Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #315 on: January 29, 2018, 02:43:18 PM »
Moje sanje danes so bile čist zblojene:
šla sem v hiško, ki jo oddajamo samo z eno gospo, ki se je prijavila na delavnico. Zelo zgodaj popoldne sva šli spat. Težko sva zaspali, ker je bila v sosednji hiši ful glasna zabava. Zbudili sva se ob osmih zvečer in zagledala sem, da je po sobah vse razmetano, jogiji po tleh in na balkonih na tleh, pa otroške igrače in obleka na njih razmetani, kot bi nekdo tam spal. Pomislila sem le kakšen nered sta starša pustila v hiši, ko sta jo šla včeraj pogledat (sta šla zares).
Potem sem zaslišala glasove in pomislila, da je kdo vlomil in šla pogledat. V hiši so bile vsaj 4 družine z majhnimi otroci ni so funkcionirali kot da tam živijo in jim ni bilo mar zame. Povedala sem jim, da morajo ven, pa niso hoteli. Delali so se, kot da imajo pravico biti tam, ker so se tko odločili in jih ne briga nič drugega. Rakla sem da bom poklicala policijo in jim je bilo vseeno. Res sem jo poklicala in so me ful dolgo po telefonu vse žive podrobnosti o njih spraševali, ki jih sploh nisem vedela. Vmes so že policisti prišli in jih popisovali. Pa vse okrog hiše je bilo zaparkirano z enimi random avti po naših parkiriščih (v resnici je tam v hiški samo en P), pa nihče ni vedel kdo je to parkiral, za nas pa ni bilo nikjer prostora, pa ven se sploh ni dalo peljat. Cela drama  :-X

No pa da slišim diagnozo, sanjske znalke  :-*

Se je na delavnico prijavila samo ena gospa ali sta samo z eno gospo od prijavljenih šli tja? Kaj bi ti v resnici pomenilo, da bi se prijavila samo ena oseba ali da bi se posvetila samo eni osebi?

Težko sta zaspali, ker je bila v sosednji hiši glasna zabava. Nato sta se zbudili in si zagledala nered, slišala glasove. Se pravi, nekakšna disharmonija najprej v okolici, nato še znotraj hiše. Na eni strani si sanje povezala s staršema, ker sta v reali šla pogledat hišo, a po drugi strani... Kaj še lahko o odnosu s starši ter posledično redu ali razmetanosti poveš sama sebi?

Hiša, s simboličnim imenom D.hiša (če sem si prav zapomnila, je to to?) Če je, se po imenu povezuje s pojmom družine in je tudi romantična prispodoba idile. In hkrati, kaj vse ti še pomeni ta hiša? In od vsega, kar ti pomeni, kdo se ti še vmešava v to? Kdo ti ne prisluhne, kdo ne upošteva tvojih stališč? Avtoriteta drugih pomaga? Kako do tega prit (avto - upravljati življenje) in kako se tam usidrat (parkirat)?

:-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #316 on: January 29, 2018, 02:46:57 PM »
Danes sem sanjala o dveh ljudeh, ki imata oba rojstni dan 11.3. Sta moja bivša partnerja. Ko sem se zbudila in pogledala na uro, je bila 3:11. WTF?!  ???

In spet sem sanjala o večnadstropni zgradbi z dvigalom - ki je, kot vedno, ko sanjam tak objekt, ponovno imela 8 nadstropij.

WTF?  :o  Zanimivo, da dva partnerja rojena 11.3.
Kakšni občutki v sanjah ob teh dveh osebah?
8 pomeni obilje...
Kaj pa o večnadstropni zgradbi? Bilo prijetno, neprijetno?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #317 on: January 29, 2018, 03:52:55 PM »
jaz sem pa danes sanjala jezero, čisto jezelo, iz katere je na sredini burkala kristalno čista voda. Burkala je zelooooo visoko, skoraj do oblakov - kot vodomet. Peljali smo se mimo in videli ta prizor. Smo se ustavili in gledali ta neverjeten pojav...
Zbralo se je veliko ljudi in to opazovalo....neverjetno. Tudi občutek v sanjah je bil neverjeten.
Mimo tega jezera pa smo peljali ko smo se vračali iz bolnišnice kjer smo bili na obisku pri nekem prijatelju. Tudi ta obisk je bil prijeten.

