Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hej, sem jo dobila ja, ampak je nestabilno, ker gre za nadomescanje, znasla sem se v precepu, ker imam sluzbo za nedolocen cas
Quote from: tia on December 21, 2017, 10:28:59 PMHej, sem jo dobila ja, ampak je nestabilno, ker gre za nadomescanje, znasla sem se v precepu, ker imam sluzbo za nedolocen cas Točno to se je pokazalo, da je od tebe odvisno, ali boš jo sprejela.
Quote from: ksenija on December 22, 2017, 08:51:52 AMQuote from: tia on December 21, 2017, 10:28:59 PMHej, sem jo dobila ja, ampak je nestabilno, ker gre za nadomescanje, znasla sem se v precepu, ker imam sluzbo za nedolocen cas Točno to se je pokazalo, da je od tebe odvisno, ali boš jo sprejela.Hej, sem jo sprejela, malo tvegam, ampak upam, da se bo dobro izšlo ...Za onega starejšega pa je bila zelo kratka romanca, zdaj pa se je umaknil od mene. za vedno?
Za darilo sem dobila cel kup računov za plačat.
Quote from: Pika on February 22, 2018, 05:54:01 PMZa darilo sem dobila cel kup računov za plačat. Haha, tudi to je darilo.
Danes sem pa nam izvlekla pismo.Lahko da bomo komu sporočili kaj prijetnega, ali pa bo sporoceno nam.
Ahm.