Author Topic: Osho Zen Tarot - vpogled in osebna vprašanja  (Read 16307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manja

• Veteran
Re: Osho Zen Tarot - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #45 on: August 03, 2018, 10:16:06 AM »
Oh, wow ❤️ Hvala, draga Vesta :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #46 on: August 03, 2018, 10:24:09 AM »
Missy, zate ŽALOST:

Zakaj ves čas skrivamo, da nas nekaj boli? Zakaj molčimo o svoji bolečini in nemoči, ob tem pa nehote prizadevamo druge? Žalost prikaže osamljenega meniha, ki je že skoraj opustil svojo vero, svoj namen zaradi sil, za katere se zdi, da jih sam ne more premagati. Ta karta označuje utrujenost in ranjenost, pa tudi pomanjkanje upanja v dober razplet. Si se za določeno situacijo že odločila, da nima prihodnosti? Poglej dvakrat, ta karta nakazuje tudi to, da morda v svoji obrambi priložnost za izboljšanje enostavno zavračaš? Če se res ne da, poišči drugo rešitev, ob kateri se duša ne bo počutila krive. Ta mesec boš težko preživela, morda celo trpela, a vse je za tvojo dobro, tukaj moraš biti v tem obdobju ... Neznansko moč imaš v sebi, le pusti ji, da pride na plan.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #47 on: August 03, 2018, 10:25:41 AM »
Oh draga Vesta, hvala! In res je, določena vrata sem zaprla...mogoče bi jih morala pripreti. :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: August 03, 2018, 10:47:34 AM »
Še zame prosim Vesta za avgust, hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #49 on: August 03, 2018, 10:55:43 AM »
Jane, NEDOLŽNOST

draga moja, ta mesec boš začela nekaj novega, nekaj se bo na novo rodilo - to najbolj podpira osebne odnose, razmerja, zveza. Če si dovoliš malo utišati skepticizem, se lahko nekaj zelo temeljnega razvije, kaže da gre za resnična čustva, resnično voljo. Treba je biti odprtih rok in se ne menit za ovire odraslosti, ker te lahko te speljejo s poti, ki bi ti prinesla zadovoljstvo. Mesec je dober tudi za začetek novih projektov, reorganizacijo in ponovno odkrivanje sebe - če misliš, da si v življenju pokurila vse ase, se motiš  :laugh: :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #50 on: August 03, 2018, 11:14:18 AM »
Jaz tudi za avgust, prosim.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: August 03, 2018, 11:14:49 AM »
Jane, NEDOLŽNOST

draga moja, ta mesec boš začela nekaj novega, nekaj se bo na novo rodilo - to najbolj podpira osebne odnose, razmerja, zveza. Če si dovoliš malo utišati skepticizem, se lahko nekaj zelo temeljnega razvije, kaže da gre za resnična čustva, resnično voljo. Treba je biti odprtih rok in se ne menit za ovire odraslosti, ker te lahko te speljejo s poti, ki bi ti prinesla zadovoljstvo. Mesec je dober tudi za začetek novih projektov, reorganizacijo in ponovno odkrivanje sebe - če misliš, da si v življenju pokurila vse ase, se motiš  :laugh: :-*

Ja delam reorganizacijo....točno to. Novi projekti...vse to je res v planu. se čisto sklada :) Edino za osebne odnose bom rabila par podvprašanj hahaha. Tukaj sem pa ali cesta A ali cesta B.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #52 on: August 03, 2018, 11:22:48 AM »
Danes imam čas, komot napišeš na ZS. Pa tudi ostali, če imate še kaj :)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #53 on: August 03, 2018, 02:01:54 PM »
Prosim eno za avgust.
Hvala.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #54 on: August 03, 2018, 02:19:38 PM »
Azaleja, zate BIVANJE

Kaže na miren mesec brez večjih pretresov in novosti. Veliko bo dobrih, polnih odnosov s prijatelji, družino, partnerjem ... če načrtuješ dopust, bo ta ravno tako zelo prijeten in vse bi moralo iti po maslom. Po drugi strani mesec ni ravno ugoden za spodbujanje novih projektov, raje se ustavi in premisli, akcija ni podprta in veš, da še nimaš vsega potrebnega ozadja. Raje si vzemi čas in se poglobi vase, ne poskusi hiteti. Karta kaže na želje, ki se uresničujejo počasi in s potrpljenjem.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: August 03, 2018, 06:10:20 PM »
Vesta, si me spregledala?  :embarrassed:
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #56 on: August 03, 2018, 08:55:50 PM »
Saša, ops, pa sem:

DOKONČEVANJE:

Slika prikazuje modrikast obris obraza, ki se skriva v sestavljanki, kamor bo nekdo ravno pridal zadnji košček in jo s tem dokončal, to potrjuje tudi dejstvo, da je senca pomirjena, zadovoljna, srečna. Tako bo tudi s tem mesecem, ki obeta dobre priložnosti za dokončevanje projektov, razmerij, prenavljanj. Vendar gre pa seveda še bistveno preko tega, namreč dokončevanje lahko tudi pomeni konec neke faze, kjer si obtičala in ne znaš naprej, imela boš moč, da jo obideš - poleg tega pa je veliko bolj pomembno, da ko dokončamo, tudi doživljamo in izpopolnimo, torej bo ta mesec od tebe zahteval tudi dovršeno mero predanosti in občutka. Nič ta mesec ne bo šlo napol, potrebna je tudi koncentracija. Super za pogovore o odnosih, kje smo, kaj želimo, cilje, želje ...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #57 on: August 03, 2018, 10:50:54 PM »
Saša, ops, pa sem:

DOKONČEVANJE:

Slika prikazuje modrikast obris obraza, ki se skriva v sestavljanki, kamor bo nekdo ravno pridal zadnji košček in jo s tem dokončal, to potrjuje tudi dejstvo, da je senca pomirjena, zadovoljna, srečna. Tako bo tudi s tem mesecem, ki obeta dobre priložnosti za dokončevanje projektov, razmerij, prenavljanj. Vendar gre pa seveda še bistveno preko tega, namreč dokončevanje lahko tudi pomeni konec neke faze, kjer si obtičala in ne znaš naprej, imela boš moč, da jo obideš - poleg tega pa je veliko bolj pomembno, da ko dokončamo, tudi doživljamo in izpopolnimo, torej bo ta mesec od tebe zahteval tudi dovršeno mero predanosti in občutka. Nič ta mesec ne bo šlo napol, potrebna je tudi koncentracija. Super za pogovore o odnosih, kje smo, kaj želimo, cilje, želje ...
Hvala, draga.  :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #58 on: August 03, 2018, 11:41:51 PM »
Draga Vesta, če sem te še ujela, prosim še jaz za avgust.
Hvala!  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #59 on: August 04, 2018, 09:29:40 AM »
Pika, TIŠINA

Čas za kontemplacijo in premor v vsem, kar počneš, tudi v odnosih. V kolikor se poslovno dogovarjaš, pogovori ne bodo stekli gladko, kot pričakuješ, prav tako pa bo ostalo neizrečeno tudi marsikaj v osebnih odnosih. Ta karta te vabi k počitku, k intimi, usmeritvi v stvari, ki ti veliko čustveno pomenijo in jih dojemaš kot odmik. Verjetno si naveličana neke dinamike v svojem življenju in bi jo rada spremenila, a to naznanja, da za to še ni pravi čas, potrebno bo razmisliti.