Author Topic: Vestine astrološke analize  (Read 12077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: Vestine astrološke analize
« Reply #45 on: August 31, 2017, 01:09:16 PM »
Ametist,

prav si zabeležila.  :PL :kon :U :kon :Ma zadeva tvoj MC v  :Sk, pa še v  :op:Sa je ... to je v karti klasična indikacija osebe, ki poklicno zadovoljstvo najde šele kasneje v življenju. Pogosto to kaže na nezadovoljivo prepoznavanje lastnih želja v otroštvu, ampak ker je  :Sa:vo močen, obljublja 1. zrelitev po  :Sa povratkih in končno nagrado za vztrajnost in prizadevnost.  :PL bo naslednje leto, pa vse do decembra 2020 prečkal tvoj ASC, kar pomeni, da se ti bodo zgodile velike spremembe na področju dela in tega, kako te drugi vidijo, še posebej jih podpira dejstvo, da bo vpleten  :J kot sekundarni signifikator 2. hiše - poklica, v  :kv:Sa celo leto 2018, kar je ena izmed klasičnih namigov za menjavo službe. Glede na to, da nisi sigurna glede ure in da bi bila lahko tvoja 6. hiša tudi v  :rak, katerega vladarico  :Lu boš prav tako imela v  :kv:PL do novembra 2021, kar nadalje podpira ta scenarij. Mislim, da si krasna pri delu z ljudmi,  :Lu:te teži k harmoniji, in še v 9. hiši, ki označuje višje zavedanje, mentorstvo, filozofijo, potovanja,  :J ti bo pri prikazovanju tega zelo pomagal, pa tudi  :Sa:tr ti daje avro nekoga, ki mu zlahka zaupal, ki bo poslušal težave in pomagal brez obsojanja. V tebi je bitje, ki je sposobno univerzalno sprejemati, ampak šele potem, ko sprejme sebe ( :Sa v 1.). Trenutno je  :ki:tr z  :J, bolj si v miru s seboj, kot kadarkoli prej in tudi slabe izkušnje lahko obrneš sebi v prid (natalno ga imaš v  :op:Ma in  :U v 7. hiši, zato je bilo zaupanje drugih kar težko, rane si dolgo lizala), tudi posel te je bilo lep čas strah odpreti oz. si čutila blokado (glej prejšnjo opombo). Januarja končuješ  :So v  :kv:NE, ki te je navdajal s strahom, v istem času pa se bosta počasi aktivirali  :Sa :sek :Sa in  :NE :sek :NE, tipična položaja žanjca, žela boš to, kar si sejala. Le pogumno, nikomur nisi dolžna polagati računov, kakor sebi, z  :Ve :op :J in vrsto pozitivnih tranzitov benefikov, lahko računaš, da se ti bo obrestovalo, sploh tam nekje od marca 2018!

In pa, poskusi malce bolj ozavestiti  :kv s stelijem v 7.  :So  :kv :PL imam tudi sama in vem, da ni lahko, dvomi prihajajo kar naprej ... pa potem, ko končaš, vidiš, da si sposoben in da znaš narediti prav, samo v samodestruktivnost ne smeš zaiti. Ena večjih lekcij  :Ma:Le:kv pa je ta, da si upa in zaupa.

Srečno  ;)

Vesta,
hvala za izčrpno interpretacijo. Vidi in občuti se znanje. Pri kom si se pa učila astrologijo?

Vidim, da je največji problem Neptun kvadrat Sonce (tranzit). Mislim pa, da bo še dodatnega zagona dal progresiran Mars, ki v kratkem menja znamenje - zdaj na 29.st. device. Mogoče tudi od tu manjko poguma. Kaj pa ti praviš na 29. stopinjo. Nekje sem prebrala, da je to stopinja joka. Mogoče bi to potrdila tudi z dejstvom, da je bila luna na 29. stopinji, ko je moj oče umrl.

Veš, ne toliko aspekt  :So :kv :PL, kot sam vladar ASC -  :Sa v 1. hiši. Ta dela štalo. Ta zahteva samodisciplino, samokritičnost... resnost, preudarnost, natančnost...in prvi   :Sa povratek je prinesel zrelost, preizkušnje istočasno pa tudi vstop v duhovne sfere in od takrat dalje sem tako ali drugače v teh sferah. Ampak kljub zavedanju, znanju..., mi  ta fanatični  :Sa  stoji za hrbtom na vsakem koraku "ne znaš še dovolj, nisi dovolj dobra, to moraš še bolj predelati...." To je težje in bolj boleče, kot če bi mi kdo drug govoril. Sicer si to ti že napisala (realizacija v celoti, ko sprejmeš sebe!).

Hvala srce :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: September 01, 2017, 12:02:38 PM »
Ker je nov mesec, je astro.com postregel z novimi Short Report Forecast-i.
Bliža se moj zelo opevani  :Sa prehod preko ASC, pred tem pa bo tranzitiral tudi :NE. Kakšni dogodki so povezani s tem, tega tranzita ne razumem najbolje, najbrž že zaradi  :NE narave same ...

Na srečo bo :Sa tranzit spremljal tranzit  :J preko  :So.
Imam prav, da mi bo ta v precejšnji meri pomagal prestati to obdobje?  :Sa in  :J sta oba močna v moji karti.

