Author Topic: Osho Zen Tarot - karta meseca  (Read 20188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Osho Zen Tarot - karta meseca
« Reply #30 on: August 04, 2017, 08:54:52 AM »
Prosim še zame sporočilo :-*

IZ HIPA V HIP (2 mavrici)
Ko se ta figura pomika prek kamenja, stopa lahno in ne resnobno, hkrati pa je absolutno uravnotežena in pozorna. Za vrtinčastimi, večno spreminjajočimi vodami lahko vidimo obrise stavb; videti je, da je v ozadju mesto. Moški je navzoč v množici, a je hkrati zunaj nje, kjer ohranja ravnovesje in si jo je zmožen ogledovati od zgoraj.

Ta karta nas izziva, naj se odmaknemo od svoje prezaposlenosti z drugimi kraji in časi in ostanemo pozorni na to, kar se dogaja tukaj in zdaj. Življenje je prostran ocean, v katerem se lahko igrate, če odslovite vsakršne sodbe, preference in navezanost na podrobnosti dolgoročnih načrtov. Bodite dovzetni za kar koli, kar vam pride na pot, kakor pride. In ne skrbite, če se spotaknete ali padete. Samo poberite se, se otresite prahu, se pošteno nasmejte in nadaljujte.

Tia hvala za lepo in pomenljivo sporočilo :-*
Prah s sebe sem že velikokrat otresla in pot nadaljevala naprej.
Ob vsem tem se moram le še pošteno nasmejati ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: August 04, 2017, 09:40:54 AM »
Prosim tudi jaz.

NAVZoČNOST (ogenj 5)
Tri ženske so visoke v zraku, igrive in svobodne, a vendar pozorne in medsebojno odvisne. V točki na trapezu si nobena ne more privoščiti, da bi bila malce odsotna, niti za delček sekunde. In ta popolna navzočnost, ki jo doživljamo, je upodobljena tukaj.

Nemara čutimo, da moramo storiti preveč stvari hkrati, in se zapletemo, ko moramo storiti nekaj tam, nekaj drugje, namesto da bi si zadali eno nalogo in jo izpeljali do konca. Ali pa nemara menimo, da je naša naloga dolgočasna, ker smo pozabili, da ni pomembno, kaj počnemo, temveč kako to počnemo. Razvijanje veščine navzočnosti v odzivu na kar koli pride, kakor pač pride, je eden od največjih darov, ki si ga lahko podarite. Če skozi življenje stopate korakoma, ob tem pa vsakemu koraku namenite nedeljivo pozornost in energijo, lahko vnesete čudovito novo vitalnost in ustvarjalnost v vse, kar počnete.

Lepa karta in lepo sporočilo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: August 04, 2017, 09:42:15 AM »
Prosim  :-*

ZDRAVLJENJE (vodni kralj)
To je čas, ko se globoko zakopane rane iz preteklosti prebijejo na površje, pripravljene in dovzetne za zdravljenje. Figura na karti je gola, ranljiva, odprta za ljubeči dotik obstoja. Avra okoli njenega telesa je polna svetlobe in sproščenosti, saj skrb in ljubezen, ki ga obdajata, razblinjata njegovo naprezanje in trpljenje. Na njenem fizičnem telesu se porajajo lotosi svetlobe, okoli nje pa so subtilna energijska telesa, za katera zdravilci pravijo, da obdajajo vsakogar izmed nas. V vsaki od teh subtilnih plasti se pojavlja zdravilni kristal ali vzorec.
Ko smo pod zdravilnim vplivom vodnega kralja, se nič več ne skrivamo pred seboj ali pred drugimi. V tem stanju sprejemanja in odprtosti nas je mogoče ozdraviti, pa tudi pomagati drugim, da ozdravijo in postanejo celoviti.

