PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on November 23, 2016, 09:13:30 AMQuote from: Nena on November 23, 2016, 08:50:14 AMNekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala Malo še počakaj, ker v tvoji glavi ni še čisto do konca izdelan načrt. Je še nihanje sem in tja, ni direktne špure, če razumeš. Ali pa daj na papir, da boš videla, kje je tvoja notranja dilema. Tole bo odpravljeno v enoti 3Hvala Tea...potrpezljivo cakam..itak ni odvisno od mene kot mene...mogoce pa se nisem cist pripravljena...ker ce se to udejanji je res zakon..
Quote from: Nena on November 23, 2016, 08:50:14 AMNekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala Malo še počakaj, ker v tvoji glavi ni še čisto do konca izdelan načrt. Je še nihanje sem in tja, ni direktne špure, če razumeš. Ali pa daj na papir, da boš videla, kje je tvoja notranja dilema. Tole bo odpravljeno v enoti 3
Nekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala
Quote from: bilka on November 23, 2016, 09:01:53 AMPa še jaz prosim za sporočilo. Če se da, pozitivno Karta Božje okoEto, vse je tako kot hočeš, želiš in vidiš
Pa še jaz prosim za sporočilo. Če se da, pozitivno
Quote from: Gloria82 on November 22, 2016, 07:24:45 PMDa poročam....Quote from: TeaLjubicaVeš kaj, vse ok, če ti ne bi bila malo preveč naivna ali neodločna pri vsem tem. Kot tista na sliki Malo več energije in odločnosti daj not pa bo vse v redu /upanje/Bila drzna in pogumna ....in razgovor je bil obetaven Gremo v drugi krog Sedaj pa spet čakanje.....Joooooj kako upam na pozitiven razplet.Tea, a te lahko ponižno prosim, da pokukaš?Dve sta mi kar skočili ven: Ljubezen in LjubimecTorej, če je to tvoja srčna želja, bo uresničena
Da poročam....Quote from: TeaLjubicaVeš kaj, vse ok, če ti ne bi bila malo preveč naivna ali neodločna pri vsem tem. Kot tista na sliki Malo več energije in odločnosti daj not pa bo vse v redu /upanje/Bila drzna in pogumna ....in razgovor je bil obetaven Gremo v drugi krog Sedaj pa spet čakanje.....Joooooj kako upam na pozitiven razplet.Tea, a te lahko ponižno prosim, da pokukaš?
LjubicaVeš kaj, vse ok, če ti ne bi bila malo preveč naivna ali neodločna pri vsem tem. Kot tista na sliki Malo več energije in odločnosti daj not pa bo vse v redu /upanje/
Quote from: sanjalka on November 23, 2016, 08:31:35 AMTea tudi jaz bi lepo prosila za sporočilo Kako delovati v dani situaciji? Hvala Uh karta NeiskrenostA moraš delovati. Tole mi diši po tem, da te hočejo speljati v take situacije - to ti pa potem jemlje energijoKako delovati? Karta sreče. Deluj zase. Dvigni glavo in pojdi ponosno naprej svojo pot.
Tea tudi jaz bi lepo prosila za sporočilo Kako delovati v dani situaciji? Hvala
Quote from: nensi on November 23, 2016, 09:29:04 AMQuote from: Tea on November 23, 2016, 09:16:19 AMQuote from: nensi on November 23, 2016, 09:10:09 AMQuote from: Tea on November 23, 2016, 07:19:36 AMDanes sem na voljo za kakšno vprašanjeZakaj ne pride do prodaje, kdo ali kaj ali kje je ovira?Hvala ti Karta darilaTole je za vesolje že prodano. Ovira: Karta božjega očesa /karma/ najbrž v tebi sami ... poglej v preteklost, poglej če sprejemaš, poglej če dovoliš? A je to kaj vezano na tvojo družino?Zelo hvala. Zelo res.Ja je vezano na družino, sem domnevala, da je mogoče v družini ovira ne toliko pri meni in tvoj odgovor tudi kaže v to smer.Bom tam raziskovala in rahljala energije, da se dokončno realizira.Hvala ti, hvala kartam Nensi, potem pa je res mogoče veliko več blokade iz strani družine. Mislim, da boš tole spedenala do novega leta najkasneje Držim pesti in vse dobro
Quote from: Tea on November 23, 2016, 09:16:19 AMQuote from: nensi on November 23, 2016, 09:10:09 AMQuote from: Tea on November 23, 2016, 07:19:36 AMDanes sem na voljo za kakšno vprašanjeZakaj ne pride do prodaje, kdo ali kaj ali kje je ovira?Hvala ti Karta darilaTole je za vesolje že prodano. Ovira: Karta božjega očesa /karma/ najbrž v tebi sami ... poglej v preteklost, poglej če sprejemaš, poglej če dovoliš? A je to kaj vezano na tvojo družino?Zelo hvala. Zelo res.Ja je vezano na družino, sem domnevala, da je mogoče v družini ovira ne toliko pri meni in tvoj odgovor tudi kaže v to smer.Bom tam raziskovala in rahljala energije, da se dokončno realizira.Hvala ti, hvala kartam
Quote from: nensi on November 23, 2016, 09:10:09 AMQuote from: Tea on November 23, 2016, 07:19:36 AMDanes sem na voljo za kakšno vprašanjeZakaj ne pride do prodaje, kdo ali kaj ali kje je ovira?Hvala ti Karta darilaTole je za vesolje že prodano. Ovira: Karta božjega očesa /karma/ najbrž v tebi sami ... poglej v preteklost, poglej če sprejemaš, poglej če dovoliš? A je to kaj vezano na tvojo družino?
Quote from: Tea on November 23, 2016, 07:19:36 AMDanes sem na voljo za kakšno vprašanjeZakaj ne pride do prodaje, kdo ali kaj ali kje je ovira?Hvala ti
Danes sem na voljo za kakšno vprašanje
Zanimiva karta za danes, bom bila pozorna Pa bi še jaz prosila za eno splošno sporočilo zame, če si še pri kartah
Tea, ce bo cas in volja se zame sporocilce, kariera me matra. Spet ali se vedno.
Danes karta HIŠAMir, dom, zavetje, razmislek in dobro počutje Sprostimo se
Quote from: Luna on November 23, 2016, 10:23:34 AMZanimiva karta za danes, bom bila pozorna Pa bi še jaz prosila za eno splošno sporočilo zame, če si še pri kartah Zate na splošno je Tat - verjetno se ta čas nekoliko "sabotiraš". Lahko pa da moraš samo kakšen korak nazaj, po zalet. Malo razmisli. Mogoče si imela pa v ozadju vseeno neko vprašanje