Kot opazam imamo v tem sodobnem casu resne tezave z lasmi in lasiscem tudi zenske,...
Tudi sama sem jih imela kar nekaj,in sem uporabila pripravke z koprio, proso itd,... in mi je res zelo ojacalo lase, vendar dejstvo je, da ko je enkrat las s korenino izpuljen, nov na tem mestu ne mroe vec zrasti... takoda se godtijo ne

Ampak lepo vzdrzujem lase ki jih se premorem....
Kar pa se tice umivanja las enkrat na 8 dni, pa naj povem samo nekaj. Sem poskusila tudi sama to,pa sem prakticirala cela dva tedna,ker sem ugotovila, da se je v tem casu neumivanja las, korenina las zelo oslabila in je ogromno las odpadlo v tem casu.(vec kakor ob pogostejsem umivanju). Zato sem to opustila, skrbim za lase, masiram lasisce,umivam po potrebi, pijem tudi kapsule za mocnejse korenine, se zdravo prehranjujem, in podobno.
Se vedno verjamem, da je narava tista ki lahko pozdravi vse tezave, zato iscite v naravi in naravnih izdelkih svojo resitev.
Pa se tole, Kana je meni popolnoma unicila lase, in dokler si jih nisem dobesedno postrigla na kratko in odstrigla vse kar je kana pobarvala, sem imela na glavi popolno slamo! (tudi kana ni vec tisto kar je vcasih bila... in ni za vsak tip las primerna, samo zal ti tega nihce ne pove...in moram okusit grenkobo poskodb na sebi, da uvidis resnico)