Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #300 on: January 15, 2018, 08:37:25 AM »
Uf, moje sanje danes, sem se zbudila z lepimi občutki....
Sanjala sem malo punčko,staro 6-8 let, ki sem jo rešila iz vode, iz morja, se mi zdi.
Punčka se je stiskala k meni, čutila sem neizmerno hvaležnost in ljubezen z njene strani, vedela sem, da me noče nikoli več zapustiti in da sem njena rešiteljica.
Bila je brez mame, oče je bil tam nekje v bližini in ni ga želela videti niti srečati (ne vem več zakaj), zato sem jo skrila za svoj hrbet, morala sem biti previdna, da je njen oče ne bi opazil in jo hotel vzeti, saj punčka na noben način ni želela iti stran od mene.
Nato se je njen oče začel približevati meni, strah me je bilo, da bo opazil, da skrivam njegovo hčerko za svojim hrbtom...Bila sem previdna in nisem se niti premikala, da je ne bi opazil...začel se me je dotikati, jaz pa sem morala biti pri miru, in prišlo je do neverjetnega presenečenja, saj so bili ti dotiki nadvse nežni, ljubeči, med nama se je pretakala čista ljubezen, res neverjetno lepi občutki, vedela sem, da se mu z lahkoto prepustim, in da je to res prava ljubezen...vedela sem tudi, da bo punčka tega vesela...vendar sem jo še vedno skrivala...ob tem spoznanje, da bom morala svojemu povedati, kaj se mi je zgodilo in da moram naprej svojo pot s tem moškim....
ob tej misli sem se zgrozila, da bom morala še 1x skozi isto situacijo kot sem jo že doživela s sedanjim partnerjem...

Nič mi še ne šepne...  :blank:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #301 on: January 15, 2018, 09:00:18 AM »
Sanjala sem malo punčko,staro 6-8 let, ki sem jo rešila iz vode, iz morja, se mi zdi.
Punčka se je stiskala k meni, čutila sem neizmerno hvaležnost in ljubezen z njene strani, vedela sem, da me noče nikoli več zapustiti in da sem njena rešiteljica.
Bila je brez mame, oče je bil tam nekje v bližini in ni ga želela videti niti srečati (ne vem več zakaj), zato sem jo skrila za svoj hrbet, morala sem biti previdna, da je njen oče ne bi opazil in jo hotel vzeti, saj punčka na noben način ni želela iti stran od mene.
Nato se je njen oče začel približevati meni, strah me je bilo, da bo opazil, da skrivam njegovo hčerko za svojim hrbtom...Bila sem previdna in nisem se niti premikala, da je ne bi opazil...začel se me je dotikati, jaz pa sem morala biti pri miru, in prišlo je do neverjetnega presenečenja, saj so bili ti dotiki nadvse nežni, ljubeči, med nama se je pretakala čista ljubezen, res neverjetno lepi občutki, vedela sem, da se mu z lahkoto prepustim, in da je to res prava ljubezen...vedela sem tudi, da bo punčka tega vesela...vendar sem jo še vedno skrivala...ob tem spoznanje, da bom morala svojemu povedati, kaj se mi je zgodilo in da moram naprej svojo pot s tem moškim....
ob tej misli sem se zgrozila, da bom morala še 1x skozi isto situacijo kot sem jo že doživela s sedanjim partnerjem...

Zaznam sporočilo: Ali lahko majhna punčka, če se neha skrivat, če se neha bat naloženih vzorcev, prepričanj iz otroštva, odkrije, da je varna in jo v svetu čaka samo veliko ljubezni in nič drugega? S tem, če ta "punčka" v prvi vrsti naredi nekaj zase... Je to izdaja? Se splača na to pot, čeprav se je najprej treba "vzpeti", da se nato spet "spustiš" do cilja...?

