9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim tudi jaz...hvala
Prosim še zame. Hvala!
Bi se sama prosila sporocilce. In Rena, sem vesela, da je slo super!
Quote from: sanjalka on January 18, 2017, 10:49:38 AMProsim ČAS ZA REZVEDRILO - delfini vedo, kako pomembna je igra, saj radost dela čudeže!Bolj na izi
Prosim
Quote from: Nena on January 18, 2017, 12:17:53 PMProsim tudi jaz...hvala PRIPRAVLJENI, POZOR, ZDAJ! Zdaj je popoln trenutek, da se potopite in zaobjamete svoje srčne želje!
Quote from: sasa on January 18, 2017, 09:53:30 AMJaz bi tudi glede neke situacije vodilo.Quote from: sasa on January 18, 2017, 09:53:30 AMJaz bi tudi glede neke situacije vodilo.SKRINJA ZAKLADOV - prav zdaj prihaja k vam nepričakovana, neizmerna sreča. Vaše prošnje za finančno podporo so bile uslišane in pomoč prihaja. Prihaja na čudovit, nepričakovan način!Torej zaupaj...
Jaz bi tudi glede neke situacije vodilo.
Quote from: Pika on January 18, 2017, 12:20:12 PMProsim še zame. Hvala! OPAZUJTE SVOJE MISLI! Pomembno je, da mislite samo na tisto, kar si želite in ne na to, česar se bojite!
Quote from: nensi on January 18, 2017, 09:56:04 AMJa prosim. Ali mi oseba SB lahko kakorkoli pomaga?Hvala ti. NE vem, pravijoODLOČITE SE - se počutite, kot da ste ujeti in negotovi? Prisluhnite svoji notranjosti in se odločite.PRisluhni si in zaupaj svojemu vodenju, če je to oseba, ki ti lahko pomaga...
Ja prosim. Ali mi oseba SB lahko kakorkoli pomaga?Hvala ti.
Quote from: bilka on January 19, 2017, 08:08:26 AMQuote from: nensi on January 18, 2017, 09:56:04 AMJa prosim. Ali mi oseba SB lahko kakorkoli pomaga?Hvala ti. NE vem, pravijoODLOČITE SE - se počutite, kot da ste ujeti in negotovi? Prisluhnite svoji notranjosti in se odločite.PRisluhni si in zaupaj svojemu vodenju, če je to oseba, ki ti lahko pomaga...Hvala ti za odgovor Izgleda je to res eno moje pomembno šolanje, ki ga bom sama morala razrešiti.Odgovor je čisto v tem stilu - pomagaj si sam in bog ti bo pomagal
VREDNOST - vedite, da si zaslužite samo dobro!
ODLOČITE SE! Se počutite, kot da ste ujeti in negotovi? Prisluhnite svoji notranjosti in se odločite!