9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Jaz si na pogrebih vedno brundam Zlo počas od Smolarja
Cimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koša tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji živ herbarij
tečna sem, ker se v ponedeljek vračam v norišnico (sluzbo) me kar duši
Quote from: Vesta on August 10, 2018, 07:51:51 AMCimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koša tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji živ herbarij A študira biodinamiko in preizkuša sposobnosti kompostiranja določenih organskih snovi? Hecam se.Nič prijetno.
Quote from: Pika on August 11, 2018, 06:45:52 PMQuote from: Vesta on August 10, 2018, 07:51:51 AMCimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koša tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji živ herbarij A študira biodinamiko in preizkuša sposobnosti kompostiranja določenih organskih snovi? Hecam se.Nič prijetno.Ko bi vsaj ... Pa je študij daleč od tega. Spada med "fine".
Quote from: Gloria82 on August 11, 2018, 11:21:12 AMtečna sem, ker se v ponedeljek vračam v norišnico (sluzbo) me kar duši Oh, draga Gloria.. Se že vračaš? Pa še nismo uspeli iti na 🍨.
Quote from: Vesta on August 11, 2018, 07:44:21 PMQuote from: Pika on August 11, 2018, 06:45:52 PMQuote from: Vesta on August 10, 2018, 07:51:51 AMCimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koa tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji iv herbarij A tudira biodinamiko in preizkua sposobnosti kompostiranja določenih organskih snovi? Hecam se.Nič prijetno.Ko bi vsaj ... Pa je tudij daleč od tega. Spada med "fine".Popoln make up in usrane gate.
Quote from: Pika on August 11, 2018, 06:45:52 PMQuote from: Vesta on August 10, 2018, 07:51:51 AMCimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koa tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji iv herbarij A tudira biodinamiko in preizkua sposobnosti kompostiranja določenih organskih snovi? Hecam se.Nič prijetno.Ko bi vsaj ... Pa je tudij daleč od tega. Spada med "fine".
Quote from: Vesta on August 10, 2018, 07:51:51 AMCimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koa tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji iv herbarij A tudira biodinamiko in preizkua sposobnosti kompostiranja določenih organskih snovi? Hecam se.Nič prijetno.
Cimra mi je ob povratku pustila lepo presenečenje. Vsebina koa tekoča (vsaj njen je bil), na bananah (in povsod drugje) dopustujejo muhe, tla pa taka, kot da goji iv herbarij