9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Začnimo na novem listuDanes z nami energija karte HIŠAdom, zavetje, korenine, ustvarjanje, harmonija na vseh nivojih
Bi lahko prosila za en vpogled? Me kar žre ta situacija. Problem je v birokraciji in kako si razlgati določene člene v pogodbi, ki so zelo ohlapno napisani. Tako da me zanima ali bo postopek šel skozi in se bo pozitivno rešilo - se pravi predvsem ali bom na koncu dobla financiranje? Če bo čas, želja in energija.
Quote from: Luna on November 20, 2016, 08:23:28 PMBi lahko prosila za en vpogled? Me kar žre ta situacija. Problem je v birokraciji in kako si razlgati določene člene v pogodbi, ki so zelo ohlapno napisani. Tako da me zanima ali bo postopek šel skozi in se bo pozitivno rešilo - se pravi predvsem ali bom na koncu dobla financiranje? Če bo čas, želja in energija. Vse kaže, da ja, vendar mogoče malo manj, kot misliš, v denarju
Quote from: Tea on November 21, 2016, 05:49:48 AMQuote from: Luna on November 20, 2016, 08:23:28 PMBi lahko prosila za en vpogled? Me kar žre ta situacija. Problem je v birokraciji in kako si razlgati določene člene v pogodbi, ki so zelo ohlapno napisani. Tako da me zanima ali bo postopek šel skozi in se bo pozitivno rešilo - se pravi predvsem ali bom na koncu dobla financiranje? Če bo čas, želja in energija. Vse kaže, da ja, vendar mogoče malo manj, kot misliš, v denarju Hvala, Tea! Hm zanimivo, poročam o rezultatu