Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Majc

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #240 on: October 11, 2017, 11:20:41 PM »
Hvala za vso razlago in usmeritev. Vedno sem cutila, da so sanje pomembne! Mi je fascinantno, koliko znanja je potrebno za razvozlanje nasih sanj.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #241 on: October 12, 2017, 10:19:41 AM »
Jaz sem sanjala, da smo nekje, kot pod enim kozolcem. Tam smo se veselili, pekli. Ko je padel mrak, smo pa vsi gledali v nebo in opazovali. Opazovali smo polno luno, ki je bila res ogromna, ampak vijolične barve. Lepa, okrogla.

Nato smo se obrnili v drugo stran, mimo pa sta "prišla" luna in sonce, oba skupaj. Kot da sta, hm, prečkala nebo, kot to delata običajno, ampak tako, na hitro. Sonce je bilo okroglo, luna je bila pa v krajcu. V padajočem krajcu.

Res sem si zapomnila to simboliko, ki mi je bila tako zanimiva.

9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #242 on: October 12, 2017, 10:41:09 AM »
Jaz sem sanjala, da smo nekje, kot pod enim kozolcem. Tam smo se veselili, pekli. Ko je padel mrak, smo pa vsi gledali v nebo in opazovali. Opazovali smo polno luno, ki je bila res ogromna, ampak vijolične barve. Lepa, okrogla.

Nato smo se obrnili v drugo stran, mimo pa sta "prišla" luna in sonce, oba skupaj. Kot da sta, hm, prečkala nebo, kot to delata običajno, ampak tako, na hitro. Sonce je bilo okroglo, luna je bila pa v krajcu. V padajočem krajcu.

Res sem si zapomnila to simboliko, ki mi je bila tako zanimiva.

Uf zanimive sanje. Sem pred časom tudi sama sanjala ples planetov, zvezd, bilo je norooo lepo, pomirjujoče, prav božansko...
No, pa k tvojim sanjam.
Nič nisi opisala občutkov ob tem pogledu na veliko, okroglo vijolično luno in potem na drugi strani skupaj sonce in luna, sonce okroglo, luna v padajočem krajcu...
Opiši še malo občutke ob tem, ko si videla eno in drugo.
Kaj tebi pomeni vijočilna barva? In kaj ti pomeni sonce in kaj luna?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #243 on: October 12, 2017, 10:47:41 AM »
Meni je bilo vse tako zelo čudovito. Ne vem, ne znam razložit. Počutila sem se na eni strani morda počaščeno, da sem lahko to videla. Res so bili vsi presenečeni in veseli.

Kaj mi pomeni Luna. Hm, kaj pa vem. Odvisno, v kateri povezavi. V astrološki povezavi je povezana s čustvi, materinstvom, ženskim principom. Po "normalni" definiciji vpliva na plimovanje, na ženske hormone. Še vedno menim, da je ženski ciklus naravnan po luninih menah. Včasih sem imela na dan natančen ciklus glede na luno. Ob polni luni običajno manj spim, me pač luna nosi.  :laugh: Sonce je pa moški princip, očetovstvo. Lahko nam razsvetli pot, naša primarna energija. Brez sonca ni življenja. Ni fotosinteze, ni ničesar. Sonce mi je dejansko kar pomembno. Ravno tako kot luna. Morda yin-xang.

