PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on August 30, 2018, 08:19:57 AMProsim tudi jaz...hvala Cesarica. Prihajajoči mesec obeta veliko in bo tudi zate, kot kaže, zelo produktiven. Kot bi po poletju zate sledila nova pomlad, ne jesen.
Prosim tudi jaz...hvala
Quote from: Manja on August 30, 2018, 08:08:03 AMProsim, Maja. Norec. Mesec novih začetkov. Priložnost imaš, da se podaš v novo, v neznano in pustiš pretekle zadeve za seboj.
Prosim, Maja.
e zame, prosim.Hvala.
Prosim, ja.
Majč, jes bi pa eno za september za določeno situacijo prosim.
Prosim
Quote from: Missy on August 30, 2018, 09:50:07 AMMajč, jes bi pa eno za september za določeno situacijo prosim. 9 palic.Borbe. Tole ti lahko pobere ogromno energije, če ti je ni že, v kar ne bi dvomila. Naveličana si in utrujena, se to res splača vleči še v prihodnost?
Quote from: sasa on August 30, 2018, 09:26:59 AMProsim, ja.3 palice.Ustvarjalen in dinamičen mesec, morda se podaš tudi na kakšno pot.
Maja, jaz bi tudi karto za september in sicer za sluzbeno podrocje. prosim in hvala
Quote from: Gloria82 on August 30, 2018, 09:22:12 PMMaja, jaz bi tudi karto za september in sicer za sluzbeno podrocje. prosim in hvala Paž čaš. Ni izključena kakšna nova priložnost ... Sicer pa boljše počutje na delovnem mestu prinašajo določeni, pozitivni dogodki.