Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Žarek on November 20, 2018, 12:03:56 AMQuote from: Maja on November 17, 2018, 08:31:39 PMProsila bi samo eno za da ali ne.DaBilo je tako.
Quote from: Maja on November 17, 2018, 08:31:39 PMProsila bi samo eno za da ali ne.Da
Prosila bi samo eno za da ali ne.
Quote from: Cebela_88 on November 20, 2018, 09:54:45 PMŽarek če boš lahko še zame, zanima me za leto 2019, kakšno bo to leto zame (ali še kakšno področje izpostavi)?HvalaV 2019 boš pustila nekaj velikega za seboj, to ti bo dalo dihati in nova spoznanja. Zdaj je tako, da se glede te osebe močno obračaš v preteklost, bolj se mi kaže, da si v preteklosti kot sedanjosti. Boš pa naredila korak naprej in to je zelo velik korak. Se vidi nov začetek, boš zadihala.
Žarek če boš lahko še zame, zanima me za leto 2019, kakšno bo to leto zame (ali še kakšno področje izpostavi)?Hvala
Žarek, še preblisk: je ta oseba starejša ali mlajša? Sorodnik ali prijatelj?
Hvala Žarek, tudi z moje strani. Res se nakazuje, kar si rekel, tako da 100% zveni znano. Če smem, bi vprašala še, kdo je v resnici ta oseba? Glede katerega dela sebe ali česa je neiskrena?
Quote from: purple on November 24, 2018, 08:35:01 PMQuote from: Žarek on November 23, 2018, 10:20:23 PMQuote from: purple on November 20, 2018, 01:53:52 PMQuote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne? Vsekakor dobiš pogodbo za naprej. Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.Wau, superrr!!! Vesela. Hvala za tvoj čas, cenim Samo nisem prepricana, da razumem drugi del: torej nosecnost, DA, in ta tretja oseba bo zaradi nosecnosti ljubosumna? Ali najprej razresiti ta odnos s tretjo osebo, pa potem razmisljati o nosecnosti? Ceprav se mi ne sanja ali bi to lahko bila moski ali zenska Ženska oseba bo.
Quote from: Žarek on November 23, 2018, 10:20:23 PMQuote from: purple on November 20, 2018, 01:53:52 PMQuote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne? Vsekakor dobiš pogodbo za naprej. Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.Wau, superrr!!! Vesela. Hvala za tvoj čas, cenim Samo nisem prepricana, da razumem drugi del: torej nosecnost, DA, in ta tretja oseba bo zaradi nosecnosti ljubosumna? Ali najprej razresiti ta odnos s tretjo osebo, pa potem razmisljati o nosecnosti? Ceprav se mi ne sanja ali bi to lahko bila moski ali zenska
Quote from: purple on November 20, 2018, 01:53:52 PMQuote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne? Vsekakor dobiš pogodbo za naprej. Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.
Quote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne?
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.
Quote from: Missy on November 25, 2018, 08:47:28 PMŽarek, še preblisk: je ta oseba starejša ali mlajša? Sorodnik ali prijatelj?Starejša in v sorodstvu, ampak ne ravno po tvoji strani.
Ravno sem si zaželela eno cigansko karto. Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.Ostalo me trenutno ne zanima, haha. Hvala že vnaprej!
Quote from: Pika on December 24, 2018, 02:12:51 PMRavno sem si zaelela eno cigansko karto. Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.Ostalo me trenutno ne zanima, haha. Hvala e vnaprej! Hehe draga Pika, da ne zameam. To misli eno karto in potem vpogled za kariero oziroma je to ta ena karta za kariero 2019. Raje vpraam, da ne izpadem lampast hehe.
Ravno sem si zaelela eno cigansko karto. Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.Ostalo me trenutno ne zanima, haha. Hvala e vnaprej!