Ja nič drugega kot fajn znak  ;D Čustva se kristalizirajo, znaš jih izražati, spuščati na plano, segati do oblakov. Nekaj si ozdravila  :laugh:

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #318 on: January 29, 2018, 07:19:22 PM »
jaz sem pa danes sanjala jezero, čisto jezelo, iz katere je na sredini burkala kristalno čista voda. Burkala je zelooooo visoko, skoraj do oblakov - kot vodomet. Peljali smo se mimo in videli ta prizor. Smo se ustavili in gledali ta neverjeten pojav...
Zbralo se je veliko ljudi in to opazovalo....neverjetno. Tudi občutek v sanjah je bil neverjeten.
Mimo tega jezera pa smo peljali ko smo se vračali iz bolnišnice kjer smo bili na obisku pri nekem prijatelju. Tudi ta obisk je bil prijeten.

Ja nič drugega kot fajn znak  ;D Čustva se kristalizirajo, znaš jih izražati, spuščati na plano, segati do oblakov. Nekaj si ozdravila  :laugh:

Hvala Rena  :-* :-* :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #319 on: January 30, 2018, 05:18:33 PM »
jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

Hehehe imam tudi jaz "pisala fetiš" ;D. Kuliji, nalivnikii, svinčniki. Je superfinofajn, ko neko pisalo reeeees lepo piše. :D Dobro, da mulc veliko tega porabi, ker sicer bi se verjetno utapljala v pisalih  :embarrassed: ;D :laugh:
Barvice pa hmmmmm akvarelne, navadne, .... (no to se nadaljuje v "ustvarjalna navlaka fetiš") ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Heheheee "pisala fetiš"...komaj danea videla  :laugh: Tejka, sem pa  vesela da me vsaj nekdo razume in ve kako to je  :laugh: :laugh: :laugh:
In še dobro da mamo otroke  ;D
Sem moji mali danes spet "mogla" prinesti en komplet barvic top model (ne v sanjah) ...ce so pa neke eksta barve  :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Manja

• Veteran
« Reply #320 on: January 30, 2018, 09:02:44 PM »
Da se vmešam... Gloria, topmodel je zakon, nisi vedla?! Mene je že drago stal. 😈

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #321 on: January 30, 2018, 09:17:44 PM »
Rena, šele zdaj videla tvojo razlago mojih sanj.
Zelo hvala za tvoje misli. Je kar par procesov, ki sočasno potekajo in se res tičejo tega, kar si zapisala.
Ja disharmonija, pa premalo miru, pa vsi resursi poparkirani, pa ...
Oh ja, še bo dela.
Grem sanjat dalje  :P
Bodi sanjsko lepo  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #322 on: January 31, 2018, 09:03:54 AM »
Rena, šele zdaj videla tvojo razlago mojih sanj.
Zelo hvala za tvoje misli. Je kar par procesov, ki sočasno potekajo in se res tičejo tega, kar si zapisala.
Ja disharmonija, pa premalo miru, pa vsi resursi poparkirani, pa ...
Oh ja, še bo dela.
Grem sanjat dalje  :P
Bodi sanjsko lepo  :-* :-* :-*

Oh ja, delo se vedno znova najde. Sanjsko uživaj  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #323 on: February 04, 2018, 08:45:51 AM »
mi smo pa v današnjih sanjah bili na morju....
sedeli smo ob lepem, mirnem, čistem, azurno modrem morju...se mi zdi da smo plavali na nečem. Ali je bila jahta ali pa je bila plavajoča hišica - nevem točno. bilo je čudovito - itak  :laugh: :laugh: :laugh:
V rokah sem imela neko mrežo (bolj podobno kuhinjski cedilki), s katero sem (pazi to) lovila sol  :laugh:
ko sem mrežo izvleka je v njej bilo ogromno lepe bele "mlete" in (zgleda da) suhe soli, ker sem jo lahko s dlanjo presipavala...

