Author Topic: Olajšaj se malo. Osemnajsti del.  (Read 134083 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Osemnajsti del.
« Reply #435 on: October 04, 2018, 02:02:50 PM »
Grozno, ja. Sem bila včeraj čisto šokirana.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #436 on: October 04, 2018, 02:18:51 PM »
Za taka dejanja mora biti človek povsem brez empatije in načel. Me skrbi, da to ni osamljen primer - postati vzgojitelj ali učitelj je kljub vsemu vse preveč lahko.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #437 on: October 04, 2018, 02:22:42 PM »
To so sadisti. Motene osebnosti.
Niso bili preverjeni. Nad takimi varstvi ni pravega nadzora, zato se veliko lažje pritihotapi vanje osebje, ki je na meji. Ali pa čez mejo, kot je bilo v tem primeru.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #438 on: October 04, 2018, 02:29:37 PM »
Za taka dejanja mora biti človek povsem brez empatije in načel. Me skrbi, da to ni osamljen primer - postati vzgojitelj ali učitelj je kljub vsemu vse preveč lahko.
Se strinjam.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #439 on: October 04, 2018, 02:30:09 PM »
Če gledamo skozi kakšno sito mora iti nekdo, ko išče neko "navadno pisarniško" službo, kakšne teste vse zahtevajo.. ???
In potem se vprašam, kakšna preverjanja imajo za vzgojitelje, učitelje, za osebje v domovih za ostarele...
Ni dovolj samo izobrazba, za to je dovolj dober intelekt, vztrajnost...predvsem bi ljudi, ki delajo z nemočnimi, šibkimi, morali testirati psihološko, in ne samo pisno testiranje..kontrola bi morala biti v praksi, med samim opravljanjem dela...in to periodično, ne samo v začetku nastopa delovnega razmerja...
ne vem kako je to v drugih državah?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #440 on: October 06, 2018, 04:57:42 PM »
Uvalila sem se v projekt, od katerega mi rit ploska.  :blank:

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #441 on: October 25, 2018, 07:18:00 PM »
Skrbi me. Imam zelo močan občutek, da se bo nekaj zgodilo v moji bližini ali z nekom, ki mi veliko pomeni. Nekaj, kar me bo zelo prizadelo.
« Last Edit: October 25, 2018, 07:21:00 PM by 3lumpi866 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #442 on: October 26, 2018, 08:23:51 AM »
Skrbi me. Imam zelo močan občutek, da se bo nekaj zgodilo v moji bližini ali z nekom, ki mi veliko pomeni. Nekaj, kar me bo zelo prizadelo.

objem :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #443 on: October 26, 2018, 08:47:17 AM »
Izjemno težko jutri sem imela. Sem se zbudila z nekim občutkom, ki me je potem držal še nekaj časa ... Ni bilo prijetno. Pesimizem, pa to ... Upam, da je samo strah opravil svoje.  :blank:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #444 on: October 26, 2018, 08:56:24 AM »
Joj, taka jutra so grozna. Mene je tudi zadnjič popadlo, nekaj dni sem imela takih. Se mi pa to raje zgodi, če sem prosta in malo dlje spim, ob rutini ne.
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #445 on: October 26, 2018, 10:24:11 AM »
Hvala sanjalka, sasa in maja za objem in spodbudne besede. Bom poskusila z optimizmom. Ta res največkrat pomaga. Do sedaj sem ga imela vedno dovolj. Sedaj pa... Ampak občutek je grozen. Čustva so se na ta moj občutek odzvala zelo močno. Kot bi se kaj takega res zgodilo. Spontan, neutolažljiv jok. Je imela mogoče zopet sinhroniciteta prste vmes? Kaj vse doživljam v času odkar sem se vam prvič oglasila.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #446 on: October 26, 2018, 11:47:51 AM »
Joj, taka jutra so grozna. Mene je tudi zadnjič popadlo, nekaj dni sem imela takih. Se mi pa to raje zgodi, če sem prosta in malo dlje spim, ob rutini ne.

Ja, sem prosta še danes. Zadnji dan bolniške odsotnosti. V ponedeljek bom šla v službo. Sem potem predelala. Tako ali tako ni v moji moči. Jaz sem naredila, kar sem lahko.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #447 on: October 26, 2018, 11:59:23 AM »
Hvala sanjalka, sasa in maja za objem in spodbudne besede. Bom poskusila z optimizmom. Ta res največkrat pomaga. Do sedaj sem ga imela vedno dovolj. Sedaj pa... Ampak občutek je grozen. Čustva so se na ta moj občutek odzvala zelo močno. Kot bi se kaj takega res zgodilo. Spontan, neutolažljiv jok. Je imela mogoče zopet sinhroniciteta prste vmes? Kaj vse doživljam v času odkar sem se vam prvič oglasila.

Jaz sem se nečesa naučila ... Občutek mora it ven. Moraš ga predelat. Ni druge. Jaz sem se naučila, da moraš občutku dovoliti, da je, da ga občutiš, da te prevzame, če želiš, potem ga pa spustiš. Nekako tako delujem. Ker če ga potlačiš, je samo še slabše.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #448 on: October 26, 2018, 12:04:23 PM »

Jaz sem se nečesa naučila ... Občutek mora it ven. Moraš ga predelat. Ni druge. Jaz sem se naučila, da moraš občutku dovoliti, da je, da ga občutiš, da te prevzame, če želiš, potem ga pa spustiš. Nekako tako delujem. Ker če ga potlačiš, je samo še slabše.

Res je Saša  ;) 8)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #449 on: October 26, 2018, 12:21:56 PM »
Zato sem potem občutek danes zjutraj spustila. Oz. tako je, prevzel me je skorajda do joka, res, ni mi bilo lahko. Potem sem pa rekla, ok, mogoče sem ga pa morala občutit. Pa je pesimizem izzvenel. Tako nekako.
9ZK 674