Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #180 on: August 11, 2017, 11:00:43 AM »
Meni se je danes sanjalo, da smo se člani foruma zbrali v krogu, prijeli za roke in molili za Teo.  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #181 on: August 11, 2017, 11:05:25 AM »
Meni se je danes sanjalo, da smo se člani foruma zbrali v krogu, prijeli za roke in molili za Teo.  :blank:

res smo povezani :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #182 on: August 11, 2017, 11:06:21 AM »

:-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #183 on: August 11, 2017, 11:07:34 AM »
Sanjalka pa je bil kakšen fight doma s hčerko od tvojega?

sem ti napisala na zs
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #184 on: August 11, 2017, 11:14:19 AM »

:-* :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #185 on: August 11, 2017, 11:18:29 AM »

:-* :-*

Na nek način smo to tudi ves čas počeli.
Tudi zdaj povezano molimo zanjo, za njen mir. :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #186 on: August 12, 2017, 06:45:40 AM »
Po večjem delu neprespane noči, ko sem kooončno zaspala, se mi je sanjalo, da sem prišla na obisk v službo k meni dragi prijateljici, kjer si je delila pisarno z njej ljubo osebo (drugače več ne delata skupaj). No, v tej isti ustanovi je delal tisit, katerega sem sanjala prejšnjič, kako me je ignoriral, če se spomnite. Tole ni njegovo delovno okolje v realnosti, sem pa ga šla (po priporočilu prijateljic) iskat, ampak ga nisem našla. Ko sem prišla nazaj, je prijateljica v pisarni veselo prepevala eno slovensko pesem. Katero, pa se ne spomnim več.
Nato smo šli na bazen. Tam je bilo ogromno otrok, med njimi tudi moja starejša hčerka, poleg vseh teh otrok pa še ta moja prijateljica, njen dragi in ta moja simpatija. No, na bazenu smo se najprej v koloni sprehodli po neki spolzki ozki brvi, potem pa prišli do tobogana (do tistega dela, kjer priletiš v vodo). Tam smo šli potem ven in okrog na tobogan. Cel čas smo se vozili, bilo je fino, ampak do te moje simpatije kar nisem in nisem mogla prit, ker je bla prevelika množica. Spomnim pa se, da sem mu poslala en tak čist prijateljski sms.
Dalje pa se mi je sanjalo, da delam kot frizerka. O tem delu nimam pojmaaa. Skratka, salon je bil v prostorih moje sedanje službe. Stranka (mož in žena, v srednjih letih) sta se pripeljala, ampka je nekdo zaparkial celoten parkirni prostor, zato sem rekla, naj postavita avto poleg mojega, pa še senca je bila. Spomnim se, kako sem jima kazala, kako daleč se lahko peljeta, nato pa smo sedeli na stopnicah in je gospa razagala, da bi si pobarvala lase in malce prstirigla. Imela pa je že tako precej kratko frizuro. In meni se je po glavi vrtela misel, kako bom to naredila, če je sodelavka, ki bi mi lahko pomagala, na dopustu. Potem pa sem si rekla, da sem barvala že, tak da to ne bo problem, ampak ne vem, kako naj lase postrižem. In ko sem ji lase pobarvala in začela spirat barvo, je naenkrat dobila zadaj precej dolge lase in jih kar nisem in nisem mogla ožet in je vse sam kapljalo iz njih.

Potem me je pa budilka zbudila.
Mogla sem jih takoj zapsiat, da jih ne pozabim. Mogoče kdo poda kakšno razlago/asociacijo? Hvala. ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #187 on: August 15, 2017, 08:50:10 AM »
Spet sem sanjala Teo.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: August 15, 2017, 09:27:16 AM »
Jaz pa, da sem bruhala ene pol ure skupaj, zolc, vse, kar sem imela v zelodcu.  :o
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #189 on: August 15, 2017, 09:39:43 AM »
Jaz pa, da sem bruhala ene pol ure skupaj, zolc, vse, kar sem imela v zelodcu.  :o

Imaš kaj ven iz sebe za dat?
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: August 15, 2017, 10:55:22 AM »

Imaš kaj ven iz sebe za dat?

Itak. Glede na vcerajsnje dogodke nic cudnega.
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #191 on: August 15, 2017, 10:57:58 AM »
Neki je v zraku. Na drugi strani Evrope sm pa mam filing da se zadnje par dni bijem na smrt, brez da bi se nameravala al pa hotla. Se mau potrpet da je tega avgusta konc.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #192 on: August 17, 2017, 10:05:06 AM »
Jaz sem danes sanjala forum Spletni simbol, ampak v precej čudni verziji. Andres nam je napisal vsem na ZS, da moramo vsi zaradi poplave varnostnih sil na tem forumu in vtika ministrstva izpolniti vprašalnik, ki bo odločil ali smemo ostati ali ne, če smo primerni za člane. In je bil prav res banalen, z naravnost smotanimi vprašanji: recimo 'Koliko si visok', 'Koliko tehtaš', 'Tvoja najljubša hrana', sploh nič veze z domeno foruma. Pisala sem tiste odgovore in ugotovila, da nikoli nimajo konca, potem pa se kar naenkrat oglasi ta značilni policijski alarm in v moj mail vdrejo vprašalniki drugih (Maje, Jane, Saše, ksenije, Sanjalke ...), s tako hitrostjo, da jih niti brat nisem mogla. Prestrašila sem se in poskusila stisnit X, pa ni šlo. In na koncu se je začel oglašat tisti 'Vstop onemogočen, vstop onemogočen!' in me je zagrnila tema.
« Last Edit: August 17, 2017, 10:43:03 AM by Vesta »

Offline Manja

• Veteran
« Reply #193 on: August 21, 2017, 07:58:17 AM »
Tale noc je pa bla pestra za znoret. Sanjalo se mi je, da sem bila na Bledu in je na otoku bila neka hiša, cerkev in grad. Najprej se je začela hiša nevarno nagibat in je spolzela v vodo, za njo se grad, na koncu pa cerkev. Naenkrat ni bilo ničesar več. Ko je na koncu padla v vodo cerkev, sem želela na vso moč kričati / jokati, pa nisem spravila iz sebe niti glasu. Nato so mi sanje preskočile na novo, še nedokončano hišo, ki je bila tik ob gozdu. Hišo sva začela urejat midva s partnerjem z namenom, da se čimprej vselimo-seveda. :) No, bila je pa iz hiše nekam v globino neka jama ali cev, ne vem, čemu je služila, ampak mene je blo tega nenormalno strah; prav tako gozda ob hiši.
Če se kateri da pokomentirat simbole.. Jaz sem nekako probala izluščit pomen, ampak sem s simboli še bolj na "vi".

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #194 on: August 21, 2017, 08:01:34 AM »
Mogoče gre za rušenje struktur v tvojem življenju. Občutek, da se ti ruši dom, obstoj (hiša), vrednote, prepričanja (cerkev) ...
Cev je lahko pot do tvoje podzavesti - se bojiš pokukat, kaj se dogaja tam in se soočit?
9ZK 656