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #302 on: January 15, 2018, 09:04:44 AM »

si ozavestila svojega notranjega otroka in njegovo sramežljivost v povezavi z moškimi, kot da se čisti nek dogodek iz zgodnjega otroštva
strah, da ti ne bo uspelo biti lepo z moškim, strah pred dotiki
mislim da je ta oče simbolno božanski oče, ki ti je s svojo energijo prišel povedat da je vse ok, da se ne boj, da se lahko sprostiš in prepustiš lepim občutkom in energiji, božanski energiji, ki vedno je in s katero smo vedno povezani, pa zato ni potrebno da so zato naši zemeljski moški kaj prikrajšani
če gre pojdi v budnem stanju nazaj v to energijo in ji predaj svoje strahove in jim pusti da so in samo dihaj in boš odkrila odgovore, stisko pa predihala

toliko sem začutila, ti boš pa že vedela kaj s tem narediti  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #303 on: January 15, 2018, 09:08:55 AM »
Uf kakšna ura posta, Nensi...

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #304 on: January 15, 2018, 09:17:18 AM »
Uf kakšna ura posta, Nensi...

sam res, pol bo pa že nekaj na tem, kar se je zapisalo  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #305 on: January 15, 2018, 10:33:50 AM »
Uf, sta mi dali misliti obe, Rena in Nensi, saj sta podbono pisali....
Ja, res bo nekaj na tem, hvalaaa iz srca :-* :-* :-*
Delam na tem vzorcu, ne gre vedno zlahk, zto dobrodošla tale interpretacija sanje, da spet malo ozavestim :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #306 on: January 17, 2018, 06:33:15 PM »
jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

Moj občutek: zavedaš se vseh čudovitih možnosti, ki so ti na voljo. Treba je samo izbrati tiste najbolj ustrezne in za tvojo dušo "pojoče". Drugače pa, pomen zlate barve: bogastvo, blaginja, sonce... Srebrna: barva lune, barva temenske čakre - povezanost z vesoljem. Pravzaprav tu vidim tvoj yin in yang. Zlato, sonce - yang, aktivnost, pozitivni pol. Luna - yin - negativni oz. pol čustev, podzavest... Se pravi, kako uravnati svojo nežno žensko energijo in moško, logično, aktivno energijo, da potem v sozvočju izbereš tapravo? Pink in vijola... Vijolo dobiš z mešanjem osnovnih barv, pink pa tako, da osnovni rdeči dodaš belo. Se pravi, en fajn miks na osnovi najdenega ravnotežja in aktivnim in pasivnim polom, e voila... Za celo družino fajn.  :-*
hvala Renčica  :-* in naj omenim, da sem v včerajšnih sanjah spet kupovala barvice... :laugh: :laugh: :laugh:
šla sem v trgovino (v sanjah seveda), po nevem kaj točno...vem samo, da sem šla mimo police z  barvicami in sem se cela vesela ustavila in vzela dva paketa  :laugh:
eden paket barvic je bil pisan (cele pisane barvice) drugi paket pa so bile lesene barvice...
heheheeeee....
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #307 on: January 25, 2018, 02:44:09 PM »
jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

Hehehe imam tudi jaz "pisala fetiš" ;D. Kuliji, nalivnikii, svinčniki. Je superfinofajn, ko neko pisalo reeeees lepo piše. :D Dobro, da mulc veliko tega porabi, ker sicer bi se verjetno utapljala v pisalih  :embarrassed: ;D :laugh:
Barvice pa hmmmmm akvarelne, navadne, .... (no to se nadaljuje v "ustvarjalna navlaka fetiš") ;D :laugh: :laugh: :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #308 on: January 25, 2018, 02:50:47 PM »
Marija, v mojih nocojšnjih sanjah so dve osebi, sta bili hudo hudobni, s sekiro pobijali... Mogoče pod vplivom novice iz poročil...  >:D :o ???