Vesela bom kakšnega komentarja.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #47 on: September 01, 2017, 12:54:57 PM »
Jah Majči, sicer sem ba brzino pokukala bi pa rekla takole

Saturn na asc + jupiter na sonce ti bo prinesel kvečejmu še kakšno napredovanje, še bolj se boš resno lotila življenja, finance boš še bolje uredila (neptun sovladar 2.), še tam kjer se "farbaš" se po tem ne boš več..

Hmmmmmmmmm je pa sonce vladar tvoje 8., pa jupiter gor, saturn na asc (torej opozicija na dsc)... Sej ne vem če čem napisat javno :P
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #48 on: September 01, 2017, 12:56:07 PM »
Kar napiši.  :P Me zanima.

Uredila finance - zakrpala luknjo, ki jo bo naredila kopalnica.  ;D
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #49 on: September 01, 2017, 12:59:48 PM »
Mislim, da boš na novo ali pa bolj na trdno zastavila določene cilje ;)

Hmmmmmm lover + ločitev? No potencial je, kako in kaj se boš odločala je pa itak na tebi ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #50 on: September 01, 2017, 01:03:11 PM »
Cilje imam že zdaj, kar se službe tiče, ampak ni še zrelo ... Je pa možno, da pride do nekih sprememb še. Želim si še več odgovornosti in še malo bolj proste roke. Še več lahko dam od sebe - seveda tako, da mi je to v užitek, ne v breme.

Zasebno pa nimam nobenih takih načrtov.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #51 on: September 01, 2017, 01:06:18 PM »
Mjah Maja, je neka pomenljivost v 2018 in 2019 zate, ja ... Ampak bo vse res temeljilo na tvojih odločitvah.

Tejka, bom zdajle pogledala horarno karto, čeprav mi pozne stopinje res niso všeč ... :blank: Potem boste pa še ostali postopoma prišli na vrsto ..

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #52 on: September 01, 2017, 01:07:27 PM »
Cilje imam že zdaj, kar se službe tiče, ampak ni še zrelo ... Je pa možno, da pride do nekih sprememb še. Želim si še več odgovornosti in še malo bolj proste roke. Še več lahko dam od sebe - seveda tako, da mi je to v užitek, ne v breme.

Morm ^^ pristavit, potiho in na hit: nihce jih nima. :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: September 01, 2017, 01:07:55 PM »
Vesta se ne mudi. Ti se najprej sestavi, pa pocajtaj ;)

Maja, saj to ponavadi niso planirane zadevšne  ;) ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #54 on: September 01, 2017, 01:12:31 PM »
Vesta se ne mudi. Ti se najprej sestavi, pa pocajtaj ;)

Maja, saj to ponavadi niso planirane zadevšne  ;) ;D

No, Tejka, glede da sem pred časom dobila v roke knjigo Zavestna (od)ločitev, se časi očitno tudi spreminjajo  ::) Sicer polovice vsebine očitno moja  :Lu in :Ve v :ko očitno nista razumeli, kaj češ, sem preveč tradicionalna, skeptična in po matematiki, do druge pa nisem prišla  ;)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #55 on: September 01, 2017, 01:16:26 PM »
Ok, zdaj je pa res skrajni čas, da počasi odprem knjigo, ki sem si jo izposodila, da bom vsaj malo razumela znake in vsaj približno, o čem teče debata. ;) Sem ko neki outsider. ;) Ok, nič, grem sam ne vem, kak naj se sploh lotim tega. Ah ja, nekje je treba začet. ;) hihihih

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #56 on: September 01, 2017, 01:16:35 PM »
Bliža se moj zelo opevani  :Sa prehod preko ASC, pred tem pa bo tranzitiral tudi :NE. Kakšni dogodki so povezani s tem, tega tranzita ne razumem najbolje, najbrž že zaradi  :NE narave same ...

Na srečo bo :Sa tranzit spremljal tranzit  :J preko  :So.
Imam prav, da mi bo ta v precejšnji meri pomagal prestati to obdobje?  :Sa in  :J sta oba močna v moji karti.

Saturn čez neptuna, v življenju postanemo bolj realni, ni več meglenk, nekako se prizemljimo, odpadejo idealizacije...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #57 on: September 01, 2017, 01:41:33 PM »
Bliža se moj zelo opevani  :Sa prehod preko ASC, pred tem pa bo tranzitiral tudi :NE . Kakšni dogodki so povezani s tem, tega tranzita ne razumem najbolje, najbrž že zaradi  :NE narave same ...

Na srečo bo :Sa tranzit spremljal tranzit  :J preko  :So .

Saturn čez neptuna, v življenju postanemo bolj realni, ni več meglenk, nekako se prizemljimo, odpadejo idealizacije...

Jaz imam kmalu  :Sa čez  :NE , in sicer decembra nekje, če se ne motim.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #58 on: September 01, 2017, 03:24:32 PM »

Maja, mene pa prav zanima prehod  :U preko tvojega IC, upam, da se bomo še brali takrat. ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #59 on: September 01, 2017, 03:52:02 PM »
Cvetka, seveda se bomo.

??? Razen, če hočeš med vrsticami povedat, da bo tako tragično.  ???
9ZK 656