Po večjem delu neprespane noči, ko sem kooončno zaspala, se mi je sanjalo, da sem prišla na obisk v službo k meni dragi prijateljici, kjer si je delila pisarno z njej ljubo osebo (drugače več ne delata skupaj). No, v tej isti ustanovi je delal tisit, katerega sem sanjala prejšnjič, kako me je ignoriral, če se spomnite. Tole ni njegovo delovno okolje v realnosti, sem pa ga šla (po priporočilu prijateljic) iskat, ampak ga nisem našla. Ko sem prišla nazaj, je prijateljica v pisarni veselo prepevala eno slovensko pesem. Katero, pa se ne spomnim več.
Nato smo šli na bazen. Tam je bilo ogromno otrok, med njimi tudi moja starejša hčerka, poleg vseh teh otrok pa še ta moja prijateljica, njen dragi in ta moja simpatija. No, na bazenu smo se najprej v koloni sprehodli po neki spolzki ozki brvi, potem pa prišli do tobogana (do tistega dela, kjer priletiš v vodo). Tam smo šli potem ven in okrog na tobogan. Cel čas smo se vozili, bilo je fino, ampak do te moje simpatije kar nisem in nisem mogla prit, ker je bla prevelika množica. Spomnim pa se, da sem mu poslala en tak čist prijateljski sms.
Dalje pa se mi je sanjalo, da delam kot frizerka. O tem delu nimam pojmaaa. Skratka, salon je bil v prostorih moje sedanje službe. Stranka (mož in žena, v srednjih letih) sta se pripeljala, ampka je nekdo zaparkial celoten parkirni prostor, zato sem rekla, naj postavita avto poleg mojega, pa še senca je bila. Spomnim se, kako sem jima kazala, kako daleč se lahko peljeta, nato pa smo sedeli na stopnicah in je gospa razagala, da bi si pobarvala lase in malce prstirigla. Imela pa je že tako precej kratko frizuro. In meni se je po glavi vrtela misel, kako bom to naredila, če je sodelavka, ki bi mi lahko pomagala, na dopustu. Potem pa sem si rekla, da sem barvala že, tak da to ne bo problem, ampak ne vem, kako naj lase postrižem. In ko sem ji lase pobarvala in začela spirat barvo, je naenkrat dobila zadaj precej dolge lase in jih kar nisem in nisem mogla ožet in je vse sam kapljalo iz njih.
Potem me je pa budilka zbudila.
Mogla sem jih takoj zapsiat, da jih ne pozabim. Mogoče kdo poda kakšno razlago/asociacijo? Hvala.