Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #90 on: April 10, 2017, 10:02:48 AM »
Ojoj, kaj sem pa jaz sanjala.  ??? da je moj mož nekaj delal in si poškodoval nogo, levo stegno. Ni bilo nič kritičnega. Ampak popoldne je rekel, da mora nazaj, ker ni dobra noga. Rezultat - obe nogi so mu morali odrezati oz. amputirati, tako da je bil brez obeh nog. Desno nogo je imel celo krajšo po amputaciji kot pa levo. Meni je bilo grozno, kako bo mož živel, delal, nič ni moral početi.  :-\ Meni je bilo obup, ker smo le na kmetiji, kako bo sedaj vse potekalo. No, potem mi je pa mož rekel, da on sploh ni tako žalosten, da bo dokazal zdravnikom in vsem ostalim, da lahko dela in da bo vse ok (na hitro sem dobila občutek kot da misli, da bo lahko normalno hodil naprej, samo ne vem, ali s protezami ali da mu celo "nazaj zrastejo"). V glavnem, GROZA!

Dihaj in dihaj in dihaj.
Najpomembnejše v celem tvojem zapisu je, da bilo možu ok, da se je počutil ok v tem kar se je dogajalo.
Čutim, da gre za moževo zgodbo, ki jo ti verjetno sodoživljaš in se ne vmešavaš vanjo, ti je pa hudo občutiti vse tiste energije, ki se ob tem sprožajo in ker si senzibilna jih čutiš, se te dotaknejo, čistiš jih pa skozi sanje, še dobro.
Mogoče je za moža to obdobje, ko sebi in predvsem drugim (staršem=zdravnikom) želi pokazati, da zna in zmore delati na kmetiji tako kot se njemu zdi prav, oni se pa seveda upirajo in ne znajo spustiti, prepustiti vajeti.
Odsekani obe nogi bi rekla da je to simbolno prekiniti s starimi temelji delovanja in postavljanje na svoje noge, na novo. Zato je bilo možu to tudi ok.
Srečno obema  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #91 on: April 10, 2017, 10:04:57 AM »
Sadam = bolezen
Melanija - ženska, ki zgleda krhko, ampak preživi vse
rdeča= kri, življenje
bela - upanje, luč na koncu tunela, na koncu je vse dobro
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: April 10, 2017, 11:08:54 AM »
Danes se mi je sanjalo, da je Sadam Husein poslal Melaniji Trump belo gerbaro. Držala jo je oblečena v njeno rdečo obleko, in prebrala sporočilo, da mora rožo razpoloviti in jo pol poslati meni.
Bbbbbbb kaj bi to bilo?

Hallo? Si gledala najprej dokumentarni film o Iraku, nato pa še o Melaniji?  ;D

V glavnem, zanimivo, diktator, vojni zločinec pošlje belo rožo, barvo nedolžnosti, duhovne rasti, poti k čistosti, odprtosti duha. Roža pa kot znak ljubezni, miru, pomladi, začetkov. Tu pa je še simbolika rdeče barve, barve ljubezni, ognja, energije.Kaj pa bela barva ter rdeča barva tebi pomeni in kaj cvetje? Kakšno povezavo najdeš v svojem življenju in sanjami, kjer se soočita država trde roke, muslimanske vere, nafte, vojne in velika, navidezno odprta demokratična, močna država, vezni člen pa je uspešna, vendar rahlo skrivnostna ženska, ki ne pokaže prav dosti svoje osebnosti? In ona mora polovico rože dati tebi? Kaj bi morala ta "Melanija" (ti?) deliti, oddati?  In kaj med nasprotjema dveh močnih sil oziroma povezav je treba deliti. Kje se srečati, na polovici? 

Če verjameš ali ne, prav nič nisem gledala :P Šele prijateljica danes mi je povedala, da je tip v bistvu mrtev. Hja. Bežno pa sem res te dni nazaj ujela sliko na FB Melanije v rdeči obleki.
Sem pa pomislila, glede na moje stanje odhajanja, da bodo pospravili tudi njo.

