Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #225 on: January 29, 2019, 02:04:59 PM »
Žarek, ob priliki en dvom: naj grem naprej s tem?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #226 on: January 29, 2019, 02:16:15 PM »
Žarek, ob priliki en dvom: naj grem naprej s tem?

Draga Missy, tukaj karte nakažejo, da v vsakem primeru zadevo razčisti, saj te v tem primeru glede te zadeve čaka sreča, sreča, sreča, trajnost, moč! Če greš naprej brez, da razrešiš pa se ti pojavijo zelo usrane karte in se boš med drugim zaprla vase, ne boš šla tako zlahka naprej, bo trajalo, trajalo, trajalo in še dolgo boš potem gledala nazaj, si želela to 'preteklost' (razrešiti, spremeniti), preko katere bi zdaj naredila 'skok'. Zelo zanimive karte so padle. Vsekakor razčisti kar imaš, karkoli, vsekakor delaj na tem, ne samo pustiti za seboj brez pravih odgovorov, premikov. Vso srečo!  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #227 on: January 29, 2019, 02:18:04 PM »
 Oh wow, res konkreten odgovor!  :o Sem intuitivno razbrala, da je celo bolje, da se tega ne pusti za sabo ampak nadgradi. Nadzanimivo!! Porocam. Hvala!  :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #228 on: January 29, 2019, 06:08:28 PM »
Dragi žarek, ob priliki bi te lepo prosila ta vpogled glede določenega odnosa. Se je sploh smiselno trudit?
Dragi žarek, te smem še jaz prosit?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #229 on: January 29, 2019, 07:29:07 PM »
Dragi žarek, ob priliki bi te lepo prosila ta vpogled glede določenega odnosa. Se je sploh smiselno trudit?
Dragi žarek, te smem še jaz prosit?

Manja, tole sem spregledal, tako da super, da si rekla, drugače ne bi videl.

Draga Manja, karte govorijo, da se v vajinem odnosu dogajajo spremembe, ki pa niso preveč obetavne. Med vama dvema so obojestranske skrivnosti. Čakaš na spremembe iz njegove strani, vendar pa ni videti, da bo do teh sprememb prišlo. V tem odnosu te trenutno vidim napeto in nesrečno, medtem ko pri njemu po kartah čustev ni videti in bi se naj po tem takem do tebe obnašal hladno, nedostopno in te tudi ignoriral. Za moškega pokaže, da je obremenjen. Karte kažejo, kot da vidva nista več skupaj, saj je on iz tega odnosa izstopil. Ti si želiš napredek, vendar pa ga po kartah na žalost ne vidim. Predlagam, da se vprašaš, ali si v tem odnosu dobila to, kar si želiš in kar bi morala dobiti, da bi bila izpopolnjena... Na podlagi tega se boš odločala naprej. Vso srečo!  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Manja

• Veteran
« Reply #230 on: January 29, 2019, 07:50:37 PM »
Hvala, dragi žarek. 🤗 Pustil si me odprtih ust. :(

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #231 on: January 29, 2019, 07:56:31 PM »
Hvala, dragi žarek. 🤗 Pustil si me odprtih ust. :(

Manja, to je samo vpogled iz kart, zato ne vzemi zdaj to kot nekaj kar se bo zgodilo in nikjer ne piše, da je tako. Jaz samo interpretiram kar vidim v kartah. Upam, da to razumeš in ti iz srca želim, da se ti ta odnos nadaljuje po tvojih željah oziroma v tvoje najvišje dobro. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Manja

• Veteran
« Reply #232 on: January 29, 2019, 08:17:41 PM »
Ne, ne, saj vem. Samo je dejansko tako, kot si napisal. Je čas, da pogledam resnici v oči.
Hvala za trud in čas. 🤗

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #233 on: January 30, 2019, 12:10:50 AM »
Oh Žarek, če si v akciji, se še jes skledim: kako kaže v kratkem glede določenega odnosa? In kam to dolgoročno pelje? Hvala ti! ❤

Težava v tem odnosu se nakaže kot ena pretekla odločitev, ki je ta odnos v določenih pogledih postavila na dve strani. S tem pa mislim, kot da sta osebi nekako ločeni, torej, da se osebi ne vidita veliko. Kljub vsemu, kar se dogaja pa se obojestransko opazi zaupanje, spoštovanje, predanost in ljubezen, vendar so v ospredju kot meglica neke vajine omejitve, ki vama povzročajo težave v usklajenosti. V določeni točki v tem odnosu ne prideta skupaj. Torej ali je to to, da s to osebo ne preživiš veliko časa ali pa, da se glede pomembne stvari ne moreta uskladiti. V kratkem sledi ena sprememba. Glede dolgoročnosti pa bo potrebno na odnosu delati malo več, ker drugače ne bo okej (bo vse skupaj preveč zmedeno).

Hvala ti Žarek! Nisva se videla že leto dni in res je on odnos postavil na dva pola. Če se zadevi pristopi, po tej spremembi, ki se kaže, odprto, direktno in odločno že na samem začetku, kakšen je dolgoročni potencial?

Žal ne preveč dober. Karte nakažejo, da se ne bo izšlo po tvojih pričakovanjih, v bistvu sploh ne po tvojih pričakovanjih... Vendar to pravijo karte. Ti še vedno lahko direktno in odločno stopiš v akcijo.

