Author Topic: Olajšaj se malo. Sedemnajsti del.  (Read 100632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Olajšaj se malo. Sedemnajsti del.
« Reply #315 on: August 28, 2017, 10:07:26 AM »
c-c-c, sami izgovori  :laugh:

Haha, imam pa eno zanimivo iz družinske zgodovine. Naši so šli smučat v Avstrijo v Jugoslaviji, s sabo so vzeli velike zaboje teh 'Naranč' in 'Pingo' sokov, ampak ker apartma ni imel hladilnika, so sklenili 'Nič, bomo pa na balkon dali' (logično, ne), ampak ker so temperature ponoči padle krepko pod nulo, so steklenice popokale in zjutraj je širše gledalstvo pozdravila množica ledenih sveč sumljive barve, ki so visele navzdol. Cel dopust so jih sumničavo gledali, češ, to so pa tista familija, ki očitno ne ve, zakaj so WC izumili  :laugh: :laugh:

Offline Manja

• Veteran
« Reply #316 on: August 28, 2017, 10:08:49 AM »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Jokam od smeha  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #317 on: August 28, 2017, 10:37:26 AM »
v 3 p.m., kako so eni vozniki NESPOSOBNI!!!! Kako lahko ustaviš nAPOL v križišču, da ljudje za tabo BREMZAJO NA POLNO in potem imajo razbita jajca po tepihih!?!?!?!??! Keri kreteni!!! Kdo vam je dal izpit, jebote?
9ZK 674

Offline Manja

• Veteran
« Reply #318 on: August 28, 2017, 10:44:23 AM »
Nič kaj ne zavidam razbitih jajc.. :(
Mene je včeraj znerviral nered v stanovanju, ko sem prišla domov, ker nisem imela občutka, da sem tako bombo pustila doma. Če pa bi se mi povrhu še kaj takega zgodilo, pa bi se mi verjetno do konca odpeeljalo.  >:(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #319 on: August 28, 2017, 12:45:17 PM »
c-c-c, sami izgovori  :laugh:

Haha, imam pa eno zanimivo iz družinske zgodovine. Naši so šli smučat v Avstrijo v Jugoslaviji, s sabo so vzeli velike zaboje teh 'Naranč' in 'Pingo' sokov, ampak ker apartma ni imel hladilnika, so sklenili 'Nič, bomo pa na balkon dali' (logično, ne), ampak ker so temperature ponoči padle krepko pod nulo, so steklenice popokale in zjutraj je širše gledalstvo pozdravila množica ledenih sveč sumljive barve, ki so visele navzdol. Cel dopust so jih sumničavo gledali, češ, to so pa tista familija, ki očitno ne ve, zakaj so WC izumili  :laugh: :laugh:

V bistvu so pa nehote izumili sladoled. :D

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #320 on: August 28, 2017, 03:06:38 PM »
Kot članica neke spletne astrološke strani sem si lahko izbrala en poln report ... Caycejevo karmično. Počenega groša vredno in v vsakem obziru nekajkrat slabše že od mojih lastnih, s subjektivnostjo zamegljenih interpretacij ... Razočaranje ...  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #321 on: August 28, 2017, 05:24:35 PM »
Jaz pa moram reči, da sem zaradi tega propadlega poslovanja žalostna in razočarana.  :(

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: August 28, 2017, 05:48:16 PM »
Kot članica neke spletne astrološke strani sem si lahko izbrala en poln report ... Caycejevo karmično. Počenega groša vredno in v vsakem obziru nekajkrat slabše že od mojih lastnih, s subjektivnostjo zamegljenih interpretacij ... Razočaranje ...  :blank:

Kakšna je pa to?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #323 on: August 28, 2017, 06:40:39 PM »

Kakšna je pa to?

Groupovenus. Zanič.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: August 28, 2017, 10:19:26 PM »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #325 on: August 29, 2017, 07:38:36 AM »
Mmmmmhm, potrjujem.   >:(
Včeraj na plaži imela tako slabe izkušnje. Čist razočarana nad obnašanjemm. Prideš na plažo in se nekdo, ki ima 2 dni zaporedoma na istem prostoru brisače, in pride za tabo, ko se sam že "utaboriš", se začne razburjat, kako si mu vzel plac. Mislm, ja kar nekaj no. Najbolje, da si zakoliči plac, ko pride prvič na plažo pa bo mir. Kaj naj jaz, voham, kje kdo leži, če je plaža še prazna, ko pridem tja? In ne, ne bom se sekirala in nekomu opravičevala, ker sem prišla pred njim tja. Kar nekaj no. Čjudje so res trčeni do amena - nekateri.  >:(

Haha, ja. :laugh:
Naj se uščije gor, tako bo garant frej.

Še bolje, da prostor označi na način kot ga je Majin gost :laugh:
Tako bo imel kar precej prostora zase  ;D

Ni bil gost, naključni mimoidoči je bil.  ;D
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #326 on: August 29, 2017, 08:48:51 AM »
Groupovenus.

:laugh:

No, saj neke hude kvalitete nisem pričakovala, ampak vseeno kaj drugega, kot da sem 'extremely blessed' in moram v tem življenju postati spiritualna učiteljica  :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #327 on: August 29, 2017, 09:16:22 AM »
Groupovenus.

No, saj neke hude kvalitete nisem pričakovala, ampak vseeno kaj drugega, kot da sem 'extremely blessed' in moram v tem življenju postati spiritualna učiteljica  :laugh:

;D ;D ;D

Počakaj analizo s strani Jane.  ;)
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #328 on: August 29, 2017, 09:19:51 AM »
Groupovenus.

;D ;D ;D

Počakaj analizo s strani Jane.  ;)

Saša, sigurno. Ampak, če so že ponudili, se z belim kruhom ne prepira ...  ;) Si uspela že ukrenit kaj z jajci?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #329 on: August 29, 2017, 09:22:48 AM »
Začuda mi ni smrdelo včeraj v avtu. Sem popoldne samo vzela ven tepih in ga oprala. Pa ni neke sile. Samo posušit se mora še.  8)
9ZK 674