Author Topic: Astro kartografija  (Read 13698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Astro kartografija
« on: February 10, 2017, 02:50:12 AM »
Okrog deset do petnajst let bo od tega, ko sem prvič analiziral karto. Kot laiku so mi zelo zgodaj v oči padli razni ascendenti v posameznih znamenjih, ki v mojem primeru pogosto prečkajo Rusijo, Kitajsko in kar nekaj drugih azijskih držav. 

Tistikrat se mi je to zdelo butasto, no ne ravno butasto ampak nerazumljivo saj s Kitajci nisem imel nič, razen tam izdelanih gat.
Danes po toliko letih je stvar čisto drugačna. Prišli so sami od sebe, vendar se mi je moral zgoditi Kironov povratek, ali kaj takega. Ah kaj pa vem. 
Torej.  Lani sem imel precej turistov iz  Kitajske in še več iz Hong Konga. Predlani tudi iz Filipinov. Letos, že v startu iz Hong Konga, jutri jih dobim iz Singapurja in 24.2. ponovno iz Hong Konga.

V vmesnem času so hodili iz ZDA.  Kot pomnim ravno iz Bostona in Seatla in New Yorka, četudi živijo v drugih državah.   Vsaj eno mesto od teh je na ascendentu v moji kartografiji, mislim, da Seatle.   Bom to bolje preveril.   

Na sliki spodaj se tudi vidi, da mi Luna na IC prečka Pakistan.  Vse lepo in prav.  Od tam nisem imel še nobenega turista, a so me leta  2004 ali mogoče  2006, ne pomnim več, povabili da bi predaval na pakistanski akademiji, oziroma podinštituciji le te.

Upam, da sem vam odprl novo kost za glodanje. Če ne bom rovaril kajpak sam.

Andres

« Last Edit: February 10, 2017, 02:57:59 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Astro kartografija
« Reply #1 on: February 10, 2017, 03:46:19 AM »
Po moje je res nekaj na tem, da je treba upoštevati IC in ASC.   Konkretno na spodnjem zemljevidu Evrope se ti dve liniji stikata skupaj.  Pod njo posledično nastane trikotnik, kar pomeni, da je to pritisk ali posledična kreativnost osebe  ki ima tako karto.  Moji turisti iz Britanije so iz Londona in južne Anglije, torej kot kaže trikotnik na dol iz mesta Abe........   

Zanimivo. Francozov nimam. Verjetno je to voda, ki ovira takšno delovanje. Sigurno pa še nisem dovolj raziskal.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: February 10, 2017, 11:17:35 AM »
Kakšno karto si to delal? iz kje je ta izpis?

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: February 10, 2017, 11:47:53 PM »
To je izpis iz astro.com. Iz sekcije tam kjer je link Travel.   Očitno imajo astrološko potovanja nekakšen drugačen pomen. Torej. Če si ti želiš nekam potovati, potem od tam tudi stranke dobiš.    Tisti ki izvažajo ali uvažajo verjaem, da velja za njih enako.   
Lokalno v Sloveniji se pa to tudi da po moje, ampak potem je to že druga karta.  Na koncu se najbrž lahko vidi vse to kar se pri vedeževalcih sprašuje. Ženo se torej išče na določeni lokaciji :) ne pa po tem kakšne joške ima.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: February 11, 2017, 11:00:53 AM »
Haha, sem si naredila karto. A veste, da mi poteka črta Urana ravno čez Šrilanko, torej tja, kamor sem šla na poročno potovanje. In glej ga zlomka, piše za to črto, da me tukaj čaka sprememba socialnega statusa.  :laugh:  Saj ni čudno, da sem tja rinla na medene tedne.  :laugh:
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #5 on: February 11, 2017, 09:16:57 PM »
O, zanimivo. Grem gledat, kaj imam jaz z Bavarsko... :D
...
...
Še bolj zanimivo - popolnoma nič.
...
...
No, nič kar se planetov tiče. V bistvu je harmonični aspekt -  :Me :sek MC

