Author Topic: Vestine astrološke analize  (Read 12081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Vestine astrološke analize
« Reply #60 on: September 01, 2017, 04:48:33 PM »
Ne, ne bo tragično, saj sem pristavila  ;).
Mislim, da boš spremenila pogled na vrednost, ki jo predstavlja dom.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #61 on: September 01, 2017, 04:59:35 PM »
Maja, z veseljem ti pogledam tranzite in progresije, če jih objaviš.

Ostali dve punci, tudi.  :)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #62 on: September 01, 2017, 05:53:08 PM »
Vesta, če se lahko postavim v vrsto, lepo prosim.
Me seveda zanima, kaj se skriva v tranzitih, ki me čakajo. Predvsem me še vedno spremlja eden od zadnjih Teinih zapisov, namenjen meni, in sicer, da bom negovalka. Na to pa res nisem pripravljena. Lahko pečem štrudelne do konca in nazaj, okopavam plevel, marsikaj. Za mano je 2. Saturnov povratek, po prehodi Plutona čez IC in Urana čez DC se mi je življenje na osebni strani tako obrnilo, kot si nisem predstavljala.
Pa hvala, da si se nam pridružila.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #63 on: September 02, 2017, 08:38:11 AM »
Maja, z veseljem ti pogledam tranzite in progresije, če jih objaviš.

Draga Vesta, ne bom te mučila, bova drugič in tako, kot sva se dogovarjali.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #64 on: September 03, 2017, 01:14:36 PM »
Vesta, če se lahko postavim v vrsto, lepo prosim.
Me seveda zanima, kaj se skriva v tranzitih, ki me čakajo. Predvsem me še vedno spremlja eden od zadnjih Teinih zapisov, namenjen meni, in sicer, da bom negovalka. Na to pa res nisem pripravljena. Lahko pečem štrudelne do konca in nazaj, okopavam plevel, marsikaj. Za mano je 2. Saturnov povratek, po prehodi Plutona čez IC in Urana čez DC se mi je življenje na osebni strani tako obrnilo, kot si nisem predstavljala.
Pa hvala, da si se nam pridružila.

Cvetka,

Sicer ne vem, kaj točno je Tea mislila z negovanjem, ampak po mojem je moralo biti kaj z dejstvom, da imaš natalno  :J v  :op:Lu. To sicer ne bi bilo nič posebnega, če prvi ne bi bil retrograden in v 12. hiši v  :de (ki je negovalka iz nuje), druga pa v 6. hiši (hiši služenja, negovanja iz istega razmerja) in v  :ri (ki so tudi arhetip negovalke, ampak zato, ker tako želijo in se ponudijo). No, v začetku tega leta je šel  :J v  :te in s to natalno  :Lu začel inkonjunkcijo, ki bo 12. septembra eksaktna, na osi 1. in 6. hiše. Ker domnevam, da poznaš domene hiš, na tej fazi verjetno že sama sklepaš, zakaj gre. Ta Teina domneva ima lahko še večjo težo v dejstvu, da je :J hkrati tudi v inkonjunkciji z :Ma na 1/8. osi (bolezen, smrt), ki je bila eksaktna en teden nazaj. Hkrati pa že tako ali tako od januarja do novembra preživljaš  :kv med  :Lu in  :Sa in od aprila do novembra :kv med  :Sa in  :J. Verjetno je svoje še pridal  :PL, ki je šel čez IC in :U čez DSC, kot si sama omenila, ki v družini nakazuje velike spremembe. Tudi sama bi brez težav pomislila na smrt ali težko bolezen moža, pa je ta zminimalizirana z dejstvom, da je  :J v  :Sa prijaznem znamenju ( :te), tako da  :kv nima take potence,  :st in  :ri pa sta oba bolj v mentalni disharmoniji, kot v dejanski telesni, povsem drugače bi razmišljala, če bi šlo recimo  :ov in  :ko ... Je šlo za kakšno izgubo službe, ki je potem doma prinesla spore, ali pa upokojitev? Ločitev, morda?

:J imaš v  :op:Ma celo naslednje leto na osi 2/8. in še v domačih logih,  :B in  :Sk, ki naravno posedujeta ... veliko se bo ukvarjalo s financami, po eni strani bo večji pritok zaradi benefika, ampak hkrati pa si lahko od tega tako zaprepadena, da se spustiš v kako nepremišljeno investicijo ali zapravljanje za druge (družino, vnuke). Oktober in november 2017 bosta namreč precej optimistična,   :J bo v  :tr s  :So do decembra ... veliko prijetnih klepetov, srečanj, učenja, verjetno se boš udeležila kake delavnice na temo duhovnosti, kjer bodo prevladovale ženske ( :J bo tudi v  :kon:NE), pazi se prog.  :Lu:kv :So, se lahko veliko zapreš v svoj svet in upoštevaš samo lastne misli. Če boš šla čez mejo, te bo potem hitro po prstih udaril  :NE:kv s :Sa, tako da res pazi, po februarju 2018 bo šlo prog.  :So v   :sek:Sa in boš spet pridobila malo občutka nazaj. Situacija naprej bo kar stabilna, nimaš česa se bati.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #65 on: September 03, 2017, 02:20:59 PM »
Missy, natalna karta ti je očitno potekla, ker mi odpre samo prazno polje ...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #66 on: September 03, 2017, 02:50:02 PM »
Thanks Vesta. Nalozila novo! :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #67 on: September 03, 2017, 03:08:34 PM »
Missy, tole je pa kaka horarka ponesreč med natalno zašla  :laugh:

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #68 on: September 03, 2017, 03:43:59 PM »
Men odpre natalno. O.o scekiri se enkrat plis. Uibr cudn. 😁

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #69 on: September 03, 2017, 03:55:11 PM »
Men odpre natalno. O.o scekiri se enkrat plis. Uibr cudn. 😁

O, zdaj pa. Retro  :Me nagaja ...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: September 04, 2017, 11:09:18 AM »
Pod katero domeno spadajo nepremičnine? Hvala!

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #71 on: September 04, 2017, 11:14:51 AM »

Pika, potrebno je pogledati v 4. hišo, pa tudi 2. (če so finance tvoje) in 8. (če si denar izposodiš)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: September 04, 2017, 11:37:34 AM »

Pika, potrebno je pogledati v 4. hišo, pa tudi 2. (če so finance tvoje) in 8. (če si denar izposodiš)

Hvala, Vesta.
Partnerjeva nepremičnina (stanovanje), torej v tem primeru je to njegova 4. hiša in moja 8.hiša, če bi jaz kakorkoli "razpolagala" s tem denarjem, je tako?

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #73 on: September 04, 2017, 12:51:18 PM »
Tako nekako, ja. Gleda se pa pri stanovanjskih vprašanjih oz. nepremičninah tudi  :Sa in  :Ve ...

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #74 on: September 04, 2017, 12:58:44 PM »
Missy, sicer nisem toliko dojela tvojega vprašanja, ampak natalna karta večinoma kaže, katera obdobja so ugodna za pridobitev denarja in projekte, kdaj se nek projekt lahko odvije plodno, ne pa tudi, koliko bo dejansko denarja. Sicer kak lep tranzit benefikov ( :Ve,  :J, ki je mimogrede vladar tvoje druge) na tega  :U lahko prinese nepričakovan denar, bonus (pa je spet malo manj možnosti, ker imaš :J v hiši, ki ni najbolj domača s financami in v zanje rahlo nestabilnem znaku). Vse je odvisno od naših možnosti in odzivov na situacije.