Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #60 on: August 02, 2018, 04:05:11 PM »
A bi lahko jaz eno vprašanje postavila?
15.8. oz. malo po tem imam neko srečanje pa vljudno prosim ciganke za komentar.
Kako bom izpeljala celotno zadevo?
Hvala!  :-*

Pozdravljena Pika! ;) Tole srečanje ima eno takšno močno zgodbo, kjer bodo postavljeni temelji, torej zadeva kot celota ima nek pomen. Razplet bo pozitiven. Kasneje te vidim z malenkost zvezanimi rokami glede te situacije, predvsem glede druge strani oziroma tega dogodka. Prihajale ti bodo določene misli, spraševala se boš določene stvari in tisti hip boš težko prišla do želenih odgovorov, ker bo nekaj bremzalo. Sicer pa nikakor nič kritičnega. Razplet kot celota bo pozitiven.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #61 on: August 02, 2018, 04:05:35 PM »
No bom kar začela :) zanima me kako bi interpretirali naslednje karte, vprašanje pa je ali bom v naslednjem letu dobila drugo službo ( v trenutni sem zelo nesrečna) in kako se bom počutila. Običajno vlečem pet kart : iznenadna sreča, obisk, vdova, razmišljanje, sodnik.

Hvala za pomoč

Pozdravljena, tole kaže v smeri, da tvoja pričakovanja v preteklosti in v sedanjosti niso bila dosežena. Nedoseženi cilji, nemir, tesnoba... Da bi prihodnost bila obetavna bo potrebno spremeniti temelje mišljenja, kriterijev, dejanj.

Žareeeek!!!!! ❤❤❤

;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #62 on: August 02, 2018, 04:17:45 PM »
Sama, če smem, bi povprašala, kaj nekoga zadržuje v (prijateljskem - osebnem) odnosu z mano? In kam pelje ta odnos?

Hvala  :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #63 on: August 02, 2018, 05:09:02 PM »
Sama, če smem, bi povprašala, kaj nekoga zadržuje v (prijateljskem - osebnem) odnosu z mano? In kam pelje ta odnos?

Hvala  :D

Oseba ni dovolj samozavestna, si ne zaupa, skrbijo pa jo tudi težave, ki bi lahko nastopile, če bi želela ta odnos negovati, graditi. Ti si nad to osebo na neki način navdušena in hkrati razočarana. Sicer te ta oseba občuduje, med vama pa manjka zaupanja. Teh pomembnih temeljev v kartah namreč ne opazim in so glavni vzrok vajine situacije. Bilo bi dobro, da se do te osebe pristopi čimbolj sproščeno in postopoma poglablja zaupanje, ki naj bo obojestransko. Torej ne zaupaj stvari samo ti, ampak mora biti zaupano tudi tebi. To boš dosegla tako, da v ta odnos prineseš sproščenost, ki jo ta oseba potrebuje. V kolikor eden od vaju ne bo storil sprememb oziroma koraka, te vidim razočarano, počutila se boš malenkost izdano. Situacija trenutno ni okej, če ne bo sprememb bo odnos šel še nižje, do neke vrste zaključka odnosa.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: August 02, 2018, 05:20:26 PM »
o Žarek, te dolgo ni bilo :)

lahko prosim še zame pogledaš. Ali naj prodam stanovanje in kupim nekaj večjega sama ali naj se v to spustim z osebo B? Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #65 on: August 02, 2018, 05:30:08 PM »
Oh Žarek, če si v akciji, se še jes skledim: kako kaže v kratkem glede določenega odnosa? In kam to dolgoročno pelje? Hvala ti! ❤

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #66 on: August 02, 2018, 07:29:04 PM »

lahko prosim še zame pogledaš. Ali naj prodam stanovanje in kupim nekaj večjega sama ali naj se v to spustim z osebo B? Hvala  :-*

Res je. Občasno na hitro preletim zadnje poste in še to brez, da se prijavim. Po dolgem času sem poiskal geslo in se logiral.

