Vesta, če se lahko postavim v vrsto, lepo prosim.
Me seveda zanima, kaj se skriva v tranzitih, ki me čakajo. Predvsem me še vedno spremlja eden od zadnjih Teinih zapisov, namenjen meni, in sicer, da bom negovalka. Na to pa res nisem pripravljena. Lahko pečem štrudelne do konca in nazaj, okopavam plevel, marsikaj. Za mano je 2. Saturnov povratek, po prehodi Plutona čez IC in Urana čez DC se mi je življenje na osebni strani tako obrnilo, kot si nisem predstavljala.
Pa hvala, da si se nam pridružila.
Cvetka,
Sicer ne vem, kaj točno je Tea mislila z negovanjem, ampak po mojem je moralo biti kaj z dejstvom, da imaš natalno :J v

z

. To sicer ne bi bilo nič posebnega, če prvi ne bi bil retrograden in v 12. hiši v :de (ki je negovalka iz nuje), druga pa v 6. hiši (hiši služenja, negovanja iz istega razmerja) in v

(ki so tudi arhetip negovalke, ampak zato, ker tako želijo in se ponudijo). No, v začetku tega leta je šel :J v

in s to natalno

začel inkonjunkcijo, ki bo 12. septembra eksaktna, na osi 1. in 6. hiše. Ker domnevam, da poznaš domene hiš, na tej fazi verjetno že sama sklepaš, zakaj gre. Ta Teina domneva ima lahko še večjo težo v dejstvu, da je :J hkrati tudi v inkonjunkciji z

na 1/8. osi (bolezen, smrt), ki je bila eksaktna en teden nazaj. Hkrati pa že tako ali tako od januarja do novembra preživljaš

med

in

in od aprila do novembra

med

in :J. Verjetno je svoje še pridal

, ki je šel čez IC in

čez DSC, kot si sama omenila, ki v družini nakazuje velike spremembe. Tudi sama bi brez težav pomislila na smrt ali težko bolezen moža, pa je ta zminimalizirana z dejstvom, da je :J v

prijaznem znamenju (

), tako da

nima take potence,

in

pa sta oba bolj v mentalni disharmoniji, kot v dejanski telesni, povsem drugače bi razmišljala, če bi šlo recimo

in

... Je šlo za kakšno izgubo službe, ki je potem doma prinesla spore, ali pa upokojitev? Ločitev, morda?
:J imaš v

z

celo naslednje leto na osi 2/8. in še v domačih logih,

in

, ki naravno posedujeta ... veliko se bo ukvarjalo s financami, po eni strani bo večji pritok zaradi benefika, ampak hkrati pa si lahko od tega tako zaprepadena, da se spustiš v kako nepremišljeno investicijo ali zapravljanje za druge (družino, vnuke). Oktober in november 2017 bosta namreč precej optimistična, :J bo v

s :So do decembra ... veliko prijetnih klepetov, srečanj, učenja, verjetno se boš udeležila kake delavnice na temo duhovnosti, kjer bodo prevladovale ženske ( :J bo tudi v

z

), pazi se prog.

v

:So, se lahko veliko zapreš v svoj svet in upoštevaš samo lastne misli. Če boš šla čez mejo, te bo potem hitro po prstih udaril

v

s

, tako da res pazi, po februarju 2018 bo šlo prog. :So v

s

in boš spet pridobila malo občutka nazaj. Situacija naprej bo kar stabilna, nimaš česa se bati.