Moje sanje danes so bile čist zblojene:
šla sem v hiško, ki jo oddajamo samo z eno gospo, ki se je prijavila na delavnico. Zelo zgodaj popoldne sva šli spat. Težko sva zaspali, ker je bila v sosednji hiši ful glasna zabava. Zbudili sva se ob osmih zvečer in zagledala sem, da je po sobah vse razmetano, jogiji po tleh in na balkonih na tleh, pa otroške igrače in obleka na njih razmetani, kot bi nekdo tam spal. Pomislila sem le kakšen nered sta starša pustila v hiši, ko sta jo šla včeraj pogledat (sta šla zares).
Potem sem zaslišala glasove in pomislila, da je kdo vlomil in šla pogledat. V hiši so bile vsaj 4 družine z majhnimi otroci ni so funkcionirali kot da tam živijo in jim ni bilo mar zame. Povedala sem jim, da morajo ven, pa niso hoteli. Delali so se, kot da imajo pravico biti tam, ker so se tko odločili in jih ne briga nič drugega. Rakla sem da bom poklicala policijo in jim je bilo vseeno. Res sem jo poklicala in so me ful dolgo po telefonu vse žive podrobnosti o njih spraševali, ki jih sploh nisem vedela. Vmes so že policisti prišli in jih popisovali. Pa vse okrog hiše je bilo zaparkirano z enimi random avti po naših parkiriščih (v resnici je tam v hiški samo en P), pa nihče ni vedel kdo je to parkiral, za nas pa ni bilo nikjer prostora, pa ven se sploh ni dalo peljat. Cela drama

No pa da slišim diagnozo, sanjske znalke