Author Topic: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 57463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #315 on: February 24, 2017, 12:59:48 PM »
Jaz bi pa lepo prosila za vpogled glede hčerinega zdravja.
Skrbi me.
Hvala!  :-*

Kar je zdaj težav, bodo minile. V splošnem je pa ta otrok preveč "priden" oz. si za svoja leta nalaga ogromno skrbi in to jo lahko malo nese.

Pismu, ej.
Sem se ravno spraševala, koliko ima to veze z njeno "pretirano odgovornostjo".
Sicer ima prostega časa, sprostitve, zabave,... več kot preveč, ampak človek nikoli ne ve...
Hvala, Maja! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #316 on: February 24, 2017, 01:05:48 PM »
Tvoja hči je genialec in ji je zaradi tega malo težje včasih. Ampak se izplača. Raje tako.   :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #317 on: February 24, 2017, 01:07:53 PM »
Jaz bi pa lepo prosila za vpogled glede hčerinega zdravja.
Skrbi me.
Hvala!  :-*

Kar je zdaj težav, bodo minile. V splošnem je pa ta otrok preveč "priden" oz. si za svoja leta nalaga ogromno skrbi in to jo lahko malo nese.

Pismu, ej.
Sem se ravno spraševala, koliko ima to veze z njeno "pretirano odgovornostjo".
Sicer ima prostega časa, sprostitve, zabave,... več kot preveč, ampak človek nikoli ne ve...
Hvala, Maja! :-*

Pošiljam direkt feedback.
Govorim s hčero in mi razloži svoje skrbi...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #318 on: February 24, 2017, 01:09:08 PM »
O, zažigam.  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #319 on: February 24, 2017, 01:14:28 PM »

Tvoja hči je genialec in ji je zaradi tega malo težje včasih. Ampak se izplača. Raje tako.   :-*

Sva pisali istočasno.
Ja, spoved je bila nekako v to smer.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #320 on: February 24, 2017, 01:15:21 PM »
 8) 8) 8)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #321 on: February 24, 2017, 03:34:33 PM »
Oki tole bom pa kar javno.

Borba s sosedo očitno. Gospa so "glavna na vasi" navajena, da je vse po njeno. Ne dovoli izboljšav hiše, vtika se v vsakogar in vse, prav najeda. Tipična slovenceljska scena, in prav ne morem verjet, da sem v ta film padla :o. No nama bo s spodnjim sosedom le uspelo urediti nujno potrebne zadeve (kanalizacija, hidroizolacija,...)? Matrvola kam sem jaz to padla??? :o :o :o :-X :-X :-X

A moram tu kaj odgovorit?
Ali je napačna tema?  ???

V bistvu kako bo potekalo tole s sosedo in če bova s spodnjim sosedom uspela popraviti kar je treba. Sem čudno napisala  ;D

Ja, soseda, kot kaže, res obvladuje situacijo.  8) :laugh: Pa tudi pretkana zna bit. Karte tako pravijo ... Ne zapletaj se z njo. Če se le da, se izogni. Kjer pa to ni možno, se pa zavedaj svojih pravic - pa tudi svojih meja.
S sosedom se pa tudi lahko reši, bo pa verjetno potreben kakšen vložek €.  :blank:

Ma je treba veliko narest in mi je jasno, da bodo potrebni €. Ženska prodaja svoje stanovanje menda že 10 let in seveda noče vlagati v skupne prostore, pa preprečuje dela... Gre pa za nujne zadeve. Temelji so za zrihtat, kanalizacija, fasada ...

Ne vem, če bo s tole žensko tako, bom enostavno čez 3 leta prodala in šla.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #322 on: February 27, 2017, 04:13:52 PM »
Maja, a bi te lahko prosila za pogled? V petek prirejamo en dobrodelni dogodek, je bilo nekaj komplikacij, ampak trenutno je vse tipi topi. Bi lahko pogledala, kakšno bo stanje v petek, najbolj me skrbi, da ne bo prišlo dovolj ljudi. Delamo sicer na pormociji, pa vendar... :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #323 on: February 27, 2017, 04:18:52 PM »
Maja, a bi te lahko prosila za pogled? V petek prirejamo en dobrodelni dogodek, je bilo nekaj komplikacij, ampak trenutno je vse tipi topi. Bi lahko pogledala, kakšno bo stanje v petek, najbolj me skrbi, da ne bo prišlo dovolj ljudi. Delamo sicer na pormociji, pa vendar... :-*

Povej za kaj se gre, mogoče lahko še mi koga pošljemo :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Luna

• Mojster
« Reply #324 on: February 27, 2017, 04:38:22 PM »

Dogodek je sicer v Nemčiji, tako da to verjetno malo oteži zadeve.  Gredo pa vsa sredsta za organizacijo, ki dela z žrtvami trgovine z ljudmi.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #325 on: February 27, 2017, 05:12:59 PM »

Dogodek je sicer v Nemčiji, tako da to verjetno malo oteži zadeve.  Gredo pa vsa sredsta za organizacijo, ki dela z žrtvami trgovine z ljudmi.

Potem pa držim pesti, da bo dogodek uspešen.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Luna

• Mojster
« Reply #326 on: February 27, 2017, 05:22:39 PM »

Potem pa držim pesti, da bo dogodek uspešen.

Hvala Jane, pridejo vse tačke prav :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: February 28, 2017, 08:27:06 AM »

Obisk bo zadovoljiv, promovirajte pa prav do zadnjega dne.
Upam, da boste uspešni.
Srečno!
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #328 on: February 28, 2017, 08:49:17 AM »
Jaz pa sem v enem odnosu, ki kaže, da se lahko poglobi in postane nekaj več...Kako kaže?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: February 28, 2017, 08:53:26 AM »
Jaz pa sem v enem odnosu, ki kaže, da se lahko poglobi in postane nekaj več...Kako kaže?

Omenjeni odnos prinaša v tvoje življenje svežino. Res lahko začneš na novo - če si le dovoliš.
Srečno!
9ZK 656