Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #390 on: June 19, 2018, 11:14:16 AM »
Evo dans pa jes z noro aktivno nočjo. :blank: V prvem delu sanj smo bili z hčerkico in možem na počitnicah v gorah, v bungalovih, kjer smo spali v nadstropju, do katerega je vodila le lestev. Morala sva zbrati najbolj primerno hišico za tamalo in sem spet zbirala sama in jo uspavala sama ter potem pustila, da spi. Tokrat nisva imela baby kamere, da bi jo opazovala. Ko je zaspala, sem odšla v sosednjo vasico po opravkih, mož pa mi je sledil, kar sem opazila šele v vasi in znorela nad njim češ kako to, da ni ostal v bungalovu, da bi jo pazil. Ko sem želela pohitet nazaj do bungalova, v strahu da mi ne bi padla z nadstropja po lestvi, se nisem mogla v paniki spomniti poti, mož je bil neuporaben pri tem. V tistem so poti in ceste tudi poledenele, tako da je bilo izredno težko spreminjati pot in nadaljevati z hitrostjo, ki je bila potrebna, da se prepreči nesreča. Potem sem se zbudila.

Tu ne čutim neke skrite simbolike, ampak se mi bolj zdi, da sanje odražajo, kako se počutiš pri skrbi za hčerkico bolj sama kot ne, ne čutiš opore moža, ali da se ti zdi, da kar že dela, itak ne dela prav... Je res? Nekaj simbolike je v gorah - višina, ki je simbol čistosti, a do tja se je treba potrudit. Vzpet po lestvi. In kako si želimo, da bi naše otroke zavarovali,  jih namestili v varen, čist, nepokvarjen svet, tam pa čuvali tako kot se šika. Kar pa ni lahko. Otrok ne moremo vedno obvarovati. Oziroma, lahko jih čuvamo, ko so še majhni. Sčasoma pa odraščajo in se morajo sami preizkušati v svojih izkušnjah. Mi lahko še tako hitimo in si želimo, da bi jih očuvali pred vsemi nevarnostmi. A pri tem smo na spolzkem terenu. Niti ne moremo vsega preprečiti niti ni namen, da jih ne bi spuščali v nabiranje lastnih izkušenj.

Res je Rencica, je bilo kar jasno kaj mi sporocajo. Bile so pa tako zive kot ze dolgo ne! Noro.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #391 on: August 05, 2018, 09:25:35 AM »
WTF sanje danes....vsi bivši so bili v njih...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Manja

• Veteran
« Reply #392 on: August 08, 2018, 12:03:01 PM »
WTF sanje danes....vsi bivši so bili v njih...
Pisana paleta. :) Ti ni bilo dolgčas. Vsaj vidla si jih po dolgem času. :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #393 on: August 08, 2018, 02:10:43 PM »
heheheeeee Manja, prav imaš.... sem jih vsaj videla po doooolgem času. in nič se niso vizualno spremenili  :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Manja

• Veteran
« Reply #394 on: August 08, 2018, 03:54:05 PM »
  :laugh:

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #395 on: August 18, 2018, 08:29:05 AM »
danes v sanjah sem pa imela sposobnost letenje...tisto letenje brez vsega....noooooor občutek  :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #396 on: August 18, 2018, 06:38:10 PM »
danes v sanjah sem pa imela sposobnost letenje...tisto letenje brez vsega....noooooor občutek  :laugh: :laugh: :laugh:

Je kaj taksnega v zivljenju, od cesar bi se rada umaknila? Dalec stran od zemlje, od realnosti?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #397 on: August 18, 2018, 10:03:30 PM »

Je kaj taksnega v zivljenju, od cesar bi se rada umaknila? Dalec stran od zemlje, od realnosti?

o jaaaaa, vsekakor sanjalka. Želim si menjat svojo službo...
mi nadrejeni sesajo energijo (in voljo do življenja) kot vampirji kri.... in nenazadnje sem leta ravno nad službeno stavbo in zelenico okrog nje.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #398 on: August 19, 2018, 11:31:05 AM »

o jaaaaa, vsekakor sanjalka. Želim si menjat svojo službo...
mi nadrejeni sesajo energijo (in voljo do življenja) kot vampirji kri.... in nenazadnje sem leta ravno nad službeno stavbo in zelenico okrog nje.