Hvala :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #33 on: August 04, 2017, 04:02:01 PM »
Tudi tudi tudi  ;D

SHIZOFRENIJA (oblaki 2)
Oseba na tej karti pripomore k novemu zapletu v stari zamisli o položaju z dežja pod kap. Toda v natančno takšnem položaju smo, ko se zataknemo v neodločnost in dualistični vidik uma. Naj mar izpustim najprej roke, da padem z glavo naprej, ali pa noge, da padem z nogami naprej? Naj grem sem ali tja? Naj rečem da ali ne? In kar koli se odločimo, se bomo venomer spraševali, ali bi se morali odločiti obratno.

Edina pot ven iz te dileme je na žalost ta, da se izpustimo na obeh koncih hkrati. Od tu se ne morete rešiti, kot bi reševali enačbo, pretehtali dobre in slabe plati na seznamu ali kakor koli razrešili uganko s pomočjo uma. Najbolje, da sledite svojemu srcu, če ga lahko najdete. Če ga ne morete, potem preprosto skočite, pa vam bo začelo tako hitro razbijati, da boste prav gotovo vedeli, kje je!

Drži ja  8) sem s službo tako, da nevem kaj naj....bi najraje odšla, pa nevem a naj grem al ne...
Hvala ti  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #34 on: August 05, 2017, 10:00:39 PM »
Pofočk :)

SPREMEMBA (velika arkana, 10)
Simbol na tej karti je velikansko kolo, ki pomeni čas, usodo, karmo. Vrteči se trikotnik je ta hip obrnnjen navzgor, proti božanskemu, v središču pa je kitajski simbol  jina in janga, moškega in ženskega, ustvarjalnega in sprejemajočega.
Pogosto je bilo moč slišati, da je edina nesprejemljiva stvar na svetu sprememba. Življenje se nenehno spreminja, razvija, umira in se vnovič rojeva. Vsa nasprotja igrajo vlogo v tem širokem krožnem vzorcu. Če se oklepate roba kolesa, se vam lahko zvrti! Pomaknite se proti središču ciklona in se sprostite, vedoč, da bo tudi to minilo.

Zveni super :). Hvala :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: August 14, 2017, 04:27:54 PM »

Na voljo sem za vprašanja, naj bodo natančna, če koga kaj zanima ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #36 on: August 14, 2017, 04:31:19 PM »
Draga Tia, jes mam dve vprasanji:

1. V trenutni zvezi mam filing, da se zabijam z glavo skoz zid in nikamor ne pridem. Pobrat sila in kopita al se trudt?

2. V trenutnem odnosu z bivsim sodelavcem se je ornk rez nardil. Zatisje pred nevihto al je to to?

Hvala ti vnaprej! :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #37 on: August 14, 2017, 05:33:06 PM »
Sprasujem za en odnos z zensko osebo...malce se je zakompliciralo in se cuti neka napetost...cesa ne vidim oz. v cem je fora? Hvalaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Manja

• Veteran
« Reply #38 on: August 15, 2017, 08:46:49 AM »
Tia, mene zanima, kaj pravijo karte; ali sem na pravi poti glede partnerstva?
In pa še, kaj pomeni odnos neke osebe do mene, zakaj se obnaša tako hladno? Ji je vseeno zame ali je to samo "krinka"?

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #39 on: November 03, 2017, 09:45:57 AM »
Če kdo želi, mu danes jaz položim karto za mesec  ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #40 on: November 03, 2017, 09:47:19 AM »
Draga moja, jes bi se priporocala!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #41 on: November 03, 2017, 09:48:10 AM »
Tudi jaz prosim  8)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #42 on: November 03, 2017, 09:52:36 AM »
Prosim.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #43 on: November 03, 2017, 09:53:35 AM »
Draga Missy, zate je padla karta POTOVANJE: na njej vidimo pot, zavito v meglice, iznad katerih se pne sonce. O določenih korakih nisi prepričana, strah te je predati trenutku in ne veš čisto točno, kam in kako. Ne boj se, sledi svetlobi, ki te bo vodila v pravo smer in tešila tvojo radovedno dušo. Nikoli ne veš, kaj te čaka za prvim ovinkom, a če si sama sebi najboljši sopotnik, ki ves čas upira pogled navzgor, se ni česa bati.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: November 03, 2017, 09:56:49 AM »
Jaaaaaaaaaa, lepo prosim se zame. Hvala!  :-*