"This line of influence combines the positive effects of the Mercury/IC line with that of the Mercury/MC line.
You acknowledge the value of both business and pleasure, and manage to combine them with sensitivity and common sense. "
Ok, kul ;D
« Last Edit: February 11, 2017, 09:28:06 PM by Jernej »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: February 12, 2017, 03:58:51 PM »
Jaz se pa sprašujem, ali je v mojem primeru astro.com direkt plonkal moj CV.  ::)
Bolj se ne bi moglo ujemati.
Očitno se intuitivno potikam po zame ustreznih koncih in krajih.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: February 12, 2017, 04:36:34 PM »
Po idealnega partnerja pa lahko grem v Novosibirsk ali Vietnam.
Ali pa se pod nosom obrišem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: February 14, 2017, 09:00:07 PM »
Po ljubav grem v Bruselj, po sonce v Barcelono, potovanje pa v Srbijo haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: July 13, 2017, 04:17:27 AM »
Na tole  temo, ki je nekako pozabljena ostala, se spomnim pogosto.  Meni pride prav v zvezi s turisti tam pri astro travel zanimivost na vzhodni strani ZDA.  Gledam, študiram in    posamezne linije  kažejo na to, da mi ravno  od tam prihajajo turisti.  Severna Karolina, Boston in Florida. Mislim celo, da desna leva stran od črte, ali zahodno od tam velja bolj točno kot je to narisano na zemljevidu.  Nič ne bom začuden, če se me en lep da odpre nekaj čisto drugega kot je turizem  in sicer v Kaliforniji ali zgoraj zapisanimi državami v Ameriki.
Na drugi strani, torej v Aziji bi bilo zame celo lažje, predvsem v Severni Koreji, ki je zdaj tako popularna in kajpak v  Južni Koreji, na filipinih in še kje. 

Sicer se mi veliko vračajo in prihajajo turisti iz Hong Konga in Singapurja. Ne vem sicer kaj ne vidim, vendar v tej karti njih ni.  hmm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #10 on: July 13, 2017, 06:42:34 AM »
Včeraj sem gledala Hišico Falkenau ali Gozdarsko hišo po slovensko. To nadaljevanko sem nekoč sicer gledala, zdaj v tej rundi pa še enkrat ne. A takoj na začetku mi je padlo v oči, da so šli na izlet v Islandijo in sem gledala. Zgodba: partnerka od Gozdarja si je želela na Islandijo, ker je bila to vedno želja njenega pokojnega očeta. Ne vem, v katerem delu so bili, a me zanima tvoj komentar, Andres. Z islandskimi konji so šli na dvodnevno turo. Jahali so skozi travnato naravo, kjer je bilo veliko jezer. Prišli do do "Doline smrti", kjer je bilo treba zelo pazit, da so sledili poti, kjer jih je vodil vodič. Menda je tam polno enih lukenj oz. jam, vhod je lahko bolj ali manj skrit med travovjem in skalovjem. V jamah se dviga žvepleni dim in se lahko zastrupiš, če padeš not. Dedka, ki sta bila tudi zraven v Islandiji, na jahalno turo nista šla, sta se pa namakala v vročih gejzirih in raziskovala vile, palčke, trole.  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: July 14, 2017, 02:19:14 AM »
Ne vem kateri film je to. Ampak je dobro opisano. Bo držalo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #12 on: July 14, 2017, 06:59:52 AM »
Hvala za odgovor. Jp, enkrat bom to videla v živo  :D  Ta simpatična nemška nadaljevanka je bila: http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/prihaja-gozdarska-hisa-falkenau.html  (no, sem se še jaz seznanila, kdo je igralec, čeprav ni pomembno, hehe)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: December 21, 2017, 03:44:28 AM »
Še vedno se ukvarjam s to kartografijo oziroma odkod glede na MC ali ASC meni turisti hodijo.  Nekako se pojavlja  formula da so to ljudje iz ASC ali zahodno od MC.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: August 22, 2019, 04:39:05 AM »
Ponovno so se mi za drugo lepot pojavili turisti iz kartografije.     Zanimivo bo še.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858