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #324 on: February 04, 2018, 09:33:59 AM »
mi smo pa v današnjih sanjah bili na morju....
sedeli smo ob lepem, mirnem, čistem, azurno modrem morju...se mi zdi da smo plavali na nečem. Ali je bila jahta ali pa je bila plavajoča hišica - nevem točno. bilo je čudovito - itak  :laugh: :laugh: :laugh:
V rokah sem imela neko mrežo (bolj podobno kuhinjski cedilki), s katero sem (pazi to) lovila sol  :laugh:
ko sem mrežo izvleka je v njej bilo ogromno lepe bele "mlete" in (zgleda da) suhe soli, ker sem jo lahko s dlanjo presipavala...

Voda - čustva. Zgleda, da zadnje čase dosti delaš, napreduješ na tem področju, in zgleda dobro, ker so sanje pozitivne. Plavajoča hišica - družina? Kaj se dogaja na področju družine? Kaj meniš, da že imaš(te), kaj pa še ne čisto obvladate, da vas nosi tok, oz. da ne moreš(te) usmerjat sami? Umske sposobnosti (sol - pamet) so, orodje za upravljanje s sposobnostmi (mrežo) tudi imaš. Tudi znaš izločit bistvo. Zdaj pa samo še...realizirat. Presipavat iz ene roke v drugo po eni strani lahko pomeni uravnoteženje, po drugi strani pa kot, da še tuhtaš. In isto desna roka, leva roka - ena prejema, ena daje... Tako, to so izhodišča, zdaj pa si prisluhni in začuti, v katero smer pes taco moli  ;) :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #325 on: February 04, 2018, 11:05:29 AM »
hvala Renčica  :-*
Ja ja, prav imaš...na področju družine se dogaja  :laugh: plani plan in še enkrat plani. Pa že vse splaniramo, pa potem premišljujemo če je res tako ok in....heheheeeeeee  :laugh: Plani so pa pozitivni mimogrede....
in ja, tudi to imaš prav, da zadnje čase res velikooo delam  :laugh: se mi zdi, da pa se tudi na tem področju (služba) nekaj KONČNO premika v pravo smer zame.
sol sem pa v sanjah presipavala se mi zdi da z desno roko in ne iz roke v roko.

8)

Ma res mam zadnje čase same pozitivne sanje...včeraj sem recimo telovadila  :laugh:
v dnevno sem si dala zmontirati tisto lestev kot smo jih imeli nekoč v osnovnih šolah in sem ful telovadila  :laugh: sicer je bila bolj joga varianta ampak je bilo prijetno, tako da sem celo v budnem stanju začela razmišljat, da nebi bilo slabo se dejansko z nečem podobnim ukvarjat.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #326 on: February 04, 2018, 11:45:49 AM »
Jaz imam pa zadnje čase tako slabe sanje ... Tudi slabo spim. Vem, psiha me daje ...

Rena, vseeno pa imam eno vprašanje. Danes sem ugotovila, da se mi v sanjah dogaja, da, hm, kako bi to človek rekel, nadaljujem sanje. Da pridem do nekega dogodka, ki pa sem ga nekoč sanjala (se ni v resnici zgodil). Me res čudi, da je podzavest tako močna, da obdrži spomin na pretekle sanje in jih potem čez xy časa nadaljuje.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #327 on: February 04, 2018, 12:53:41 PM »
Jaz imam pa zadnje čase tako slabe sanje ... Tudi slabo spim. Vem, psiha me daje ...

