Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Samo sporocam da je baje tipcek storniral kazen.
Zdravo,prosila bi za dve karti:Situacija 1 in situacija 2.Ko bo katera uspela:)HVala!
Oki tole bom pa kar javno.Borba s sosedo očitno. Gospa so "glavna na vasi" navajena, da je vse po njeno. Ne dovoli izboljšav hiše, vtika se v vsakogar in vse, prav najeda. Tipična slovenceljska scena, in prav ne morem verjet, da sem v ta film padla . No nama bo s spodnjim sosedom le uspelo urediti nujno potrebne zadeve (kanalizacija, hidroizolacija,...)? Matrvola kam sem jaz to padla???
Quote from: Tejka on February 23, 2017, 10:40:46 PMOki tole bom pa kar javno.Borba s sosedo očitno. Gospa so "glavna na vasi" navajena, da je vse po njeno. Ne dovoli izboljšav hiše, vtika se v vsakogar in vse, prav najeda. Tipična slovenceljska scena, in prav ne morem verjet, da sem v ta film padla . No nama bo s spodnjim sosedom le uspelo urediti nujno potrebne zadeve (kanalizacija, hidroizolacija,...)? Matrvola kam sem jaz to padla??? A moram tu kaj odgovorit?Ali je napačna tema? ???
Quote from: bilka on February 23, 2017, 11:46:31 AMZdravo,prosila bi za dve karti:Situacija 1 in situacija 2.Ko bo katera uspela:)HVala!1: 10 palic.2: Kraljica čaš.
10 palic te najbrž zanima ... Tu moraš bit previdna, da si ne naložiš preveč bremena na svoja pleča, potem pa začneš gledat nase kot na žrtev.
Quote from: Jane on February 23, 2017, 08:52:25 PMSamo sporocam da je baje tipcek storniral kazen.
Quote from: Maja on February 24, 2017, 07:15:04 AMQuote from: Tejka on February 23, 2017, 10:40:46 PMOki tole bom pa kar javno.Borba s sosedo očitno. Gospa so "glavna na vasi" navajena, da je vse po njeno. Ne dovoli izboljšav hiše, vtika se v vsakogar in vse, prav najeda. Tipična slovenceljska scena, in prav ne morem verjet, da sem v ta film padla . No nama bo s spodnjim sosedom le uspelo urediti nujno potrebne zadeve (kanalizacija, hidroizolacija,...)? Matrvola kam sem jaz to padla??? A moram tu kaj odgovorit?Ali je napačna tema? ???V bistvu kako bo potekalo tole s sosedo in če bova s spodnjim sosedom uspela popraviti kar je treba. Sem čudno napisala
Jaz bi pa lepo prosila za vpogled glede hčerinega zdravja.Skrbi me.Hvala!