Author Topic: V spomin na Teo  (Read 24860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: V spomin na Teo
« Reply #45 on: August 10, 2020, 11:15:55 PM »
A 3 leta je že?? NEee?? Kakooo??? O šit, hitro mineva čas, res.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #46 on: August 11, 2020, 01:37:15 AM »
Vsi se pogosto spomnimo na Teo, torej je toliko bolj spodobno, da se v spomin oglasimo tudi na tem mestu.   Kot je napisala Sanjalka, je ona zapustila veliko zapuščino, le ta pa se še vedno preliva tudi na tem spletnem mestu.   Ravno pred nekaj dnevi sem mislil, ko je nekje napisala, da se boji kaj bo po letu, kot pomnim 2017.   No, zdaj smo  2020 in vemo, da je to ne le posebno leto, vendar apokaliptično.  Tudi vemo, da dogodkom še ni konec, torej nas bo to še spremljalo kar dober čas dokler ne bo vse drugače.  Vendar se da vplivati, da vse le ne bo tako kot naj bi bilo začrtano, menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #47 on: August 13, 2021, 02:06:33 AM »
10. avgusta so minila že 4 leta.
Tea, pozdrav in objem tja čez.  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #48 on: August 13, 2021, 03:59:09 AM »
Je res že toliko časa minilo? Leta nam drvijo.  Malo sem tudi radoveden kako je gor, v brezčasju in če zmore pogledati koga od nas.  Bo sigurno komu od nas kaj namignila. A kaj, ko je to tako težko zaznati in prepoznati.  Morda kdo od nas bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: August 13, 2021, 11:12:48 AM »
Verjamem, da Tea bo sigurno pogledala na nas, če bo le lahko.  ;D ;D

Je pa res čas tako hitro minil. Sploh ne vem, kdaj se je obrnilo.
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #50 on: August 13, 2021, 06:35:49 PM »
Objem Tea...kjerkoli si 🤗
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: November 16, 2021, 12:22:02 AM »
Zadnji teden res veliko mislim nanjo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #52 on: November 16, 2021, 09:58:00 PM »

Zanimivo.  Tudi jaz zadnje čase veliko mislim nanjo. Mogoče pa hoče kaj sporočiti in drugače, kot telepatsko ne gre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: November 17, 2021, 10:29:37 AM »
Tudi jaz se velikokrat spomnim na Teo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: November 17, 2021, 11:06:44 AM »

Zanimivo.  Tudi jaz zadnje čase veliko mislim nanjo. Mogoče pa hoče kaj sporočiti in drugače, kot telepatsko ne gre.

Andres

Jaz skoz čedalje več namigov dobivam, da se moram malo več duhovnosti posvetiti. Domnevam da je zato tukaj. Bom čez vikend sama doma, pa bom malo meditirala pa upala na kakšen namig.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #55 on: August 10, 2024, 09:08:02 PM »
Tea, ne veš, kolikokrat sem na skrivaj brala tvoje poste tule in se učila iz njih. Kolikokrat sem te sama želela kaj vprašati, pa nisem imela poguma.  Ko sem gledala vse te znakce, sem vedela, da ti ne morem parirati in zato raje molčala. Ko bom kaj znala, bom prišla. Žal sem prepozno. Upam, da bomo mi, ki smo ostali in smo zdaj tukaj, tvojo dediščino dostojno širili in razvijali naprej, ker je pri nas unikatna in neponovljiva - tvoja pač. Vedno sem te imela za najboljšo slovensko astrologinjo, to si še vedno.
Upam, da lebdiš nad zvezdami - da je to le počitek. Videli se še bomo, moramo se. Mislim(o) nate.

:-* :-* :-* :-*
« Last Edit: August 10, 2024, 09:09:39 PM by Vesta »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #56 on: August 10, 2024, 09:24:42 PM »
 :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #57 on: August 11, 2024, 12:24:31 AM »
Tea, ne veš, kolikokrat sem na skrivaj brala tvoje poste tule in se učila iz njih. Kolikokrat sem te sama želela kaj vprašati, pa nisem imela poguma.  Ko sem gledala vse te znakce, sem vedela, da ti ne morem parirati in zato raje molčala. Ko bom kaj znala, bom prišla. Žal sem prepozno. Upam, da bomo mi, ki smo ostali in smo zdaj tukaj, tvojo dediščino dostojno širili in razvijali naprej, ker je pri nas unikatna in neponovljiva - tvoja pač. Vedno sem te imela za najboljšo slovensko astrologinjo, to si še vedno.
Upam, da lebdiš nad zvezdami - da je to le počitek. Videli se še bomo, moramo se. Mislim(o) nate.

:-* :-* :-* :-*

Zelo lepo napisano. Istočasno naj zapišem, da nisem vedel, da si anonimno brala in se učila od Tee, ki je resnično ogromno pripomogla.  Za razliko od drugih slovenskih astrologov se Tea nikoli ni ven metala, le svoje znanje je razdajala.   Naj zapišem, kot že prej.  Ko si ti Vesta prvič prišla na forum s svojimi astrološkimi teksti sem mislil, da se je pojavila neke vrste druga Tea.   No, vemo zakaj si morala oditi za nekaj časa, a vendarle dočakali smo, da si se ponovno pojavila.  Nekako se mi zdi, da teme ki jih odpiraš so vedno nova kost za glodanje.   Te tvoje teme niso skopo vprašanje, temveč tudi podprta dejstva z odgovori. Torej zelo simbolično kot pri Tei.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #58 on: August 11, 2024, 09:03:38 AM »
Vesta lepo napisano, žal mi je da prej nisi upala se oglasiti, Tea bi te z veseljem vzela v tečaj. Vsem, ki smo ga delali pri njej, je bila vedno v pomoč.

je pa še vedno povezana z nami, pred leti mi je v meditaciji napovedala smrt moje ljubljene osebe, dostikrat mi kaj prišepne v meditacijah, zaradi nje študiram tudi medicinsko astrologijo (bo kmalu nova tema na forumu)

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #59 on: August 11, 2024, 11:42:51 PM »
Vesta lepo napisano, žal mi je da prej nisi upala se oglasiti, Tea bi te z veseljem vzela v tečaj. Vsem, ki smo ga delali pri njej, je bila vedno v pomoč.

je pa še vedno povezana z nami, pred leti mi je v meditaciji napovedala smrt moje ljubljene osebe, dostikrat mi kaj prišepne v meditacijah, zaradi nje študiram tudi medicinsko astrologijo (bo kmalu nova tema na forumu)

Dobra novica Slavi. Ne vem za sebe, vendar meni ne prišepetava. Morda mi, ampak se ne zavedam.  Bržkone če se obrnem nazaj me včasih pri astrologiji kaj vodi in mogoče gre celo telepatsko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858