Hvala draga  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: April 10, 2017, 11:12:26 AM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

trenutno sem res v k* draga moja. Ampak če praviš da bo dobro... upam, da v to smer, da popestujem še moja vnuka vsaj nekaj časa.
hvala
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #94 on: April 10, 2017, 11:22:50 AM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

trenutno sem res v k* draga moja. Ampak če praviš da bo dobro... upam, da v to smer, da popestujem še moja vnuka vsaj nekaj časa.
hvala

Vem, mislim nate vsak dan.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #95 on: April 10, 2017, 11:24:47 AM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

hvala

Draga Tea. Sploh lahko karkoli rečem, ko nisem v tvoji koži? A recimo, da napišem, ker objet te ne morem ta trenutek... Upanje so ti sanje nakazale. Druga polovica bele rože te čaka in nemara že danes stopiš korak naprej. Spet. In spet. In spet!  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #96 on: April 10, 2017, 11:32:16 AM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

hvala

Tea, tudi jaz.  :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #97 on: April 10, 2017, 11:36:40 AM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

hvala

Tea, tudi jaz.  :-*

Jaz tudi, Tea. :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #98 on: April 10, 2017, 11:53:41 AM »
Tea :-*
Vse osebe, ki nastopajo v sanjah smo tudi mi sami, oz. naši deli osebnosti....
Melanija v rdečem...tvoj ognjeni del osebnosti ti predaja nedolžnost, čistost, brezmadežnost,ljubezen...
Bi rekla, da gre za tvojo osebno notranjo transformacijo od diktatorja Sadama  (kdo vse je bil diktator do tebe in si mogoče na koncu to držo celo prevzela in bila sama do sebe prestroga) preko Melanije v rdečem (tvoja strast, ogenj, tvoja moč, biti borka, iniciatorka) do bele rože (čistost,ljubezen,zdravje)...
Simbolika res lepo kaže na transformacijo in čiščenje od trdosti, diktatorstva preko strasti, borbe, do čiste, bele energije...Lepo :-*
Drži se Te, vse bo ok :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: April 10, 2017, 11:59:19 AM »
Ojoj, kaj sem pa jaz sanjala.  ??? da je moj mož nekaj delal in si poškodoval nogo, levo stegno. Ni bilo nič kritičnega. Ampak popoldne je rekel, da mora nazaj, ker ni dobra noga. Rezultat - obe nogi so mu morali odrezati oz. amputirati, tako da je bil brez obeh nog. Desno nogo je imel celo krajšo po amputaciji kot pa levo. Meni je bilo grozno, kako bo mož živel, delal, nič ni moral početi.  :-\ Meni je bilo obup, ker smo le na kmetiji, kako bo sedaj vse potekalo. No, potem mi je pa mož rekel, da on sploh ni tako žalosten, da bo dokazal zdravnikom in vsem ostalim, da lahko dela in da bo vse ok (na hitro sem dobila občutek kot da misli, da bo lahko normalno hodil naprej, samo ne vem, ali s protezami ali da mu celo "nazaj zrastejo"). V glavnem, GROZA!

Saška te je kaj strah, da bi vse ostalo na tebi? Se ti je to že kdaj zgodilo, da si morala za vse poskrbeti sama?
To bi bil lahko en nivo razlage.
Drugače pa kateri del tvoje osebnosti ti lahko predstavlja tvoj mož, s čim v sebi bi ga lahko povezala? Se v kakšni svoji situaciji počutiš tako, kot bi ti odrezali nogi, kot bi te "zdravniki" onemogočili, da bi še lahko hodila, kot bi ti postavili diagnozo, ki je ne maraš in se temu upiraš...
in desna noga je krajša od leve?
Desna je naš čustveni, ranljivi,ženski del, je ta del prikrajšan v zvezi z levim, racionalnim, logičnim principom...
Poizkusi asociacije najti sama, tako boš najbolje vedela, kaj ti podzavest sporoča oz česa te je tako GROZA, kot si večkrat zapisala....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: April 10, 2017, 12:58:54 PM »

Dihaj in dihaj in dihaj.
Najpomembnejše v celem tvojem zapisu je, da bilo možu ok, da se je počutil ok v tem kar se je dogajalo.
Čutim, da gre za moževo zgodbo, ki jo ti verjetno sodoživljaš in se ne vmešavaš vanjo, ti je pa hudo občutiti vse tiste energije, ki se ob tem sprožajo in ker si senzibilna jih čutiš, se te dotaknejo, čistiš jih pa skozi sanje, še dobro.
Mogoče je za moža to obdobje, ko sebi in predvsem drugim (staršem=zdravnikom) želi pokazati, da zna in zmore delati na kmetiji tako kot se njemu zdi prav, oni se pa seveda upirajo in ne znajo spustiti, prepustiti vajeti.
Odsekani obe nogi bi rekla da je to simbolno prekiniti s starimi temelji delovanja in postavljanje na svoje noge, na novo. Zato je bilo možu to tudi ok.

