Author Topic: Vestine astrološke analize  (Read 12078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Vestine astrološke analize
« Reply #15 on: August 27, 2017, 08:31:40 AM »
Tukaj lahko vsakdo, ki ga karkoli zanima, objavi vprašanje, drugim v izkušnjo, meni v vajo. Se bom potrudila, da redno odpisujem, bo pa seveda kakšen dan, ko ne bom razpoložena za analize, tako da je treba vzeti slednje v zakup. Če bo oseba v kratkem času postavila več vprašanj, bom urejala po liniji 'pravično za vse', torej, da bodo vsi imeli enako količino možnosti. Sproti bom pisala tudi info lestvico, da ostanem na liniji in kakšnega ne preskočim.  ;)

Jaz bi dodal le še da se podobne analize delajo za redne člane.  V preteklosti smo že imeli tako muhe enodnevnice, ki so prišle pobirati sanjske analize, astrologijo in ostalo.  Ti ljudje se kasneje niso več oglasili in takih je veliko.  Razen če si pripravljena servirati celi vrsti  Vesta.

Andres

Določen prispevek je zaželen, ni pa nujen. To bom počela po svoji zmožnosti in če se karkoli zgodi glede mojega časa, mislim temo zapreti, kot je edino pošteno in prav. Če se bo pokazalo, da novi člani ne cenijo mojega truda kot je treba in ga jemljejo za garantiranega, bodo izgubili pravico do analize. Vsak novi član brez prispevkov ima dobroimetje 1. vprašanja na področju natalne karte, če po tem ne ostane aktiven, se ta pravica ne podaljša. Do analiz solarcev, sinastrije, tranzitov, plodnosti in horarije, imajo pravico samo redni člani, ki so že presegli 50 prispevkov na forumu, pri čemer zanje obvelja zgornji sistem - vsem enako. Treba pa je tudi dodati, da članom, ki še niso dosegli te faze, ne mislim odgovarjati detajlno, s pojasnitvami, kot delam običajno.

Pika, ker Andres še ni dobil analize, bo prednostno obravnavan on.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: August 27, 2017, 10:28:06 AM »
Vesta, zelo korektno si napisala.
Vsekakor, Andres ima prednost. Zame naredi, če imaš čas, kot sem napisala.
Hvala!  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: August 27, 2017, 03:18:10 PM »
Pravilno si napisala.  Morebiti pa nerednih clanov ne bo, ali ne toliko. Forum ni toliko obiskan kot v casu pred Facebookom.

Ne cutim, da bi imel kaksno prednost.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #18 on: August 27, 2017, 04:15:32 PM »
Tukaj lahko vsakdo, ki ga karkoli zanima, objavi vprašanje, drugim v izkušnjo, meni v vajo. Se bom potrudila, da redno odpisujem, bo pa seveda kakšen dan, ko ne bom razpoložena za analize, tako da je treba vzeti slednje v zakup. Če bo oseba v kratkem času postavila več vprašanj, bom urejala po liniji 'pravično za vse', torej, da bodo vsi imeli enako količino možnosti. Sproti bom pisala tudi info lestvico, da ostanem na liniji in kakšnega ne preskočim.  ;)

tega sem pa zelo zelo vesela, Vesta :) hvala ti :) sem v preteklosti pogrešala astrološke debate, branje, saj so nekako preglasile druge teme, zato me je na koncu za nekaj časa odneslo s tega foruma...pri meni ima pač astrologija prvo mesto :)

Sama bi vprašala, v kakšni smeri se lahko odvijajo zadeve okoli mojega ( novega ali obstoječega ) doma s prihodom T  :J na moj IC ? Nekje sredi januarja 2018 se to zgodi - je mogoča moja selitev ali spremembe znotraj obstoječega doma? Se ti glede na mojo karto zdi mogoče, da si bom kdaj ustvarila dom ob vodi (morju) - želja je namreč močna.