Glede vprašanja... Karte nakažejo v smeri, da do prodaje še vsaj leto ali dve ne bo prišlo (vem, da ni bilo to vprašanje :) ). Sicer pa je malenkost malo boljša opcija, da se v to spustiš sama. Kaže tudi, da za stanovanje ne boš dobila toliko kot želiš/boš želela, po drugi strani pa mogoče sama od sebe še nekaj časa ne boš želela prodati.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #67 on: August 02, 2018, 07:30:50 PM »
Oh Žarek, če si v akciji, se še jes skledim: kako kaže v kratkem glede določenega odnosa? In kam to dolgoročno pelje? Hvala ti! ❤

Težava v tem odnosu se nakaže kot ena pretekla odločitev, ki je ta odnos v določenih pogledih postavila na dve strani. S tem pa mislim, kot da sta osebi nekako ločeni, torej, da se osebi ne vidita veliko. Kljub vsemu, kar se dogaja pa se obojestransko opazi zaupanje, spoštovanje, predanost in ljubezen, vendar so v ospredju kot meglica neke vajine omejitve, ki vama povzročajo težave v usklajenosti. V določeni točki v tem odnosu ne prideta skupaj. Torej ali je to to, da s to osebo ne preživiš veliko časa ali pa, da se glede pomembne stvari ne moreta uskladiti. V kratkem sledi ena sprememba. Glede dolgoročnosti pa bo potrebno na odnosu delati malo več, ker drugače ne bo okej (bo vse skupaj preveč zmedeno).
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: August 02, 2018, 08:15:00 PM »

Res je. Občasno na hitro preletim zadnje poste in še to brez, da se prijavim. Po dolgem času sem poiskal geslo in se logiral.

Glede vprašanja... Karte nakažejo v smeri, da do prodaje še vsaj leto ali dve ne bo prišlo (vem, da ni bilo to vprašanje :) ). Sicer pa je malenkost malo boljša opcija, da se v to spustiš sama. Kaže tudi, da za stanovanje ne boš dobila toliko kot želiš/boš želela, po drugi strani pa mogoče sama od sebe še nekaj časa ne boš želela prodati.

Hvala Žarek, hvala za pogled v čas, tudi to je pomembno :) A lahko samo še podvprašanje, ali se splača kaj vložit denarno v sedanje stanovanje bi bilo potem bolj zanimivo za kupce?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #69 on: August 02, 2018, 08:27:42 PM »

Težava v tem odnosu se nakaže kot ena pretekla odločitev, ki je ta odnos v določenih pogledih postavila na dve strani. S tem pa mislim, kot da sta osebi nekako ločeni, torej, da se osebi ne vidita veliko. Kljub vsemu, kar se dogaja pa se obojestransko opazi zaupanje, spoštovanje, predanost in ljubezen, vendar so v ospredju kot meglica neke vajine omejitve, ki vama povzročajo težave v usklajenosti. V določeni točki v tem odnosu ne prideta skupaj. Torej ali je to to, da s to osebo ne preživiš veliko časa ali pa, da se glede pomembne stvari ne moreta uskladiti. V kratkem sledi ena sprememba. Glede dolgoročnosti pa bo potrebno na odnosu delati malo več, ker drugače ne bo okej (bo vse skupaj preveč zmedeno).

Hvala ti Žarek! Nisva se videla že leto dni in res je on odnos postavil na dva pola. Če se zadevi pristopi, po tej spremembi, ki se kaže, odprto, direktno in odločno že na samem začetku, kakšen je dolgoročni potencial?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #70 on: August 02, 2018, 09:05:31 PM »
Lahko še jaz?
Kakšen bo razplet kolobocije, ki se vleče?
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #71 on: August 02, 2018, 09:46:31 PM »
Dragi Žarek, škoda, da ne najdeš več časa za forum. Vidim, da bi se lahko ogromno naučila ob tebi.
Bi pa te ob tej priliki prosila, če bo viška kakšna minuta ali dve, če lahko prosim pogledaš, kako kaže z določenim odnosom.
Hvala :)

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #72 on: August 03, 2018, 09:29:30 AM »
No bom kar začela :) zanima me kako bi interpretirali naslednje karte, vprašanje pa je ali bom v naslednjem letu dobila drugo službo ( v trenutni sem zelo nesrečna) in kako se bom počutila. Običajno vlečem pet kart : iznenadna sreča, obisk, vdova, razmišljanje, sodnik.

Hvala za pomoč

No, se je že zgodilo, dobila sem nepričakovano ponudbo za službo , delo je čisto mimo mojega področja, ali mi lahko pogledate kako kaže za to službo?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #73 on: August 03, 2018, 09:47:40 AM »
Wow, cebelca, čestitam! :)
Jaz ti trenutno žal ne morem pogledat. Če do zvečer žarek ne odgovori, ti zvečer pogledam. :)

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: August 03, 2018, 09:50:12 AM »
Hvala :) tudi mene je presenetilo, se toplo priporočam. Hvala