Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #15 on: January 30, 2017, 12:16:17 PM »
Rena, sanjas seks :D
Ti manjka ;) ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #16 on: January 30, 2017, 12:22:42 PM »
Neeeeeee, preveč mi ga hodi  8) :P :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: January 30, 2017, 12:55:23 PM »

Joooooj, no, preveč ni nikoli ;D ;) :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: January 30, 2017, 12:58:12 PM »

No ja, se sicer strinjam, pa bi se še vseeno dalo debatirat. Predlagam delavnico na to temo  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: January 30, 2017, 02:42:17 PM »

No ja, se sicer strinjam, pa bi se še vseeno dalo debatirat. Predlagam delavnico na to temo  ;D

Lahko odpremo posebno temo ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #20 on: January 30, 2017, 02:56:38 PM »

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #21 on: January 31, 2017, 06:14:53 PM »
Hvala Sanjalka  :-* hvala Rena  :-*
Všeč so mi vajine razlage  ;D
...sem še to noč spet sanjala voznjo z avtom. Pot je bila spet navzgor, cesta pa malce lepša kot zadnjič  8)
Hihihiiii
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: January 31, 2017, 10:33:50 PM »
...sem še to noč spet sanjala voznjo z avtom. Pot je bila spet navzgor, cesta pa malce lepša kot zadnjič  8)
Hihihiiii

Prosim Glorči  :-*. Saj vredu furaš. Ceste se počasi zdaj "odmrzujejo", ti pa si tudi vedno bolj sprakticirana v vožnji navzgor  ;)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #23 on: February 01, 2017, 10:40:37 AM »
Hihihiiii

Prosim Glorči  :-*. Saj vredu furaš. Ceste se počasi zdaj "odmrzujejo", ti pa si tudi vedno bolj sprakticirana v vožnji navzgor  ;)

:laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #24 on: February 01, 2017, 02:28:19 PM »
Moje sanje par dni nazaj:

Sva s partnerjem na stopnicah, da vstopiva v letalo. Na stopnicah sva bila zadnja potnika za vstop, ostali so že vstopili. Vendar stopnice so malo stran od letala, kakšne pol metra ali malo manj je razmika, tako bi morala ta razmik prestopiti, da vstopiva v letalo. Meni se je zdelo nevarno, občutek, da lahko padeva vmes. Odločila sem se, da stopnice porinem do letala in bova tako imela lažji vstop. S svojim telesom sem stopnice potisnila do letala, vendar je bil ta potisk tako močan, da je letalo odbilo stran od stopnic, tako se je ta razdalja še povečala in bila nepremostljiva. Čudila sem se kako sem lahko s težo svojega telesa premaknila takšno gmoto kot je letalo, res sem bila začudena. Odšla sva dol po stopnicah, da obvestiva pristojne, da ne moreva na letalo. Pred letalom so bili vzdrževalci letala in par oseb v uniformi, kot piloti, vendar so bile uniforme v rjavi barvi, bila sta dva ali trije, ne spomnim se točno. Jaz jim maham, da me opazijo in jim razložim situacijo ter da morava priti na to letalo. Omogočili so nama vstop na letalo in tam opazim, da so same ženske z otroci, mlade mamice z malimi otroci, na letalu so bile postelje in te mlade mamice so otrokom nekaj razlagale, jih učile, se ukvarjale z njimi…Prešinilo me je, da samo ženske premorejo toliko ljubeče skrbi za otroke in samo one so tiste, ki lahko vzgajajo in učijo otroke, da je to pravzaprav poslanstvo žensk. Bilo je kot razsvetljenje, kot da je to edino naravno…Najprej je bilo še malo začudenja kje so moški, vendar potem tisto spoznanje, da je tako prav, da je edino tako prav, da smo ženske naravne učiteljice in vzgojiteljice in da bi tako moralo biti…Vse ženske na letalu so bile ljubeče, skrbne, pristne, otroci zadovoljni, sproščeni, srčni…skratka lep prizor…

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #25 on: February 01, 2017, 05:57:28 PM »
Pretresljive sanje sem imela danes. Da je med porodom umrla moja kolegica. Tako sem jokala, da nisem prišla do sape, srce me je bolelo. Ko sem se zbudila, sem se držala za srce in olajšanje ob spoznanju, da so bile sanje, je bilo neizmerno.

Te mogoče v resnici kaj skrbi za to kolegico?
Drugače pa lahko kaže na strah, da bi nekaj kar se na novo rojeva, umrlo tik preden se dokončno rodi?
Delaš mogoče na kakšnem novem življenjskem projektu? Je kaj takega, kar naj bi se na novo rodilo?