Rena, vseeno pa imam eno vprašanje. Danes sem ugotovila, da se mi v sanjah dogaja, da, hm, kako bi to človek rekel, nadaljujem sanje. Da pridem do nekega dogodka, ki pa sem ga nekoč sanjala (se ni v resnici zgodil). Me res čudi, da je podzavest tako močna, da obdrži spomin na pretekle sanje in jih potem čez xy časa nadaljuje.

Draga Sašika, a veš, da imam tudi jaz "nadaljevanke". Najbolj hecno pa je, da si teh nadaljevalnih sanj še nisem zapisala in vsebine ne poznam. Vendar ko sanjam, zraven "lucidno" razmišljam med sanjami: "ej, saj te sanje se pa nadaljujejo". Najraje imam pa sanje, ko letim... Uuuu, kako je to fajn. A na žalost redkeje, kot bi želela. Je pa menda možno tudi sugerirat sam sebi sanje, no, ampak saj vemo, kako je to danes. Veliko časa za posvečanje samim sebi bi si morali jemat. Meni pa nato največkrat zmanjka energije, pa televizor me zvečer spet premami. Sem že nehala gledat, zdaj pa padla v dve nadaljevanki, s ponižno glavo priznam, hehe, turški telenoveli.... Lalala... ;D :embarrassed:

Drugače pa ja, podzavest je tako čudežna, da ohranja naš celoten spomin, na nezavednem nivoju.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #328 on: February 04, 2018, 12:59:19 PM »
hvala Renčica  :-*
Ja ja, prav imaš...na področju družine se dogaja  :laugh: plani plan in še enkrat plani. Pa že vse splaniramo, pa potem premišljujemo če je res tako ok in....heheheeeeeee  :laugh: Plani so pa pozitivni mimogrede....
in ja, tudi to imaš prav, da zadnje čase res velikooo delam  :laugh: se mi zdi, da pa se tudi na tem področju (služba) nekaj KONČNO premika v pravo smer zame.
sol sem pa v sanjah presipavala se mi zdi da z desno roko in ne iz roke v roko.

8)

Ma res mam zadnje čase same pozitivne sanje...včeraj sem recimo telovadila  :laugh:
v dnevno sem si dala zmontirati tisto lestev kot smo jih imeli nekoč v osnovnih šolah in sem ful telovadila  :laugh: sicer je bila bolj joga varianta ampak je bilo prijetno, tako da sem celo v budnem stanju začela razmišljat, da nebi bilo slabo se dejansko z nečem podobnim ukvarjat.

Ahaaaa, no torej splanirate, pa potem spet kolebate. Ja, saj ta ladja me je malo spomnila na Kralja čaš, ki misli, da je vladar, v resnici ga pa po vodi nosi in si bolj domišlja, da on vlada  ;) Ampak no ja, vseeno pa ploveš v čistih, kristalnih vodah, dobrega razpoloženja, pa lepe pisane barve videvaš, ki te navdušujejo. Še telovadiš po novem... čuti se optimizem in dobra energija.

Z desno roko si presevala sol... Desna je roka, ki daje. Je pozitivni pol, povezan z umom in raciem. Tako da, ja, želiš voditi stvari po planirani poti, preverjaš in tehtaš, če so odločitve prave...Mogoče pa ohranjaš optimizem in se kdaj upaš prepustit in hkrati zaupat "vesolju"?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #329 on: February 04, 2018, 01:01:49 PM »
Še to, Saša. Tudi meni se psiha, napetosti najbolj odražajo na spancu, saj že na splošno nisem oseba, ki bi lahko veliko spala. V meni je kar dosti nemira.

Kot sem že več komu svetovala, sebi in ostalim zelo priporočam tole vajo. Kajti samo dopovedovati si pozitivne izreke, na dnu podzavesti pa v to pozitivo v resnici ne verjamemo, je res samo laganje samemu sebi.