preveč odpovedovanja in ukvarjanja s postopki, kar bi znalo povzročit nezadovoljstvo. Se ne mudi, glede na karte bi osebno raje počakala.
3. Finančno stanje bo zadovoljivo, lahko se pokažejo manjše priložnosti, radikalne spremembe pa ne bi napovedovala.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #235 on: January 21, 2017, 07:25:17 PM »
JAz pa sem danes naredila velik korak, stvar se je dobro razpletla, zanima pa me, kakšen vpliv bo imela za končno rešitev...

Korak je bil premišljen in zanj si se morala kar pripravit - da si lahko k zadevi pristopila brez pretirane čustvenosti. Vpliv na potek dogodkov je tole vsekakor imelo, bodo neki premiki, ne bo pa razplet popolnoma odvisen od te poteze. Sledi toku.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #236 on: January 21, 2017, 07:26:59 PM »

Korak je bil premišljen in zanj si se morala kar pripravit - da si lahko k zadevi pristopila brez pretirane čustvenosti. Vpliv na potek dogodkov je tole vsekakor imelo, bodo neki premiki, ne bo pa razplet popolnoma odvisen od te poteze. Sledi toku.

Ok, hvala. No, samo da sem malo pripomogla :)

A pa gre v dobro smer?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #237 on: January 21, 2017, 08:41:07 PM »

Hvala vnaprej! 😘

1. Začetek se lahko kar zavleče, za uspeh pa zelo vzpodbudne karte.
2. Letošnje leto menjavi stanovanja žal ni najbolj naklonjeno. Preveč odpovedovanja in ukvarjanja s postopki, kar bi znalo povzročit nezadovoljstvo. Se ne mudi, glede na karte bi osebno raje počakala.
3. Finančno stanje bo zadovoljivo, lahko se pokažejo manjše priložnosti, radikalne spremembe pa ne bi napovedovala.

Ah Maja, hvala za vpogled! Se tako vlece ta projekt in konstantno spreminjajo datum, ko bodo objavili natecaj, midva pa zgubljava denar kot nora vmes...grozno, je kar kriza. Kar se stanovanja tice je verjetno povezano s trenutno financno nestabilnostjo in verjetno bi naju porinilo na rob ce bi silila. Kar se tice pa mojega financnega stanja in kariere pa tudi ze nekaj casa stoji na mestu, ni prijeten obcutek. Ce bi lahko pridala k zadnjemu vprasanju le se podvprasanjce o doktoratu: kaze, da bom lahko zagovarjala letos in bo to naslednje leto kaj pripomoglo k temu, da se premaknem iz mrtve tocke?

Hvala ti se enkrat in pozdravcke od nase najmlajse clanice, ki se drzi odlicno. :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #238 on: January 22, 2017, 02:24:51 PM »
Missy, pozdrave tudi vsem vam!

Glede doktorata in premikov - ja, vloženo delo bi se moralo obrestovat in vse kaže na to, da boš žela, kar si sadila.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #239 on: January 22, 2017, 09:16:35 PM »
Missy, pozdrave tudi vsem vam!

Glede doktorata in premikov - ja, vloženo delo bi se moralo obrestovat in vse kaže na to, da boš žela, kar si sadila.

Ah Maja, sem kar dobila krila: sem cel dan pisala kot utrgana, z malo, ki je spala na meni, ker ji postelja ni bila prevec po godu. :) Danes sva prejela novico, da zeli mozeva babica prispevati k temu, da se selimo, ker se ji zdi, da se bomo tu zadusili, tako da sedaj tehtam povedano s tvoje strani in to novo dejstvo. Bomo videli, kaj cas prinese: v vsakem primeru sporocim, ko se karkoli odvije. Hvala ti! :*