Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #180 on: December 28, 2018, 01:47:18 PM »
Mogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).
Če katero zanima naj napiše.

Ja Žarek zame prosim, za službo, hvala.

Za 2019 karta sreče, ki govori, da boš kar svobodna glede zaposlitve, samostojna, boš imela napredek. Imaš možnost biti dlje časa na tem delovnem mestu, se mi pa zdi, da ti bo sčasoma (z leti) postajalo dolgčas, saj bi naj bilo delo bolj eno in isto in boš rabila nekaj več.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #181 on: December 28, 2018, 01:49:01 PM »
Mogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).

Za 2019 karta sreče, ki govori, da boš kar svobodna glede zaposlitve, samostojna, boš imela napredek. Imaš možnost biti dlje časa na tem delovnem mestu, se mi pa zdi, da ti bo sčasoma (z leti) postajalo dolgčas, saj bi naj bilo delo bolj eno in isto in boš rabila nekaj več.

Trenutno sem doma, brez službe, na sveže, ali je potem videti torej nova zaposlitev?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #182 on: December 28, 2018, 01:53:16 PM »

Trenutno sem doma, brez službe, na sveže, ali je potem videti torej nova zaposlitev?

Seveda. Imaš zelo dobre možnosti za zaposlitev, ampak moraš delati na tem, si to želeti in boš dobila zaposlitev zelo hitro. Že na sploh je karta sreče hitra karta, spremembe so lahko hitro, le dovoliti si moraš oziroma delati malo na tem. Torej poslati čim več prošenj. Ti kar pogumno, saj bo šlo. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #183 on: December 28, 2018, 01:59:19 PM »
Žarek prosim. Za ljubezen.

Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro  8)

Dragi Žarek, vse kar mi v glavi odzvanja je 'trdna zgodba'. Hvala ti! Če bo priložnost in volja, kako kaže glede naraščaja v prihajajočem letu?

Možen je naraščaj, vendar je neka zadeva glede odnosov v zraku, to je treba malo razrešit, potem pa bo.

Ko rečeš 'malo razrešit' se sliši top. 😂 bom držala pesti da se zgodi v najvišje dobro vseh vpletenih. Hvala ti! :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #184 on: December 28, 2018, 09:04:41 PM »
Tudi jaz bi cigankico za prihajajoče leto... Če nisem čisto prepozna

Tejka, zate za leto 2019 karta potovanja, kar meni nakazuje, da boš imela pestro leto, da se bo skoz nekaj dogajalo, skoraj sigurno bo ustvarjalno leto, pozitivno, s pozitivnimi zaključki in pa seveda neki večji, pomemben dogodek bi se ti v tem letu naj zgodil, kar pa mi je povedala karta stalnosti poleg karte potovanja.  :-*
Same prekrasne za prihajajoče leto. Super najlepša hvala :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: December 28, 2018, 10:50:23 PM »
prosim za kartico za leto 2019. Splošno
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #186 on: December 28, 2018, 11:01:16 PM »
Zarek, pozdravljena!

Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo?
Hvala in lepe praznike  :-*

Tvoja karta za 2019 je hiša, kar nakazuje, da bo leto pozitivno in umirjeno, uskladilo se ti bo družinsko življenje, leto se bo dobro zaključilo in skozi leto ne bo nekih pretresov oziroma nenadnih sprememb, ki bi te utrujale. Trdni temelji torej, pa tudi neka pozitivna novost na področju odnosov prihaja v tem letu.

Za partnerstvo karta poroke in se mi karte povezujejo glede na karto leta, kar pomeni, da boš imela stabilno leto, napredovanje v bistvu, bo nekaj več kot je bilo do zdaj.

Hvala Žarek! Upam, da bo res tako dobro leto. Se veselim!!!

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #187 on: December 29, 2018, 09:32:03 AM »
Zarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance  ;D
hvala

Gloria, za službeno ti pade karta bolezen, kar pomeni, da boš preobremenjena, ne boš jasno videla rešitev, primanjkovalo ti bo energije.... Rešitev boš našla v povezovanju z drugimi sodelavci.

Za finance karta sporočilo, kar kaže na izboljšanje in priliv novih, dodatnih financ, povečanje trenutnih financ.  8)

Služba torej še naprej  Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Finance pa  :laugh: :P :-* jupiiii, lepa napoved  ;D
poročam
hvala Žarek  :-* :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #188 on: December 29, 2018, 11:50:53 AM »

Draga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro.  :-* :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #189 on: December 29, 2018, 11:54:49 AM »
Žarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna.  ;)

Bom rekel, da bodo tema kar odnosi, kjer so neskladja in boš začela delat/spoznavat to tematiko malo globlje. Se bo dobro zaključilo.

Hvala, dragi Žarek! Res upam, da se premakneva iz tega stanja zdajle v nekaj konstruktivnejšega, ker čutim, da mi je čedalje težje, ko ne vem, kje stojim ...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #190 on: December 29, 2018, 11:59:48 AM »
Pa še dve karti za prihajajoča zadnja dva dni v tem letu.

Za danes karta obisk: srečanje, obisk, pogovor, sporočilo
30.12. - poroka: obljuba, poroka, odločitev
31.12. - hiša: sprostitev, zavetje, milina, lepota
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Manja

• Veteran
« Reply #191 on: December 29, 2018, 01:05:52 PM »
Same lepe karte za konec leta. :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #192 on: January 02, 2019, 11:04:56 AM »

Draga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro.  :-* :-*

Hvala Žarek, letos me čaka ločitev zato take blesave karte.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #193 on: January 02, 2019, 11:28:51 AM »

Hvala Žarek, letos me čaka ločitev zato take blesave karte.

Uh :blank:
 :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #194 on: January 02, 2019, 11:30:42 AM »
Danes karta veselje - sprostitev, veselje, srečanje...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