V avgustu spet mrka - lunin na 15 vodnarja, Solarni pa na 28 Leva
Obenem pa tudi R Merkur v znamenju Device, ki bo R še do 6. septembra
Takole, da boste vedeli vsaj okvirno načrtovati.
Imam vprašanje. Tale Solarni mrk na 28. stopinj Leva meni pade skoraj na Merkurja. Skoraj istočasno bo R Merkur. Istočasno nekje po logiki to ne sme toliko vplivati na mene, saj imam tudi sam, kot množica tu v natalni kart R Merkurja. Ni res?
Andres
Solarni mrk ti pade na Merkurja in to bo vsekakor vpliv, vendar je to dolgoročni vpliv, ki ga boš začel čutiti že malo prej in potem v vseh mrkovih aspektih /predvsem ko bo kvadrat novembra in potem opozicija februarja 2018- takrat še posebno, ker je spet nov solarni mrk na 27 vodnarja in vpliv se še zavleče/
Se pravi greš zdaj v obdboje mrkov na osi 1/7 hiša - kar pomeni, da bo veliko vprašanj in sprememb glede tega, kaj si ti želiš in kako to sprejemajo tvoji partnerji, poslovni in osebni ali pomembni drugi. Na nek način bodo tvoje prioriete tukaj v spremembi.
Mrk na Merkurja /vladar Device, oz. sovladar tvoje 1 hiše/ samo še potrjuje spremembe, ki se bodo zgodile s tabo. 1 hiša je hiša JAZ-a, tvoje predstavitve v svet. Merkur je tudi sovladar tvoje 10 hiše in vladar 11 - torej istočasno se spremembe dogajajo posledično na področju kariere in v skupinah, kjer imaš podobne interese in kjer se družiš z drugimi /prijatelji, pa tudi tvoje srčne želje/.
Glede R Merkurja seveda bo zate to bolj poglobljena tema, ker je že natal R Merkur, obenem z mrkom tudi tranzitni R Merkur in to v znamenju Device - merkur je pa vladar in Devica je tudi znamenje, ki se začne v tvoji 1 hiši
Dragi moj - zelo se boš spremenil. Ne semo fizično telo, obleka, izgled, pa nastop in način tvoje predstavitve. Mogoče boš začel drugače razmišljati o svojem življenju, o sebi, svojih željah. Seveda boš posledično spremembe peljal v svoje delo, kariero in socialno okolje. Tudi druženje bo na nek način dobilo neko spremembo. Predvsem pa mislim da boš delal več na področju zdravljenja /devica/ in potovanja /dvojčkek/ to pa nekatere stvari, ki si jih že, ali pa so bile prej občasne, zdaj pa prihajajo malo bolj redno v tvoje življenje, da lahko narediš zaključek ali selekcijo tega, kaj bi ali kaj ne bi.
Po logiki - seveda bo to zelo vplivalo nate. In to dalj časa - mrk v avgustu 2018 je na tvojem soncu. Julij 2018 pa na 20 raka, kar je kvadrat na tvojega Marsa - in bo v oktobru kvadriral iz raka julijski mrk - takrat je tudi R Venera in se obrača ravno na tvoji Ic točki!
Tea. Jaz sem tole večkrat prebral. Enkrat pred okrog desetimi leti ali manj si rekla, da se bom preoblekel in sem si obleko kupil. Jebemo. Še danes mi stoji v omari, saj oblekel sem se v to mogoče dvakrat. Zdaj si vsaj povedala, da se bom preoblekel v vseh pogledil.

Mimogrede. Pred nekaj dnevi sem si moral kupiti nove hlače, tiste za čez hlače, ki ne premočijo, in iste take še termo, ker bom šel v ledeniške jame.
Možno je čisto, da mi bo to naredil turizem ali še več tisto kar bi rad delal bolj mednarodno kot je to turizem, organizacija potovanj, potovanja in podobno.
Spremenil se bom do partnerjev? Čisto možno. Vendar ne vem v katero smer, saj do njih sem vedno isti, edino kar je možno je, da jim ne bom več nudil toliko kot jim. Vendar to je že potem ekonomsko boljše, slabše pa za renome, saj meji že na požrešnost.
Ta mrk in vse vzpete planete tu in tam kljub grozni besedi in pračkovanju, MRK, jaz to sploh tako ne vidim. Celo zagon mi daje. Februarja konkretno bo ta mrk in takrat imam bokirano od 10. do 28. vse z Azijci. Tistimi, ki so z menoj že bili in tistimi ki bodo prvič.
Res mi ta mrk ne vzame nobenega poguma, ali pa premalo razumem tvojo razlago.
Sem pa pogledal leta 1984, 1988, 1991, 2006, ki so bila zame prelomna, in res se pojavlja nekaj do mesca in pol po ali pred mrkom.
1999 se je rodila hčerka. Tam okoli rojstnega dneva zapažam celo dva mrka, ne pa na njeno rojstvo. Nobenega mrka ni bilo na sinov rojstni dan 1996. Vedno, razen pri eni letnici gre za solarni mrk. Lunarni mrk je bil celo samo nekaj dni pred tem, ko sem se ločil 2000. Dolgoročno gledano mi noben mrk ni naredil neke škode. Kratkoročno pa so to neprijetne zadeve. Ampak jebi ga. Če sem zmogel v življenju toliko stvari bom tudi mrke ki mi v prihodnje niso naklonjeni. Mogoče sem pa jaz močnejši od njih in bom znal to obrniti v svoj prid.
Andres