Ojoj, kaj sem pa jaz sanjala. ??? da je moj mož nekaj delal in si poškodoval nogo, levo stegno. Ni bilo nič kritičnega. Ampak popoldne je rekel, da mora nazaj, ker ni dobra noga. Rezultat - obe nogi so mu morali odrezati oz. amputirati, tako da je bil brez obeh nog. Desno nogo je imel celo krajšo po amputaciji kot pa levo. Meni je bilo grozno, kako bo mož živel, delal, nič ni moral početi.
Meni je bilo obup, ker smo le na kmetiji, kako bo sedaj vse potekalo. No, potem mi je pa mož rekel, da on sploh ni tako žalosten, da bo dokazal zdravnikom in vsem ostalim, da lahko dela in da bo vse ok (na hitro sem dobila občutek kot da misli, da bo lahko normalno hodil naprej, samo ne vem, ali s protezami ali da mu celo "nazaj zrastejo"). V glavnem, GROZA!
Saška te je kaj strah, da bi vse ostalo na tebi? Se ti je to že kdaj zgodilo, da si morala za vse poskrbeti sama?
To bi bil lahko en nivo razlage.
Drugače pa kateri del tvoje osebnosti ti lahko predstavlja tvoj mož, s čim v sebi bi ga lahko povezala? Se v kakšni svoji situaciji počutiš tako, kot bi ti odrezali nogi, kot bi te "zdravniki" onemogočili, da bi še lahko hodila, kot bi ti postavili diagnozo, ki je ne maraš in se temu upiraš...
in desna noga je krajša od leve?
Desna je naš čustveni, ranljivi,ženski del, je ta del prikrajšan v zvezi z levim, racionalnim, logičnim principom...
Poizkusi asociacije najti sama, tako boš najbolje vedela, kaj ti podzavest sporoča oz česa te je tako GROZA, kot si večkrat zapisala....