Lepa hvala za tvoj odgovor  :)

Taja

« Last Edit: August 27, 2017, 05:16:20 PM by taja6 »

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #19 on: August 27, 2017, 05:05:35 PM »

tega sem pa zelo zelo vesela, Vesta :) hvala ti :) sem v preteklosti pogrešala astrološke debate, branje, katere so nekako preglasile druge teme, zato me je na koncu za nekaj časa odneslo s tega foruma...pri meni ima pač astrologija prvo mesto :)

pozdravček :*

Taja, tudi od mene si najtopleje pozdravljena in dobrodošla nazaj! Se še ne poznava, pa upam, da bova kaj poklepetali o najini - da tudi moji, najljubši 'ezoterični' veji ;)

Ko te bo kje čevelj žulil, se kar oglasi  ;)

Andres, v primeru tvojega vprašanja bova pozorna na to, kaj počnejo  :Ve, ki je vladarica tvoje tretje hiše (potovanja znotraj države, izleti),  :Me (ki jih ima pod domeno kot naravni vladar 3.) in  :PL (vladar dobička). V zvezi s tem ravnokar zaključuješ zadnjo četrtino precej plodovitega obdobja, ko sta bila  :PL in  :Ve:tr (od februarja 2015 do decembra 2017), še toliko večji naval čutiš, odkar je prog.  :Lu:sek z ASC, kar bo trajalo še do oktobra, ker imaš  :Le ASC, predvsem k tebi prihajajo pogumne ženske, nenavadno željne adrenalina, pa tudi novih izkušenj.  :Le kot značilno znamenje obilja, ne nujno dejanskega, poskrbi, da stranke niso toliko orientirane na ceno, kot bi sicer bile.  :Me imaš natalno izrazito dobro postavljenega in še rx, tako da zate rx  :Me niti slučajno ne deluje v slabi meri, kvečjemu obratno. Paradoksno je, da sam niti ne vlagaš toliko zavestne energije v posel, kot prejšnja leta, veliko bolj se čutiš izžetega, bežiš k sebi ( :NE:kon:Sa bo tu še vse do 2020), a ti s sekiro v medu pomagajo tako rekoč vsi benefiki (influks je nakazan tudi v začetku decembra 2017 pa vse do septembra 2018),  :Me:Ve,  :J,  :PL ... Zanimivo obdobje preživljaš, da tran.  :J v  :tr z  :J sploh ne omenjam, dolgo že ni bilo tako dobro. Pazi se, da ne boš pregorel tam na sredi 2018, ko bo  :Sa nakazal nekaj zoprnih kontaktov z ASC in  :J in ko bo  :NE  :op  :U eksaktna ...

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #20 on: August 27, 2017, 05:15:12 PM »

tega sem pa zelo zelo vesela, Vesta :) hvala ti :) sem v preteklosti pogrešala astrološke debate, branje, katere so nekako preglasile druge teme, zato me je na koncu za nekaj časa odneslo s tega foruma...pri meni ima pač astrologija prvo mesto :)

pozdravček :*

Taja, tudi od mene si najtopleje pozdravljena in dobrodošla nazaj! Se še ne poznava, pa upam, da bova kaj poklepetali o najini - da tudi moji, najljubši 'ezoterični' veji ;)

Ko te bo kje čevelj žulil, se kar oglasi  ;)

Andres, v primeru tvojega vprašanja bova pozorna na to, kaj počnejo  :Ve, ki je vladarica tvoje tretje hiše (potovanja znotraj države, izleti),  :Me (ki jih ima pod domeno kot naravni vladar 3.) in  :PL (vladar dobička). V zvezi s tem ravnokar zaključuješ zadnjo četrtino precej plodovitega obdobja, ko sta bila  :PL in  :Ve:tr (od februarja 2015 do decembra 2017), še toliko večji naval čutiš, odkar je prog.  :Lu:sek z ASC, kar bo trajalo še do oktobra, ker imaš  :Le ASC, predvsem k tebi prihajajo pogumne ženske, nenavadno željne adrenalina, pa tudi novih izkušenj.  :Le kot značilno znamenje obilja, ne nujno dejanskega, poskrbi, da stranke niso toliko orientirane na ceno, kot bi sicer bile.  :Me imaš natalno izrazito dobro postavljenega in še rx, tako da zate rx  :Me niti slučajno ne deluje v slabi meri, kvečjemu obratno. Paradoksno je, da sam niti ne vlagaš toliko zavestne energije v posel, kot prejšnja leta, veliko bolj se čutiš izžetega, bežiš k sebi ( :NE:kon:Sa bo tu še vse do 2020), a ti s sekiro v medu pomagajo tako rekoč vsi benefiki (influks je nakazan tudi v začetku decembra 2017 pa vse do septembra 2018),  :Me:Ve,  :J,  :PL ... Zanimivo obdobje preživljaš, da tran.  :J v  :tr z  :J sploh ne omenjam, dolgo že ni bilo tako dobro. Pazi se, da ne boš pregorel tam na sredi 2018, ko bo  :Sa nakazal nekaj zoprnih kontaktov z ASC in  :J in ko bo  :NE  :op  :U eksaktna ...