Vijolična barva ... Kaj pa vem. Trenutno imam vijolične nohte.  :laugh: Drugače pa vijolično povezujem s kronsko čakro in modrostjo.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #244 on: October 12, 2017, 11:31:38 AM »
Ja, pomembno je kako ti doživljaš luno in sonce, zato sem vprašala. Na splošno pa seveda luna tisti materinski, ženski, čustveni del in sonce, očetovski princip, moški del, naš notranji potencial, brez sonca ni energije, ni življenja...
Vijolična barva-povezuješ jo z modrostjo.
In seveda bilo vas je več ljudi-kateri ljudje so to bili, kaj tebi pomenijo? Tam ste bili skupaj, se veselili, pekli in ko pade mrak zrete v nebo? Saj res, zakaj pa ste zrli v nebo, kar tako spontano ali je bil kakšen drug razlog, da ste vsi gledali v nebo?
Možna razlaga bi bila, ko se nekaj konča, ko pade mrak, se išče nekaj več, nekaj kar ni povezano z zemeljskostjo, nekaj kar je duhovno, kar je na nebu, ni prizemljeno, nekaj kar je višje, mogočnejše od nas, nekaj na kar nimamo vpliva, ampak deluje že od kar smo naselili ta planet in še od prej....
Najprej je na nebu, velika, okrogla vijolična luna...Prispodoba velike matere, arhetipsko gledano velike, mogočne matere, ki nudi modrost, varnost, toplino...se tega ne da najti med ljudmi na zemlji, je potrebno poseči po arhetipski materi, ki je lahko na nebu, se povezati z duhovno materjo, ker se z zemeljsko ni možno, navdušenje ob tem spoznanju, da je nad nami velika, okrogla vijolična luna, da je to možno, da se v resnici preko duhovnosti da najti stik s tem materinskim principom-bi rekla, da je to tista tvoja ribja luna...
In potem na drugi strani neba, veliko sonce in luna v padajočem krajcu, sicer oba skupaj prečkata nebo, na hitro...Sonce je večje, je mogočnejše, je okroglo-je tako sedaj tudi v tvojem življenju, da bolj izžarevaš svoj potencial, svoje sonce, da je bolj v ospredju sončev princip, sicer je poleg tudi luna, ampak v padajočem krajcu, si dala malo na stran lunin princip..? Kaj tebi pomeni padajoči krajec lune? in kakšni so bili občutki ob tem pogledu na ta par sonca in lune?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: October 12, 2017, 11:45:18 AM »
Kdo točno je bil, se ne spomnim, vem samo, da smo bili skupaj ljudje, ki meni nekaj pomenijo. Ki jih jaz doživljam kot svojo (pridobljeno) sorodstvo. Takšno ali drugačno.

Dejansko ugotavljam, da se moram povezati s to svojo luno. Se mi zdi, da sem v zanjem času kar malo zanemarila to, da se moram tudi jaz počutiti žensko, da si zaslužim, da se malo pockrljam, kar se tiče ženskosti. Da si zaslužim biti lepa, da si zaslužim kupiti (sama sebi) stvari za ŽENSKO dušo. Ker sem večinoma izžarevala in delovala skozi princip sonca, se mi zdi. Zato morda je sonce večje. Sedaj se spomnim, da je sonce bilo hitrejše od lune, da je luna sicer prišla najprej, ampak jo je potem sonce prehitelo.

Morda moram res postaviti na malce na stran to sonce in malo bolj napolniti luno. Da ne bo v padajočem krajcu. Ker verjamem, da je potrebno v življenju imeti oboje.

9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #246 on: October 12, 2017, 12:18:47 PM »
Kdo točno je bil, se ne spomnim, vem samo, da smo bili skupaj ljudje, ki meni nekaj pomenijo. Ki jih jaz doživljam kot svojo (pridobljeno) sorodstvo. Takšno ali drugačno.

Dejansko ugotavljam, da se moram povezati s to svojo luno. Se mi zdi, da sem v zanjem času kar malo zanemarila to, da se moram tudi jaz počutiti žensko, da si zaslužim, da se malo pockrljam, kar se tiče ženskosti. Da si zaslužim biti lepa, da si zaslužim kupiti (sama sebi) stvari za ŽENSKO dušo. Ker sem večinoma izžarevala in delovala skozi princip sonca, se mi zdi. Zato morda je sonce večje. Sedaj se spomnim, da je sonce bilo hitrejše od lune, da je luna sicer prišla najprej, ampak jo je potem sonce prehitelo.

Morda moram res postaviti na malce na stran to sonce in malo bolj napolniti luno. Da ne bo v padajočem krajcu. Ker verjamem, da je potrebno v življenju imeti oboje.