Lepo si zadela simboliko. Res se mož osamosvaja v smislu vsega. Ravno imamo debate o tem, kako je različen pristop s strani moža ali mene in s strani staršev, kaj šele starih staršev mojega moža. Kot noč in dan! Čedalje bolj se pozna tudi to osamosvajanje, ker mož prevzema pobude pri čedalje več stvareh (oz on je bolj "moderen" bi lahko rekli), kar pa velikokrat privede do trka z drugače mislečimi.

Jaz seveda to doživljam vse drugače. Moj mož bolj flegmatično vse skupaj vzame, mene pa malo bolj gane. Jaz imam popolnoma drugačen pristop kot on.  ::) Res ga občudujem.  ;D Ampak menim, da če ne bi bil on prepričan vame in v najine skupne temelje, potem niti ne bi pričel zgodbe z mano. Se pa oba dokaj dopolnjujeva. On po tej kmečki strani (in vseh opravilih in modernizaciji), jaz pa na drugi strani pri senzibilnosti do živali (in predvsem kopičenju njih, maček, pes in čebele sem vse jaz pripeljala), pravni poti in urejanju papirologije.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #101 on: April 10, 2017, 01:00:34 PM »

Saška te je kaj strah, da bi vse ostalo na tebi? Se ti je to že kdaj zgodilo, da si morala za vse poskrbeti sama?
To bi bil lahko en nivo razlage.
Drugače pa kateri del tvoje osebnosti ti lahko predstavlja tvoj mož, s čim v sebi bi ga lahko povezala? Se v kakšni svoji situaciji počutiš tako, kot bi ti odrezali nogi, kot bi te "zdravniki" onemogočili, da bi še lahko hodila, kot bi ti postavili diagnozo, ki je ne maraš in se temu upiraš...
in desna noga je krajša od leve?
Desna je naš čustveni, ranljivi,ženski del, je ta del prikrajšan v zvezi z levim, racionalnim, logičnim principom...
Poizkusi asociacije najti sama, tako boš najbolje vedela, kaj ti podzavest sporoča oz česa te je tako GROZA, kot si večkrat zapisala....

Da bi poskrbela za vse sama? Ja, ampak me ne moti. Jaz se znajdem po svoje.

Moj mož. Huh. Sva si podobna, ampak hkrati tako zelo različna. Trenutno res ne vem, da bi bila v kakšni taki situaciji, da ne bi videla izhoda ali da bi imela občutek, da ne morem shoditi. Mogoče moram pa še malo razmisliti, če mi kaj pade na pamet.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: April 10, 2017, 03:03:48 PM »
Hvala vsem deklice  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #103 on: April 10, 2017, 04:12:45 PM »

Dihaj in dihaj in dihaj.

Lepo si zadela simboliko. Res se mož osamosvaja v smislu vsega. Ravno imamo debate o tem, kako je različen pristop s strani moža ali mene in s strani staršev, kaj šele starih staršev mojega moža. Kot noč in dan! Čedalje bolj se pozna tudi to osamosvajanje, ker mož prevzema pobude pri čedalje več stvareh (oz on je bolj "moderen" bi lahko rekli), kar pa velikokrat privede do trka z drugače mislečimi.

Jaz seveda to doživljam vse drugače. Moj mož bolj flegmatično vse skupaj vzame, mene pa malo bolj gane. Jaz imam popolnoma drugačen pristop kot on.  ::) Res ga občudujem.  ;D Ampak menim, da če ne bi bil on prepričan vame in v najine skupne temelje, potem niti ne bi pričel zgodbe z mano. Se pa oba dokaj dopolnjujeva. On po tej kmečki strani (in vseh opravilih in modernizaciji), jaz pa na drugi strani pri senzibilnosti do živali (in predvsem kopičenju njih, maček, pes in čebele sem vse jaz pripeljala), pravni poti in urejanju papirologije.

Me veseli da najdeš kaj zase v odgovoru.
Mislim da se vidva z možem kljub različnosti lepo dopolnjujeta.
Težavo bolj čutim do staršev oz verjetno v nadaljevanju starih staršev kot si napisala.
Saj boste vse uredili  :-*
Vidva bosta na lep način meje postavila oni se jih bodo pa naučili sprejeti in upoštevati.
Srečno  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #104 on: April 10, 2017, 05:03:53 PM »
Sadam = bolezen
rdeča= kri, življenje

hvala

Tea, objem! Močna si :-*