9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Se priporočam
Jaz se tudi priporočam. Hvala!
Quote from: Vesta on July 31, 2018, 03:24:11 PMSe priporočam Kočija. Ne bo počitka zate, marsikaj znaš spraviti v tek. Morda ta karta lahko kaže tudi na potovanje ... Če se odpravljaš na dopust ...
Quote from: Manja on June 28, 2018, 10:34:54 PMProsim za julij. Kraljica diskov. V prihajajočem mesecu se boš osredotočala na lastno blagostanje. Trudila si boš ustvariti stabilno življenjsko okolje, si priskrbeti potrebna sredstva, zaposlena boš z mislimi o prihodnosti.
Prosim za julij.
Quote from: Pika on July 31, 2018, 03:55:38 PMJaz se tudi priporočam. Hvala! 4 diski. Zadržana, nič kaj sproščena ne boš. V mislih boš imela, kaj bi morala postoriti in spremeniti, a kaj posebno dejavna v tej smeri ne boš. Pazi na finance.
Tudi jaz bi, prosim, prosim.
Če je še čas, se priporočam tudi jaz.Za julij je bila zame Zvezda. Na zunaj res lep mesec, še celo na morju sem bila, pa 2x po en teden je bila v mojem varstvu vnukinja drugošolka, tudi na kranjskem bazenu sva se kopali in potapljali.
Quote from: Manja on July 31, 2018, 11:13:49 PMTudi jaz bi, prosim, prosim. As mečev. Velika aktivnost, izzivi. Imej misli osredotočene, zdaj lahko dosežeš marsikaj, saj se te bo dotaknil močan tok konstruktivne energije.
Sanjalka, ne boš verjela - za avgust sem potegnila isto karto.
Zdaj vidim, da sem zaj***** pri citiranju. Vesta, zate so 4 palice, Kočija je za Sašo.
Quote from: Rena on July 31, 2018, 03:55:15 PMBi pasalo malo cartanja. Prosim za avgust Kraljica diskov. Umirjenost, stabilnost, tudi financ bo dovolj.
Bi pasalo malo cartanja. Prosim za avgust
Quote from: cvetka on July 31, 2018, 09:16:24 PMČe je še čas, se priporočam tudi jaz.Za julij je bila zame Zvezda. Na zunaj res lep mesec, še celo na morju sem bila, pa 2x po en teden je bila v mojem varstvu vnukinja drugošolka, tudi na kranjskem bazenu sva se kopali in potapljali.Cvetka, zate pa 5 diskov in 2 čaši. Tudi, če vse ne bo funkcioniralo, se osredotoči na stvari, ki te osrečujejo. Te lahko zapolnijo primankljaj, ki ga povzroča tisto, kar te bremeni. Želim ti lep mesec.