poglej tvojo uro oddaje posta ;)
ja, navadno sanjamo, da letimo, ko nam je v resnicnem zivljenje na nekem podrocju pretezko...podzavest nas skozi sanje naravno zdravi, zdravi naso psiho...in to, da si letela nad sluzbo nakazuje ravno na to, da je ta sluzba zate nekaj v kar si trenutno ujeta in tega se ne zmores resiti...raje se dvignes nad situacijo, stran od te grde realnosti...mogoce bo pa le treba ugrizniti v to tezavo in jo zaceti zemeljsko resevati ;)
sem imela primer na analizi, ko je klientki umrla njej ljuba oseba in tega nikakor ni mogla sprejeti in se s tem soociti...imela je sanje, da leti nad grobom te pokojne osebe...tako sva zaceli delati na tem, da se je zal potrebno spustiti na zemljo, v realnost in to zaceti zavestno resevati...
sanje so res fajn, ker nam pokazejo, kje smo se v zivljenju zataknili..
so pa to kompenzacijske sanje, ker nam prinesejo olajsanje, tako dobi nasa psiha naravno zdravljenje, saj se iz taksnih sanj navadno zbudimo pomirjeni, vsekakor pa z boljsimi obcutki, kot jih sicer dozivljamo v realnosti..,
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #399 on: August 20, 2018, 09:05:53 AM »
res je Sanjalka...
je pa tako, da zemeljsko že poskušam rešit mesece, če ne že leta, pa brez uspeha, tako da mi te sanje bolj (po mojem) namigujejo, da je skrajni čas, da "odletim" kar mam željo tudi že leeeeeeep čas, pa me še vedno nekaj drži nazaj. No ne nekja, pač pa socialna varnost... :blank:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #400 on: August 20, 2018, 09:13:09 AM »
res je Sanjalka...
je pa tako, da zemeljsko že poskušam rešit mesece, če ne že leta, pa brez uspeha, tako da mi te sanje bolj (po mojem) namigujejo, da je skrajni čas, da "odletim" kar mam željo tudi že leeeeeeep čas, pa me še vedno nekaj drži nazaj. No ne nekja, pač pa socialna varnost... :blank:

odletiš v zraku, greš drugam pa na zemlji ;)
 :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #401 on: September 09, 2018, 01:59:37 PM »
Danes sem sanjala, da sem se pogledala v ogledalo in opazila, da imam na bradi nek majhen mozoljček. Spraskala sem ga, malo je pogledal ven, nato sem pa začela vleči in izvlekla ven par metrov dolgo, čisto tanko vrvico, ki je bila na določenih delih elastična, drugje ne ... Kasneje sem jih našla in izvlekla še več, ampak tiste kasneje sem vlekla iz spodnje ustnice, ne iz brade. Ko se mi je zdelo, da sem odstranila vse, sem se opazovala v ogledalu in čudila, da ne izgledam nič drugače, pa toliko materiala sem izvlekla iz sebe ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #402 on: September 09, 2018, 02:16:55 PM »
 :laugh: dobra.
Me spominja na moje zelo pogoste sanje, ko se mi sanja, da skušam izpljuniti žvečilni, pa ne gre. Potem ga začnem vleči in vlečem in vlečem in ni konca, izvlečem že dobro kilometrino in ga imam še kar med zobmi.
Kolikor vem, me pa vlečejo po zobeh, če imajo le pet minut časa. Pa tudi, kadar ga nimajo.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #403 on: September 11, 2018, 12:42:40 PM »
Danes sem sanjala, da sem se pogledala v ogledalo in opazila, da imam na bradi nek majhen mozoljček. Spraskala sem ga, malo je pogledal ven, nato sem pa začela vleči in izvlekla ven par metrov dolgo, čisto tanko vrvico, ki je bila na določenih delih elastična, drugje ne ... Kasneje sem jih našla in izvlekla še več, ampak tiste kasneje sem vlekla iz spodnje ustnice, ne iz brade. Ko se mi je zdelo, da sem odstranila vse, sem se opazovala v ogledalu in čudila, da ne izgledam nič drugače, pa toliko materiala sem izvlekla iz sebe ...

Uf, mučne sanje.
Kaj vse si imela v sebi in je moralo iti ven, kot mozoljček, ki ga je potrebno stistniti, da ga ni več. Ni bilo dovolj le mozoljček uničiti, potrebno je bilo prav izvleči vse ven iz sebe-toliko materiala sem izvlekla ven iz sebe, si napisala...Kje v resničnem življenju imaš tak podoben občutek? In kakšni so bili občutki ob tem, ko si te vrvice ven vlekla iz brade in še iz spodnje ustnice?
Kaj tebi pomeni brada in spodnja ustnica?
In zanimivo, kljub temu, da si dala ves ta material ven, si pravzaprav še vedno ista?
Kakšen je bil občutek ob tem, ko si se pogledala v ogledalo in si opazila, da ne izgledaš nič drugače?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #404 on: September 11, 2018, 12:53:59 PM »
:laugh: dobra.
Me spominja na moje zelo pogoste sanje, ko se mi sanja, da skušam izpljuniti žvečilni, pa ne gre. Potem ga začnem vleči in vlečem in vlečem in ni konca, izvlečem že dobro kilometrino in ga imam še kar med zobmi.
Kolikor vem, me pa vlečejo po zobeh, če imajo le pet minut časa. Pa tudi, kadar ga nimajo.

Hm, bi prej rekla, da ti ne moreš nečesa prežvečiti, ker si ti imela ta žvečilni v ustih.
Kaj v resničnem življenju ne moreš prežvečiti oz. izpljuniti (izgovoriti)?
Ko pa ga že začneš vleči, pa temu ni konca, izvlečeš že dobro kilometrino, a še vedno se ti vleče po zobeh...
Mogoče bi se morala naučiti prej ven izpljuniti (povedati, izgovoriti) tisto kar je že zdavnaj prežvečeno?