hvala, Vesta....tudi jaz se veselim novega učenja in spoznavanja :) evo sem se v prejšnjem postu že oglasila z vprašanjem :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #21 on: August 27, 2017, 05:47:22 PM »
Ti si carica Vesta  :-*
ful vesela tega kotička. Se ti kr klanjam  ;D
Moje vprašanje pa bi bilo: "Kako do več denarja?"  Kako ga več prislužit?  Kje tiči rešitev?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #22 on: August 27, 2017, 06:22:02 PM »
Taja, tvoje vprašanje je logično: imaš  :Sk na pragu 4. hiše in še  :NE tam ... dejansko te vleče k tistemu, kar je energetsko dobro zate. Ja, ja, saj morje vsakomur koristi, tebi pa še posebej!

Dejansko mislim, da se bo januarja res začelo nekaj dogajati, a selitve ne vidim, čez 4. ne gre niti vladar, niti  :U, pa tudi tranziti kažejo, da je do druge polovice 2020 selitev malo verjetna, predvsem zaradi težav s financami ( :Sa bo v  :kv s tem  :J ), nekaj časa bo potrebno še varčevati, si pa zdaj dobila potreben pogon, selitev je zadnje mesece v tvojih mislih in mislim, da glede na to, da se bo zgodil tudi  :kv  :Sa na  :Me, ki ga imaš natalno v  :de, boš tega januarja stopila v akcijo glede načrtovanja, ne zgolj fiktivnih idej. Karta sicer, tudi v sinhronizaciji s  :ki kaže, da te doma držijo tudi neki čustveni vzorci, za katere imaš od konca 2016 končno priložnost, da se jih rešiš, neka oseba v avtoriteti ( :ki:Sa ) je prežala na tvoje šibkosti in ti poskušala zminirati samozavest, skozi celo prejšnje in prvo polovico tega leta je lahko to tudi udarilo na zdravje, letos se je  :ki končno počasi začel luščit v  :tr, tako da si končno našla pot, kako preživete izkušnje uporabiti v svoj prid, pa tudi februarja se boš iznebila  :ki:op:PL, ki je še dodatno blokiral selitev in renovacijo, morala si jo odložiti. Se pa v 2019 kažejo pozitivni tranziti za gradnjo vikenda ali hiše v tujini (9.) med drugim bo se  :U usedel na  :Sa.

Srečno!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #23 on: August 27, 2017, 08:14:00 PM »
Taja, tvoje vprašanje je logično: imaš  :Sk na pragu 4. hiše in še  :NE tam ... dejansko te vleče k tistemu, kar je energetsko dobro zate. Ja, ja, saj morje vsakomur koristi, tebi pa še posebej!

Dejansko mislim, da se bo januarja res začelo nekaj dogajati, a selitve ne vidim, čez 4. ne gre niti vladar, niti  :U, pa tudi tranziti kažejo, da je do druge polovice 2020 selitev malo verjetna, predvsem zaradi težav s financami ( :Sa bo v  :kv s tem  :J ), nekaj časa bo potrebno še varčevati, si pa zdaj dobila potreben pogon, selitev je zadnje mesece v tvojih mislih in mislim, da glede na to, da se bo zgodil tudi  :kv  :Sa na  :Me, ki ga imaš natalno v  :de, boš tega januarja stopila v akcijo glede načrtovanja, ne zgolj fiktivnih idej. Karta sicer, tudi v sinhronizaciji s  :ki kaže, da te doma držijo tudi neki čustveni vzorci, za katere imaš od konca 2016 končno priložnost, da se jih rešiš, neka oseba v avtoriteti ( :ki:Sa ) je prežala na tvoje šibkosti in ti poskušala zminirati samozavest, skozi celo prejšnje in prvo polovico tega leta je lahko to tudi udarilo na zdravje, letos se je  :ki končno počasi začel luščit v  :tr, tako da si končno našla pot, kako preživete izkušnje uporabiti v svoj prid, pa tudi februarja se boš iznebila  :ki:op:PL, ki je še dodatno blokiral selitev in renovacijo, morala si jo odložiti. Se pa v 2019 kažejo pozitivni tranziti za gradnjo vikenda ali hiše v tujini (9.) med drugim bo se  :U usedel na  :Sa.

