IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jernej on October 03, 2017, 10:28:21 PMSaj se v bistvu ne poda v to načrtno. Pelje pohitvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzame (v mojem primeru) eno s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit e 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno pozna e od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misli: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."Aaaaa, na (ne)srečo pa na tem področju ne igram ...
Saj se v bistvu ne poda v to načrtno. Pelje pohitvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzame (v mojem primeru) eno s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit e 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno pozna e od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misli: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."
Quote from: Pika on October 04, 2017, 10:18:10 AMQuote from: Gloria82 on October 04, 2017, 08:38:34 AMQuote from: Pika on October 04, 2017, 03:45:53 AMNespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.Pika...moški to "predejo" kot mucki ker so večji, je pač tudi bolj glasno...Že mogoče, ampak tega predenja nobena sodobna industrijska tekstilna tehnologija ne preglasi.(Haha, še je upanje za tekstilno industrijo).Sem prebrala "prdenja"
Quote from: Gloria82 on October 04, 2017, 08:38:34 AMQuote from: Pika on October 04, 2017, 03:45:53 AMNespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.Pika...moški to "predejo" kot mucki ker so večji, je pač tudi bolj glasno...Že mogoče, ampak tega predenja nobena sodobna industrijska tekstilna tehnologija ne preglasi.(Haha, še je upanje za tekstilno industrijo).
Quote from: Pika on October 04, 2017, 03:45:53 AMNespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.Pika...moški to "predejo" kot mucki ker so večji, je pač tudi bolj glasno...
Nespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.
Quote from: Maja on October 04, 2017, 09:07:47 AMQuote from: Jernej on October 03, 2017, 10:28:21 PMSaj se v bistvu ne podaš v to načrtno. Pelješ pohištvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzameš (v mojem primeru) ženo s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit še 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno poznaš še od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misliš: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."Aaaaa, na (ne)srečo pa na tem področju ne igram ... tud jaz se nisem pa tako pride
Quote from: Jernej on October 03, 2017, 10:28:21 PMSaj se v bistvu ne podaš v to načrtno. Pelješ pohištvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzameš (v mojem primeru) ženo s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit še 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno poznaš še od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misliš: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."Aaaaa, na (ne)srečo pa na tem področju ne igram ...
Saj se v bistvu ne podaš v to načrtno. Pelješ pohištvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzameš (v mojem primeru) ženo s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit še 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno poznaš še od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misliš: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."
Mater, je prišel en fajn Ukrajinec k nam.
Neeeeeeeeeeee!Šefica ga je odslovila. Neko poslovno ponudbo je imel.Midva sva pa tak dober kontakt imela ...Je pa vprašal, če sem jaz tudi Ukrajinka. Da tako izgledam.
Quote from: Missy on October 03, 2017, 10:50:06 PMJes se bom pa dans ornk olajsala: kaj pa ce bi to zivljenje sam ornk kul pa izi postalo? Kok bi blo to fajn. In kok je ze cajt za to no. Se mau pa bom belo zastavo vn prvlekla in zacela pet 'I give up'. Pha.Jooj, Missy, a veš, da sem morala kar 2x prebrati, da sem razumela. Mi nekako ne gre tole branje "piši kao što govoriš"
Jes se bom pa dans ornk olajsala: kaj pa ce bi to zivljenje sam ornk kul pa izi postalo? Kok bi blo to fajn. In kok je ze cajt za to no. Se mau pa bom belo zastavo vn prvlekla in zacela pet 'I give up'. Pha.
Quote from: sanjalka on October 04, 2017, 08:43:13 AMQuote from: Missy on October 03, 2017, 10:50:06 PMJes se bom pa dans ornk olajsala: kaj pa ce bi to zivljenje sam ornk kul pa izi postalo? Kok bi blo to fajn. In kok je ze cajt za to no. Se mau pa bom belo zastavo vn prvlekla in zacela pet 'I give up'. Pha.Jooj, Missy, a veš, da sem morala kar 2x prebrati, da sem razumela. Mi nekako ne gre tole branje "piši kao što govoriš" grda razvada.
Uf, mi res ne gre tole
Quote from: sanjalka on October 04, 2017, 11:37:10 AMUf, mi res ne gre tole Ja kk ne gre? Če je štk fajn štk pisat?
Quote from: Rena on October 04, 2017, 02:04:06 PMQuote from: sanjalka on October 04, 2017, 11:37:10 AMUf, mi res ne gre tole Ja kk ne gre? Če je štk fajn štk pisat? Mi še v vsakdanji rabi ne gre, kaj šele pri pisanju oz. branju
Kva pa lublanščina?