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #309 on: January 25, 2018, 03:23:39 PM »
Marija, v mojih nocojšnjih sanjah so dve osebi, sta bili hudo hudobni, s sekiro pobijali... Mogoče pod vplivom novice iz poročil...  >:D :o ???

Kaj bi rada ubila v sebi ali v drugih? Cesa bi se rada znebila?
Pa ne gre zlahka...
Kje imas postavljenega marsa v natalni karti?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #310 on: January 25, 2018, 04:05:49 PM »

Kaj bi rada ubila v sebi ali v drugih? Cesa bi se rada znebila?
Pa ne gre zlahka...
Kje imas postavljenega marsa v natalni karti?

O, za ubit v sebi je še marsikaj  :P. V drugih vem, da ne, ker moram pri sebi zrihtat. Znebila tudi marsikaj...

Mars...hmmm...tu sem bolj leva. A je to to - Mars v Vodnarju v 2. hiši... ? Če ne pa poglej :)

Hvala Sanjalka.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #311 on: January 25, 2018, 05:36:40 PM »
Moje sanje danes so bile čist zblojene:
šla sem v hiško, ki jo oddajamo samo z eno gospo, ki se je prijavila na delavnico. Zelo zgodaj popoldne sva šli spat. Težko sva zaspali, ker je bila v sosednji hiši ful glasna zabava. Zbudili sva se ob osmih zvečer in zagledala sem, da je po sobah vse razmetano, jogiji po tleh in na balkonih na tleh, pa otroške igrače in obleka na njih razmetani, kot bi nekdo tam spal. Pomislila sem le kakšen nered sta starša pustila v hiši, ko sta jo šla včeraj pogledat (sta šla zares).
Potem sem zaslišala glasove in pomislila, da je kdo vlomil in šla pogledat. V hiši so bile vsaj 4 družine z majhnimi otroci ni so funkcionirali kot da tam živijo in jim ni bilo mar zame. Povedala sem jim, da morajo ven, pa niso hoteli. Delali so se, kot da imajo pravico biti tam, ker so se tko odločili in jih ne briga nič drugega. Rakla sem da bom poklicala policijo in jim je bilo vseeno. Res sem jo poklicala in so me ful dolgo po telefonu vse žive podrobnosti o njih spraševali, ki jih sploh nisem vedela. Vmes so že policisti prišli in jih popisovali. Pa vse okrog hiše je bilo zaparkirano z enimi random avti po naših parkiriščih (v resnici je tam v hiški samo en P), pa nihče ni vedel kdo je to parkiral, za nas pa ni bilo nikjer prostora, pa ven se sploh ni dalo peljat. Cela drama  :-X

No pa da slišim diagnozo, sanjske znalke  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #312 on: January 27, 2018, 08:47:22 AM »
Danes sem sanjala o dveh ljudeh, ki imata oba rojstni dan 11.3. Sta moja bivša partnerja. Ko sem se zbudila in pogledala na uro, je bila 3:11. WTF?!  ???

In spet sem sanjala o večnadstropni zgradbi z dvigalom - ki je, kot vedno, ko sanjam tak objekt, ponovno imela 8 nadstropij.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #313 on: January 28, 2018, 09:58:03 AM »
jaz sem pa danes sanjala jezero, čisto jezelo, iz katere je na sredini burkala kristalno čista voda. Burkala je zelooooo visoko, skoraj do oblakov - kot vodomet. Peljali smo se mimo in videli ta prizor. Smo se ustavili in gledali ta neverjeten pojav...
Zbralo se je veliko ljudi in to opazovalo....neverjetno. Tudi občutek v sanjah je bil neverjeten.
Mimo tega jezera pa smo peljali ko smo se vračali iz bolnišnice kjer smo bili na obisku pri nekem prijatelju. Tudi ta obisk je bil prijeten.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #314 on: January 28, 2018, 01:16:59 PM »
Bom odgovorila vsem, samo da si vzamem cas ;)