Srečno!

draga Vesta, res hvala za tvojo analizo na temo doma/selitve :) popolnoma točno si videla v T, kakšni so moji plani...resnično januarja 2018 se vračam iz tujine ( kjer bomo dorekli določene opcije ), za tem pa resno delo v nadaljevanju varčevanja in zastavljanja realnih korakov do zastavljenega cilja...vse je odprto...selitev v SLO, selitev v tujino...

Glede čustvenih vzorcev, ki so me držali doma...resnično, se jih zavedam,a sem pretehtala, da mi je bila v danem trenutku to bolj varna opcija kot stopiti v neznano in pustiti vse za sabo,, A vsega je enkrat konec in čutim, da stvari dozorevajo.

Kiron mi je res načel , drugače trdno zdravje, a nič resnega...zdaj me je malo zdelal še mrk na 28 stopinji  :Le, točno na mojem ASC, a ne damo se...nič resnega, samo imunost dvigovat..

ready sem, naj me  :U butne, šokira in osvobodi  ;D  moj Rx  :Sa v 9.hiši govori o tem, da je dom moje duše, če se tako izrazim, da so moje korenine v tujini, kamor me vleče...in še vladar 9 hiše,  :Ma je v moji 4. hiši ( dom )...bom poročala  ;)

hvala še enkrat  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #24 on: August 27, 2017, 08:49:35 PM »

ready sem, naj me  :U butne, šokira in osvobodi  ;D  moj Rx  :Sa v 9.hiši govori o tem, da je dom moje duše, če se tako izrazim, da so moje korenine v tujini, kamor me vleče...in še vladar 9 hiše,  :Ma je v moji 4. hiši ( dom )...bom poročala  ;)

Točno. Sreča glede doma je zelo povezana s tujino ...  :So kot vladar 9. pa diši po Španiji in Bližnjem Vzhodu ... zanimivo ...

Gloria:  :Lu :kon :U, dispozicirana od  :J v 1. hiši ... Tvoje ideje so napredne, inventivne, prek lastne izkušnje jih lahko predstaviš ljudem. Ker je na  :Sk, lahko gre za finance, sklade ... vsaj očitno so finance kar tvoja karmična dispozicija, zdaj ne vem, pa če je ta svobodnjaški   :st s tem zadovoljen, on je raje svoj šef, ne prenaša dobro nadrejenih in strogih predpisov, kako se mora ... v bistvu je tukaj zelo kontradiktorna slika, ker glede na tvojo situacijo ne stremiš k izpolnitvi točno takega načrta. V tem primeru se pogleda v kombinaciji s 5. hišo, kjer je pa vpliven  :NE iz 3. hiše - trgovina, v pozitivnem aspektu s  :Sa - nekaj tehnološkega. Verjamem, da je ideja, o kateri zdaj razmišljaš, dobra in se ti bo dolgoročno splačala, kar frustrira je ta 12. hiša, kjer imaš oba malefika - polno nekih mahinacij, frustracij, srečuješ agresivne ljudi, kar zelo pretresa tvoj osebni razvoj ( :PL na ASC), imaš nerazrešene probleme iz tega.

Z malo stvarmi lahko zaviraš rojstne konfiguracije, ki so izzivalne glede denarja, razen tega, da pazi, kako in kje zapravljaš, in pa da se lahko za dodatni zaslužek uporabiš :st reči: učenje, publiciranje, mediji, vse oblike organizirane oblike zabave, potovanja, pisanje, spiritualne vede ... če te kaj privlači, boš pa bolje sama zaznala.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #25 on: August 28, 2017, 07:41:47 AM »

Točno. Sreča glede doma je zelo povezana s tujino ...  :So kot vladar 9. pa diši po Španiji in Bližnjem Vzhodu ... zanimivo ...

