Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #195 on: January 02, 2019, 01:42:58 PM »
Oh prijetna karta. Danes je moja puncka dopolnila 2 leti. :) Gremo z velikim upanjem v njeno tretje leto.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #196 on: January 02, 2019, 08:55:03 PM »
Oh prijetna karta. Danes je moja puncka dopolnila 2 leti. :) Gremo z velikim upanjem v njeno tretje leto.

Vse najboljše, pikica! :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #197 on: January 21, 2019, 11:02:56 AM »
Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Prosim za nasvet, kako iz vsega skupaj potegniti čim več dobrega.
Hvala!  :-*

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #198 on: January 21, 2019, 09:19:32 PM »
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.
Pa srečno in javi kako se je izšlo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #199 on: January 21, 2019, 09:44:49 PM »

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.

Najlepša hvala, Cebela.
Zanimivo, ker pricakujem več novega pri drugem projektu.
Pri prvem gre za preveč ponavljanja in me to malo moti.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.
Vsaj upam, ker mi druge karte res niso všeč. :D

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: January 22, 2019, 04:09:25 PM »
Prosim, res prosim za vpogled v karte.

Zanima me za ljubezensko podrocje... Res sem v slabem stanju trenutno, v precepu, ne vem kaj naj storim. Gre se za doloceno osebo, imam obcutek kot, da sem nasla nekoga za zivljenje, pa se vedno znova zdi, da sem sama v svojih ciljih in zeljah. Ne vem, kam vodi ta odnos?

Res bom hvalezna za vsak vpogled... preko cigank, tarota ali astro karte.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #201 on: January 22, 2019, 04:32:26 PM »
Prosim, res prosim za vpogled v karte.

Zanima me za ljubezensko podrocje... Res sem v slabem stanju trenutno, v precepu, ne vem kaj naj storim. Gre se za doloceno osebo, imam obcutek kot, da sem nasla nekoga za zivljenje, pa se vedno znova zdi, da sem sama v svojih ciljih in zeljah. Ne vem, kam vodi ta odnos?

Res bom hvalezna za vsak vpogled... preko cigank, tarota ali astro karte.

Sem ti kar tarot vrgla in sicer na vprasanje, kam vodi ta odnos. Padla je kraljica diskov, sodba in paz cas. Kot splosna energija pa kralj cas.

Rekla bi, da bos ti se malo prizemljila in dala karte na mizo ali pa to zahtevala od druge strani, in da bo s tem prislo do tega, da ti bo izrazil svoja custva, ceprav mogoce malenkost nezrelo, imam obcutek, da s tem ne bos cisto zadovoljna, a da te bo pomirilo. Odnos je pod vplivom kralja cas; custva so, a akcije primanjkuje, ne pa nujno globine, cesar se bojis ti.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #202 on: January 22, 2019, 04:43:30 PM »
 Hvala, Missy! Res hvala za hiter odgovor.

Vsi njegovi pogovori so nezreli. Vsaj, ko je potrebno resiti ali delati na odnosu.
Vedno, ko zelim pogovor se z njegove strani konca pri žalitvah.
Ko se razumeva, se razumeva res dobro, tudi zato sem zmedena. A, ko pride do konflikta ali do tega, kaj si jaz želim v odnosu, nikoli ne prideva do skupne točke. Pa ne gre zato, da bi vztrajala pri svojem, nasprotno, tudi če mu želim priti naprosti se ne premakne niti za milimeter. Včasih imam občutek, da veliko dam, pa nič ne dobim v zameno. Kot si napisala, ne morem reči, da me nima rad, ampak vedno znova se sprašujem ali me ljubi dovolj močno, ali me spoštuje. Predvsem to ...

No, zdaj sem se malo izpovedala, ampak morala sem. Povsem sem na tleh. Hvala še 1x.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #203 on: January 22, 2019, 09:44:18 PM »
Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #204 on: January 25, 2019, 07:06:59 PM »
Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

Meni osebno je karta zvestobe super karta. Predstavlja mi lojalnost in kaže predvsem to, da je nekaj, kar je trajalo še vedno traja in bo tudi trajalo še naprej. Torej nadaljevanje, trdnost, temelji. To zna biti zelo pozitivna karta in če govorimo samo o tej karti, potem je to to. Super karta v bistvu. Jaz osebno je ne vidim kot zaključevanje nečesa, ravno obratno. Morda jo ti začutiš v tej smeri o kateri govoriš, kar je čisto okej, ker lahko karte začutimo tudi drugače.

Glede vprašanja, ki si si ga postavila in si dobila opisane karte, pa je tako, kot si razlagaš. Sem pa ob branju tega dobil še en preblisk, da ti karte lahko govorijo tudi o tem, da se bo neka moška oseba v tej situaciji še vedno vedla tako kot se. Obnaša pa se distancirano, odtujeno, nezainteresirano itd.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #205 on: January 25, 2019, 07:17:19 PM »

Živjo,

Najlepša hvala, Cebela.
Zanimivo, ker pricakujem več novega pri drugem projektu.
Pri prvem gre za preveč ponavljanja in me to malo moti.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.
Vsaj upam, ker mi druge karte res niso všeč. :D

Super interpretacija čebela. Jaz bi dodal za april, da se ti tukaj odpre nova poslovna priložnost, vsekakor nek dodatek, rojstvo nečesa večjega in mogoče bi bilo dobro, da delaš sama na tem projektu oziroma zadevi, da je vpletenih čim manj oseb.

Za maj/junij pa nisem prepričan, če bo do tega dogodka sploh prišlo, saj je videti, da najbrž na žalost ne bo. V kolikor pa vseeno pride pa zadeva ne bo najbolj obetavna. Zastoji, omejitve, zvezanost, slaba volja...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #206 on: January 25, 2019, 07:21:09 PM »
Karte za vikend

Sobota: nenadna sreča - dobitek, poklon, sreča
Nedelja: denar - uspeh, zdravje, denar, priložnost
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #207 on: January 25, 2019, 07:25:22 PM »
Obetavna karta. Poleg drugega ravno sedaj rabim zdravje

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #208 on: January 25, 2019, 07:27:36 PM »
Žarek, a lahko prosim eno karto na vprašnje... Da ali ne?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #209 on: January 25, 2019, 07:31:05 PM »
Žarek, a lahko prosim eno karto na vprašnje... Da ali ne?

Azeleja, odgovor je da.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