Žarek, lahko ob prilki pošpegava v trenutno stanje tele zadeve in kako kaže z odnosom?

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #234 on: January 30, 2019, 08:57:43 AM »
Žarek, a lahko prosim za vpogled glede dveh zadev:

- pri eni stvari gre za mojo srčno želji ... zanima me kdaj bi se lahko realizirala? Se sploh bo? Letos?
- pri drugi stvari pa me zanima: ali mi bo uspelo? (nanasa se na eno sluzbeno zadevo, ki jo moram opraviti)

1) Po kartah tole zaenkrat ne kaže najboljše. Lahko se uresniči, vendar ne tako hitro kot bi želela. Zaenkrat karte nakažejo v letu 2020, kot druga možnost pa v letu 2021.

2) Pri tej zadevi se je zgodil nek preobrat oziroma si zdaj dobila neko upanje, saj je bilo kar nekaj nezadovoljstva. V tej situaciji vidim tudi več moških oseb, tekmovalnost. Tudi tole na žalost zaenkrat ne kaže najboljše, zato priporočam, da stvari malo dodelaš, saj drugače po kartah ne boš šlo po tvojih željah.

Pri obeh zadevah ti svetujem, da situacije še malo dodelaš, kaj se pač da. Pogumno naprej, saj to pravijo samo karte, jaz pa ti želim vso srečo.  8)

Hvala ti Žarek.

Prva zadeva se je navezovala na nosečnost. Bo očitno potrebno počakati. :(

Druga pa ne vem... Tekmovalnost bom morala pokazati na izpitu, da pa bi kdo od sodelavcev tekmoval z mano pa dvomim, saj je tudi njim v interesu, da začnem opravljati to delo, saj s tem tudi njih zelo razbremenim.
Me pa čaka zelo obsežen tečaj, tako da upam, da do izpita res vse dodelam in bo potem lažje.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #235 on: January 31, 2019, 04:28:03 PM »
Oh Žarek, če si v akciji, se še jes skledim: kako kaže v kratkem glede določenega odnosa? In kam to dolgoročno pelje? Hvala ti! ❤

Težava v tem odnosu se nakaže kot ena pretekla odločitev, ki je ta odnos v določenih pogledih postavila na dve strani. S tem pa mislim, kot da sta osebi nekako ločeni, torej, da se osebi ne vidita veliko. Kljub vsemu, kar se dogaja pa se obojestransko opazi zaupanje, spoštovanje, predanost in ljubezen, vendar so v ospredju kot meglica neke vajine omejitve, ki vama povzročajo težave v usklajenosti. V določeni točki v tem odnosu ne prideta skupaj. Torej ali je to to, da s to osebo ne preživiš veliko časa ali pa, da se glede pomembne stvari ne moreta uskladiti. V kratkem sledi ena sprememba. Glede dolgoročnosti pa bo potrebno na odnosu delati malo več, ker drugače ne bo okej (bo vse skupaj preveč zmedeno).

Hvala ti Žarek! Nisva se videla že leto dni in res je on odnos postavil na dva pola. Če se zadevi pristopi, po tej spremembi, ki se kaže, odprto, direktno in odločno že na samem začetku, kakšen je dolgoročni potencial?

Žal ne preveč dober. Karte nakažejo, da se ne bo izšlo po tvojih pričakovanjih, v bistvu sploh ne po tvojih pričakovanjih... Vendar to pravijo karte. Ti še vedno lahko direktno in odločno stopiš v akcijo.

Žarek, lahko ob prilki pošpegava v trenutno stanje tele zadeve in kako kaže z odnosom?

Neke spremembe med vama sicer so, ampak karte še vedno kažejo, da to ni to. Za moškega karte kažejo, da je v razmerju. Med drugim karte kažejo, da med vama dvema lahko kar hitro pride do kakšnega spora. Žal jaz ne vidim, da bi ta odnos napredoval v konkreten odnos. Vsekakor se potrudi in delaj na odnosu v smer v katero želiš, saj karte so karte, realnost pa je realnost, tako da kar pogumno. Vso srečo!  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #236 on: January 31, 2019, 05:02:49 PM »
O moj Bog ta pa iz ene veze v drugo skače. 🤦🏻‍♀️ hvala Žarek za vpogled! Raje vlagam energijo kamor jo je vredno.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #237 on: January 31, 2019, 05:16:43 PM »
Žarek, lahko prosim za vpogled v zvezi z dravjem?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #238 on: January 31, 2019, 05:30:07 PM »
Žarek, lahko prosim za vpogled v zvezi z dravjem?

Pozdravljena, karte nakažejo, da te bremeni spodnji del telesa, področje reproduktivnih organov, kar je lahko npr posledica nezadovoljstva v odnosih in tudi na splošno, zaradi česar bi bilo smiselno vzeti odmor in dati možgane na off, početi nekaj, kar te bo osrečevalo in pod to ne mislim npr branje knjig, temveč kaj bolj pestrega, razgibanega. Narava, pohodništvo, kolesarjenje, kopanje, masaže itd itd. Karte nakažejo izboljšanje v parih mesecih. Vse dobro
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #239 on: January 31, 2019, 05:37:27 PM »
Hvala Žarek. Bom delala na sebi in sprostitvi.