Okrog deset do petnajst let bo od tega, ko sem prvič analiziral karto. Kot laiku so mi zelo zgodaj v oči padli razni ascendenti v posameznih znamenjih, ki v mojem primeru pogosto prečkajo Rusijo, Kitajsko in kar nekaj drugih azijskih držav.
Tistikrat se mi je to zdelo butasto, no ne ravno butasto ampak nerazumljivo saj s Kitajci nisem imel nič, razen tam izdelanih gat.
Danes po toliko letih je stvar čisto drugačna. Prišli so sami od sebe, vendar se mi je moral zgoditi Kironov povratek, ali kaj takega. Ah kaj pa vem.
Torej. Lani sem imel precej turistov iz Kitajske in še več iz Hong Konga. Predlani tudi iz Filipinov. Letos, že v startu iz Hong Konga, jutri jih dobim iz Singapurja in 24.2. ponovno iz Hong Konga.
V vmesnem času so hodili iz ZDA. Kot pomnim ravno iz Bostona in Seatla in New Yorka, četudi živijo v drugih državah. Vsaj eno mesto od teh je na ascendentu v moji kartografiji, mislim, da Seatle. Bom to bolje preveril.
Na sliki spodaj se tudi vidi, da mi Luna na IC prečka Pakistan. Vse lepo in prav. Od tam nisem imel še nobenega turista, a so me leta 2004 ali mogoče 2006, ne pomnim več, povabili da bi predaval na pakistanski akademiji, oziroma podinštituciji le te.
Upam, da sem vam odprl novo kost za glodanje. Če ne bom rovaril kajpak sam.
Andres