9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Žarek on December 24, 2018, 02:10:39 PMMogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).Če katero zanima naj napiše.Ja Žarek zame prosim, za službo, hvala.
Mogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).Če katero zanima naj napiše.
Quote from: Cebela_88 on December 26, 2018, 02:18:02 PMQuote from: Žarek on December 24, 2018, 02:10:39 PMMogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).Če katero zanima naj napiše.Ja Žarek zame prosim, za službo, hvala.Za 2019 karta sreče, ki govori, da boš kar svobodna glede zaposlitve, samostojna, boš imela napredek. Imaš možnost biti dlje časa na tem delovnem mestu, se mi pa zdi, da ti bo sčasoma (z leti) postajalo dolgčas, saj bi naj bilo delo bolj eno in isto in boš rabila nekaj več.
Quote from: Žarek on December 28, 2018, 01:47:18 PMQuote from: Cebela_88 on December 26, 2018, 02:18:02 PMQuote from: Žarek on December 24, 2018, 02:10:39 PMMogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).Če katero zanima naj napiše.Ja Žarek zame prosim, za službo, hvala.Za 2019 karta sreče, ki govori, da boš kar svobodna glede zaposlitve, samostojna, boš imela napredek. Imaš možnost biti dlje časa na tem delovnem mestu, se mi pa zdi, da ti bo sčasoma (z leti) postajalo dolgčas, saj bi naj bilo delo bolj eno in isto in boš rabila nekaj več.Trenutno sem doma, brez službe, na sveže, ali je potem videti torej nova zaposlitev?
Quote from: Missy on December 25, 2018, 11:44:04 PMQuote from: Žarek on December 25, 2018, 05:53:15 PMQuote from: Missy on December 25, 2018, 10:49:35 AMŽarek prosim. Za ljubezen.Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro Dragi Žarek, vse kar mi v glavi odzvanja je 'trdna zgodba'. Hvala ti! Če bo priložnost in volja, kako kaže glede naraščaja v prihajajočem letu?Možen je naraščaj, vendar je neka zadeva glede odnosov v zraku, to je treba malo razrešit, potem pa bo.
Quote from: Žarek on December 25, 2018, 05:53:15 PMQuote from: Missy on December 25, 2018, 10:49:35 AMŽarek prosim. Za ljubezen.Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro Dragi Žarek, vse kar mi v glavi odzvanja je 'trdna zgodba'. Hvala ti! Če bo priložnost in volja, kako kaže glede naraščaja v prihajajočem letu?
Quote from: Missy on December 25, 2018, 10:49:35 AMŽarek prosim. Za ljubezen.Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro
Žarek prosim. Za ljubezen.
Quote from: Tejka on December 27, 2018, 11:18:58 AMTudi jaz bi cigankico za prihajajoče leto... Če nisem čisto prepoznaTejka, zate za leto 2019 karta potovanja, kar meni nakazuje, da boš imela pestro leto, da se bo skoz nekaj dogajalo, skoraj sigurno bo ustvarjalno leto, pozitivno, s pozitivnimi zaključki in pa seveda neki večji, pomemben dogodek bi se ti v tem letu naj zgodil, kar pa mi je povedala karta stalnosti poleg karte potovanja.
Tudi jaz bi cigankico za prihajajoče leto... Če nisem čisto prepozna
Quote from: purple on December 25, 2018, 10:45:14 PMZarek, pozdravljena! Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo? Hvala in lepe praznike Tvoja karta za 2019 je hiša, kar nakazuje, da bo leto pozitivno in umirjeno, uskladilo se ti bo družinsko življenje, leto se bo dobro zaključilo in skozi leto ne bo nekih pretresov oziroma nenadnih sprememb, ki bi te utrujale. Trdni temelji torej, pa tudi neka pozitivna novost na področju odnosov prihaja v tem letu.Za partnerstvo karta poroke in se mi karte povezujejo glede na karto leta, kar pomeni, da boš imela stabilno leto, napredovanje v bistvu, bo nekaj več kot je bilo do zdaj.
Zarek, pozdravljena! Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo? Hvala in lepe praznike
Quote from: Gloria82 on December 25, 2018, 06:45:22 PMZarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance hvalaGloria, za službeno ti pade karta bolezen, kar pomeni, da boš preobremenjena, ne boš jasno videla rešitev, primanjkovalo ti bo energije.... Rešitev boš našla v povezovanju z drugimi sodelavci.Za finance karta sporočilo, kar kaže na izboljšanje in priliv novih, dodatnih financ, povečanje trenutnih financ.
Zarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance hvala
prosim za kartico za leto 2019. Splošno
Quote from: Vesta on December 26, 2018, 10:16:16 AMŽarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna. Bom rekel, da bodo tema kar odnosi, kjer so neskladja in boš začela delat/spoznavat to tematiko malo globlje. Se bo dobro zaključilo.
Žarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna.
Quote from: Jane on December 28, 2018, 10:50:23 PMprosim za kartico za leto 2019. SplošnoDraga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro.
Quote from: Žarek on December 29, 2018, 11:50:53 AMQuote from: Jane on December 28, 2018, 10:50:23 PMprosim za kartico za leto 2019. SplošnoDraga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro. Hvala Žarek, letos me čaka ločitev zato take blesave karte.