23 km južneje od Španije ;D , ok tudi Španija bi bila OK, Bližnji Vzhod v veliki meri že prepotovala  ;)

kako to misliš,  :So kot vladar 9.hiše?

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #26 on: August 28, 2017, 08:34:35 AM »

23 km južneje od Španije ;D , ok tudi Španija bi bila OK, Bližnji Vzhod v veliki meri že prepotovala  ;)

Tako, kot sta vladarja  :Sk  :Ma in  :PL, jaz vedno pogledam še  :So, ki močno vpliva na  :Ma in je kot druga  :ov sila (harmonika, tudi druga frekvenca, ne vem, koliko ste si člani blizu s temi kartami) zelo pomembna, kadar vidimo, s katero državo se bo posameznik/-ca identificirala. Druga frekvenca  :Me je recimo  :U:Sa  :PL:Lu  :Ve itd. Imaš pa prav v tem, da nisem jasno napisala ...   :So (v  :de) - Bližnji vzhod, tudi Slovenija in  :Ma:st - Balkan, del Španije.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #27 on: August 28, 2017, 09:18:48 AM »

Tako, kot sta vladarja  :Sk  :Ma in  :PL, jaz vedno pogledam še  :So, ki močno vpliva na  :Ma in je kot druga  :ov sila (harmonika, tudi druga frekvenca, ne vem, koliko ste si člani blizu s temi kartami) zelo pomembna, kadar vidimo, s katero državo se bo posameznik/-ca identificirala. Druga frekvenca  :Me je recimo  :U:Sa  :PL:Lu  :Ve itd. Imaš pa prav v tem, da nisem jasno napisala ...   :So (v  :de) - Bližnji vzhod, tudi Slovenija in  :Ma:st - Balkan, del Španije.

aha zdaj razumem :) hvala, Vesta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #28 on: August 28, 2017, 04:35:48 PM »
Meni vceraj ni uspelo tu odgovoriti. Bom nocoj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: August 29, 2017, 03:43:49 AM »

Hvala za ta obširen odgovor Vesta.   Vprašal sem za eno samo turo, vendar  po napisanem sklepam, da gre za celoten turizem pri meni.
Res je. Zadnja leta mi gre veliko bolje.  Kajpak tudi zato, ker sem začel pred množico drugih in imam tako nekakšno podlago in posledično prednost, s čimer se mi polni tudi Trip advisor, ki je pogosto ključ za moje stranke. 
Sam res ne vlagam toliko dela v delo.  A vendarle ga vedno najdem in potem mi pride rezervacija na podlagi  že opravljenega dela v prejšnjem času.  Konkretno lani sem imel neko družino argentinskega porekla, ki živi na Floridi.    Spomnim se jih ker so imeli pol črnega, izredno prijetnega fantka, po imenu Cruize.  No, šest mesecev po tem me je kontaktiral brat od mame Cruiza, ki je bil tudi tu. Za njim še skupina  osmih drugih, med drugim prijatelj od tega strica od Cruiza.  In zdaj predvčeraj ponovno še dva iz iste skupine, ki se bosta vrnila pozimi na polarno svetlobo.  Torej. Opravljeno delo je bilo že zgodaj leta 2016 in tako resnično nisem veliko vložil za te nove stranke.

Ne vem če si prav napisala da se čutim izžetega.  Nisem izžet, vendar je to odgovornost. Če mi kdo rezervira pot, ki je dolga samo 230 km ali šest ur izleta  pač nosim 100% odgovornost in nihče, popolnoma ne sme izostati.  To je ta del odgovornosti.  Sicer pa sem imel pritisk in izžetost lani cel september. Letos bo bolje in posledično tudi manj cekinov.

Bi moral kupiti  še en avto in enega zaposliti, vendar potem bi bila tudi cena višja, sam pa sem proti odiranju turistov, kar tudi vidijo.   Tako bi se morebiti lahko izognil pregorelosti naslednje leto.

Bom moral še malo tole prebrati, da si bom lažje zapomnil in še kaj izluščil, saj kljub vsemu je moja težnja čez nekaj let delati biokibernetske stvari in seveda nikakor opusčati turizem.  Pravijo, da sem dober v tem kar delam.  Sem pa slab v ročnih in spretnostnih delih.  Ne popravljam avte, ne gledam nogometa, ne polagam ploščic. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858