Tukaj lahko vsakdo, ki ga karkoli zanima, objavi vprašanje, drugim v izkušnjo, meni v vajo. Se bom potrudila, da redno odpisujem, bo pa seveda kakšen dan, ko ne bom razpoložena za analize, tako da je treba vzeti slednje v zakup. Če bo oseba v kratkem času postavila več vprašanj, bom urejala po liniji 'pravično za vse', torej, da bodo vsi imeli enako količino možnosti. Sproti bom pisala tudi info lestvico, da ostanem na liniji in kakšnega ne preskočim. 
tega sem pa zelo zelo vesela, Vesta
hvala ti
sem v preteklosti pogrešala astrološke debate, branje, katere so nekako preglasile druge teme, zato me je na koncu za nekaj časa odneslo s tega foruma...pri meni ima pač astrologija prvo mesto 
pozdravček :*
Taja, tudi od mene si najtopleje pozdravljena in dobrodošla nazaj! Se še ne poznava, pa upam, da bova kaj poklepetali o najini - da tudi moji, najljubši 'ezoterični' veji

Ko te bo kje čevelj žulil, se kar oglasi

Andres, v primeru tvojega vprašanja bova pozorna na to, kaj počnejo

, ki je vladarica tvoje tretje hiše (potovanja znotraj države, izleti),

(ki jih ima pod domeno kot naravni vladar 3.) in

(vladar dobička). V zvezi s tem ravnokar zaključuješ zadnjo četrtino precej plodovitega obdobja, ko sta bila

in

v

(od februarja 2015 do decembra 2017), še toliko večji naval čutiš, odkar je prog.

v

z ASC, kar bo trajalo še do oktobra, ker imaš

ASC, predvsem k tebi prihajajo pogumne ženske, nenavadno željne adrenalina, pa tudi novih izkušenj.

kot značilno znamenje obilja, ne nujno dejanskega, poskrbi, da stranke niso toliko orientirane na ceno, kot bi sicer bile.

imaš natalno izrazito dobro postavljenega in še rx, tako da zate rx

niti slučajno ne deluje v slabi meri, kvečjemu obratno. Paradoksno je, da sam niti ne vlagaš toliko zavestne energije v posel, kot prejšnja leta, veliko bolj se čutiš izžetega, bežiš k sebi (

v

s

bo tu še vse do 2020), a ti s sekiro v medu pomagajo tako rekoč vsi benefiki (influks je nakazan tudi v začetku decembra 2017 pa vse do septembra 2018),

,

, :J,

... Zanimivo obdobje preživljaš, da tran. :J v

z :J sploh ne omenjam, dolgo že ni bilo tako dobro. Pazi se, da ne boš pregorel tam na sredi 2018, ko bo

nakazal nekaj zoprnih kontaktov z ASC in :J in ko bo

eksaktna ...