O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte, 14. del

<< < (40/129) > >>

Missy:
Oh prijetna karta. Danes je moja puncka dopolnila 2 leti. :) Gremo z velikim upanjem v njeno tretje leto.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Missy on January 02, 2019, 01:42:58 PM ---Oh prijetna karta. Danes je moja puncka dopolnila 2 leti. :) Gremo z velikim upanjem v njeno tretje leto.

--- End quote ---

Vse najboljše, pikica! :-* :-*

Škratinja Nagaya:
Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Prosim za nasvet, kako iz vsega skupaj potegniti čim več dobrega.
Hvala!  :-*

Cebela_88:

--- Quote from: Pika on January 21, 2019, 11:02:56 AM ---Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

--- End quote ---

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.
Pa srečno in javi kako se je izšlo.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Cebela_88 on January 21, 2019, 09:19:32 PM ---
--- Quote from: Pika on January 21, 2019, 11:02:56 AM ---Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.

--- End quote ---

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.
Pa srečno in javi kako se je izšlo.

--- End quote ---

Najlepša hvala, Cebela.
Zanimivo, ker pricakujem več novega pri drugem projektu.
Pri prvem gre za preveč ponavljanja in me to malo moti.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.
Vsaj upam, ker mi druge karte res niso všeč. :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version