Luna je predvsem čustvovanje, čustveni del posameznika, varnost, materinskost, ne toliko ženskost, lepota, kupit zase nekaj lepega, to je bolj domena venere...
Luna pa je bolj varnost, materinskost, zavetje, dom, družina, ognjišče, toplina, nihanje, cikli, odsev sonca, luna zrcali kar sonce izžareva, se napaja od sonca...
In sonce prehiti luno, se pravi je luna ostala malo zadaj, ja mogoče je pa res malo na stranskem tiru trenutno tvoja plat lune ;)
In najprej vidiš tisto ogromno, veliko, okroglo, vijolično luno, ki je ravno nasprotje te lune v padajočem krajcu...
Je bilo navdušenje ob pogledu na eno stran in na drugo stran enako?
Bi rekla, da je tista prva luna, vijolična, okrogla luna, tvoja ribja luna?
In pogled na drugo stran neba-je to trenutno stanje v življenju?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #247 on: October 12, 2017, 01:36:29 PM »
Hm, ja. Tako je. Sem v fazi oblikovanja/opremljanja doma. Dejansko manjka samo še ena komponenta, pa sva potem konec z možem.  ;D Mogoče je v povezavi s tem.

Bi rekla, da je v meni vrtinec nekih čustev. Sem izjemno čustveno bitje, kar ribja luna lepo potrjuje, kljub temu pa me marsikdo ne dojema kot tako. Baje delujem kot ukazovalno bitje, ki ima moža pod kontrolo in je doma vse po moje.  :laugh:

Bi rekla, da sem morda res prevzela trenutno sončevsko vlogo, da me niti ni toliko doma, da ne posvečam toliko pozornosti temu. Vseeno pa sem v svoji biti tudi materinska.  ::) Morda.  ::) Bi znalo bit.  ::)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #248 on: October 12, 2017, 02:55:05 PM »
Še moj firbec ;D
Nad katerim pogledom si bila bolj fascinirana in navdušena: nad veliko, okroglo, vijolično luno ali nad soncem in luno ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #249 on: October 12, 2017, 03:56:56 PM »
Še moj firbec ;D
Nad katerim pogledom si bila bolj fascinirana in navdušena: nad veliko, okroglo, vijolično luno ali nad soncem in luno ;)

Huh, a misliš, da vem?  :laugh: Mislim, da nad vijolično luno.  ;D Saj ne vem.  ;D
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: October 13, 2017, 09:42:56 AM »
No, ta luna moja. Včeraj, ko sem šla spat, sem razmišljala, da se NE počutim sposobno, da sem mati.  :-\
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #251 on: October 13, 2017, 09:55:04 AM »
No, ta luna moja. Včeraj, ko sem šla spat, sem razmišljala, da se NE počutim sposobno, da sem mati.  :-\

Ja, dinamika tvojih sanj je močna...
Bi rekla, da se ti splača malo poglobiti v to svojo luno, v materinstvo...iti vase, se začutiti, poiskati svojega notranjega otroka in biti mama najprej sama sebi, tej mali punčki...potem boš pa videla...
Zanimive so bile tudi moje sanje o tebi kot majhni punčki in kot odrasli ženski...
Sem danes sanjala, da sem na svoji sanjski skupini razlagala ravno te sanje ::)
Kako sinhrono s tvojim razmišljanjem...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #252 on: October 13, 2017, 10:14:43 AM »

Ja, dinamika tvojih sanj je močna...
Bi rekla, da se ti splača malo poglobiti v to svojo luno, v materinstvo...iti vase, se začutiti, poiskati svojega notranjega otroka in biti mama najprej sama sebi, tej mali punčki...potem boš pa videla...
Zanimive so bile tudi moje sanje o tebi kot majhni punčki in kot odrasli ženski...
Sem danes sanjala, da sem na svoji sanjski skupini razlagala ravno te sanje ::)
Kako sinhrono s tvojim razmišljanjem...

Ja, res sinhrono razmišljanje.  ::) Bom se malo poglobila še v to. Pač, enostavno je prišlo na plano, pa sploh vedela nisem, da je to v meni.   :blank:

Sem pa res že malce pozabila na tvoje sanje o meni. Bom se malo še v to poglobila.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #253 on: October 13, 2017, 08:14:21 PM »
Včeraj se mi je sanjalo, da mi je nekdo rekel, naj pridem v Gondo.  ???
Prvič sem slišala za to in sem takoj vprašala Google, kaj naj bi to bilo in je vrgel ven tole.

Očitno ta kraj res obstaja ... V Švici ... 14.10.2010 so imeli hud zemeljski plaz ... To je to.

Jutri je obletnica tega ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #254 on: October 13, 2017, 09:52:31 PM »
Me prav zanima kaj bo.