danes v sanjah sem pa imela sposobnost letenje...tisto letenje brez vsega....noooooor občutek

Je kaj taksnega v zivljenju, od cesar bi se rada umaknila? Dalec stran od zemlje, od realnosti?
o jaaaaa, vsekakor sanjalka. Želim si menjat svojo službo...
mi nadrejeni sesajo energijo (in voljo do življenja) kot vampirji kri.... in nenazadnje sem leta ravno nad službeno stavbo in zelenico okrog nje.
poglej tvojo uro oddaje posta

ja, navadno sanjamo, da letimo, ko nam je v resnicnem zivljenje na nekem podrocju pretezko...podzavest nas skozi sanje naravno zdravi, zdravi naso psiho...in to, da si letela nad sluzbo nakazuje ravno na to, da je ta sluzba zate nekaj v kar si trenutno ujeta in tega se ne zmores resiti...raje se dvignes nad situacijo, stran od te grde realnosti...mogoce bo pa le treba ugrizniti v to tezavo in jo zaceti zemeljsko resevati

sem imela primer na analizi, ko je klientki umrla njej ljuba oseba in tega nikakor ni mogla sprejeti in se s tem soociti...imela je sanje, da leti nad grobom te pokojne osebe...tako sva zaceli delati na tem, da se je zal potrebno spustiti na zemljo, v realnost in to zaceti zavestno resevati...
sanje so res fajn, ker nam pokazejo, kje smo se v zivljenju zataknili..
so pa to kompenzacijske sanje, ker nam prinesejo olajsanje, tako dobi nasa psiha naravno zdravljenje, saj se iz taksnih sanj navadno zbudimo pomirjeni, vsekakor pa z boljsimi obcutki, kot jih sicer dozivljamo v realnosti..,