Rena, Sanjalka, hvala. Šele zdaj odgovarjam, nisem prej uspela.
Mislim, da so bile sanje posledica informacije, ki sem jo dobila, da je v nesreči umrla sestrična neke moje znanke. Kljub temu, da je nisem poznala, me je pretreslo. Mlada je bila.
Potem so bile te sanje. So me presenetile, ker kolegica je del preteklosti in izkušnje (več kot deset let nazaj), ki je bila zame neprijetna in sem dolgo rabila, da sem šla čez to. Je bil dolg in zahteven proces zame. Tudi veliko razočaranje je bilo prisotno. Zanimivo je bilo še to, da mi je v sanjah novico posredovala druga kolegica, s katero sva pa imeli konflikt pred leti. Še bolj hecno je bilo to, da sem najprej zagledala njenega mlajšega sina, kako je zrasel, se razveselila, da ga vidim, bila navdušena, kako rastejo, potem zagledam njenega starejšega sina, ki je bil še večji in sem skoraj jokala od ganjenosti, potem zagledam kolegico in sem spet imela solze v očeh od veselja, da jo vidim, ona mi pa posreduje strašno novico o tisti kolegici in ob novici sem se čisto zrušila.
Vse te kolegice imam očitno, ne glede na vse, v srcu zelo rada.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #26 on: February 01, 2017, 08:12:59 PM »
Uf Pika, si pa iz sanj izpustila kar precej podrobnosti :)
Za dobro analizo so pomembni predvsem vsi obcutki, ki jih dozivljamo v sanji in vse podrobnosti....
Sanjo se tako analizira dalj casa, navadno je del nekega notranjega procesa.
To kar si sedaj dopisala, da sanji povsem drug pomen ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: February 01, 2017, 08:33:04 PM »
Za dobro analizo so pomembni predvsem vsi obcutki, ki jih dozivljamo v sanji in vse podrobnosti....

Sanjalka, saj vem.
Napisala sem površno in zgolj povzela nekaj slikic.
Pri meni je tako, da zelo intenzivno sanjam vsako noč in vedno se sanj spomnim. Zato tudi nič ne pišem, ker če bi hotela v nulo analizirati svoje sanje, bi se lahko v življenju 46 ur na dan ukvarjala samo s tem pa še to ne bi bilo dovolj. Pa še niti dvoje sanj ni enakih. Vedno je nekaj drugega na sporedu, redko se ponavljajo podobne vsebine.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #28 on: February 02, 2017, 09:55:57 AM »

Sanjalka, saj vem.
Pri meni je tako, da zelo intenzivno sanjam vsako noč in vedno se sanj spomnim. Zato tudi nič ne pišem, ker če bi hotela v nulo analizirati svoje sanje, bi se lahko v življenju 46 ur na dan ukvarjala samo s tem pa še to ne bi bilo dovolj. Pa še niti dvoje sanj ni enakih. Vedno je nekaj drugega na sporedu, redko se ponavljajo podobne vsebine.

Sva si tukaj podobni ;)
Živiva dvojno življenje ;D
Sicer, ko enkrat prepoznaš svoje sanjske vsebine, jih tudi hitreje analiziraš in hitreje prideš do vplogleda kaj ti podzavest sporoča in kako ti pomaga nekaj sprejeti, spremeniti, zaključiti....v bistvu nam je v pomoč ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #29 on: February 03, 2017, 08:07:38 AM »

Sanjalka, saj vem.

Sva si tukaj podobni ;)
Živiva dvojno življenje ;D
Sicer, ko enkrat prepoznaš svoje sanjske vsebine, jih tudi hitreje analiziraš in hitreje prideš do vplogleda kaj ti podzavest sporoča in kako ti pomaga nekaj sprejeti, spremeniti, zaključiti....v bistvu nam je v pomoč ;)

Je res.
Dvojno življenje, ja.
Pri meni so sanje velikokrat neposreden odziv na dogodek. Srečam nekoga in se mi potem sanja nekaj, kar je sprožil,ne da bi se v tistem trenutku s tem posebej ukvarjala.
Zanimivo je, da si večkrat rečem, ko kaj preberem, koga srečam ali me kaj šokira - jao, zdaj se mi bo pa spet sanjalo na veliko.
Vcasih tudi na videz nepomembna ali mimobežeča zadeva sproži take sanje, da se potem od celega dneva najbolj spomnim tistega kulija, ki je padel po tleh.