Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #240 on: February 01, 2019, 05:02:01 PM »
Karte za vikend

Sobota - hiša: sprostitev, zavetje, milina, dom
Nedelja - obisk: sporočilo, obisk, premik
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #241 on: February 01, 2019, 05:31:42 PM »
Hvala Žarek. Vikend bo lep.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #242 on: February 01, 2019, 05:34:27 PM »
Res je 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #243 on: February 04, 2019, 12:16:49 PM »
Za danes karta poroka - združitev, poroka, veselje, ...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #244 on: February 14, 2019, 09:58:46 AM »
Ali je kdo iz kart razbral varanje in kako razbrati kdo od partnerjev vara? Namreč znanki sem za njeno vezo v prihodnosti prišle karte obisk, vdova, ljubimec, stalnost in izguba.  Če mi kaj ni jasno dodatno vprašam in se je pojavljala kombinacija tat in ljubica. Dobila sem občutek, da bo prišlo do varanja, ker so se pojavljale tudi karta varanje in neiskrenost, sovražnik, vendar nisem znala razbrati kdo od njiju bo tisti, ki bo varal? A mi kdo zna pomagati?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #245 on: February 15, 2019, 10:12:44 PM »
Ali je kdo iz kart razbral varanje in kako razbrati kdo od partnerjev vara? Namreč znanki sem za njeno vezo v prihodnosti prišle karte obisk, vdova, ljubimec, stalnost in izguba.  Če mi kaj ni jasno dodatno vprašam in se je pojavljala kombinacija tat in ljubica. Dobila sem občutek, da bo prišlo do varanja, ker so se pojavljale tudi karta varanje in neiskrenost, sovražnik, vendar nisem znala razbrati kdo od njiju bo tisti, ki bo varal? A mi kdo zna pomagati?

Da se videt. Ampak moraš imeti napisano pravilno zaporedje kart, da se lahko pove kaj več.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: May 20, 2019, 04:59:07 PM »
Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Prosim za nasvet, kako iz vsega skupaj potegniti čim več dobrega.
Hvala!  :-*

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.
Pa srečno in javi kako se je izšlo.

Najlepša hvala, Cebela.
Zanimivo, ker pricakujem več novega pri drugem projektu.
Pri prvem gre za preveč ponavljanja in me to malo moti.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.
Vsaj upam, ker mi druge karte res niso všeč. :D

Super interpretacija čebela. Jaz bi dodal za april, da se ti tukaj odpre nova poslovna priložnost, vsekakor nek dodatek, rojstvo nečesa večjega in mogoče bi bilo dobro, da delaš sama na tem projektu oziroma zadevi, da je vpletenih čim manj oseb.

Za maj/junij pa nisem prepričan, če bo do tega dogodka sploh prišlo, saj je videti, da najbrž na žalost ne bo. V kolikor pa vseeno pride pa zadeva ne bo najbolj obetavna. Zastoji, omejitve, zvezanost, slaba volja...

Žarek, najlepša hvala.
Prosila bi za odgovor na dodatno vprašanje, če bo kateri od vaju imel čas in voljo. :)
Kje naj bi se pri projektu maj/junij zataknilo? Lahko karkoli naredim v smeri, da bi se vseeno odvijalo pozitivno?
Najlepša hvala že vnaprej! :-* :-*

Zataknilo se bo, ko prideš tja. Narediš lahko to, da dva krat preveriš, če je vse tako kot mora biti glede tega dogodka. S tem pa mislim predvsem organizacijo na tistem dogodku...

Hvala, Žarek.
Sem presenečena, da so glede tega dogodka taki odgovori.
Namreč v napovedniku me že imajo, tudi na spletni strani sem že objavljena, torej je resno mišljeno.
Gre za znanega organizatorja, kjer so stvari preverjene, saj deluje tudi v okviru večjih dogodkov. Hočem reči - ni "kar nekaj", temveč referenčna zadeva.
Seveda bom sproti preverjala, kako in kaj, saj se bomo morali sproti dogovarjati.
Na kateri strani pa je bilo videti, da bo problem? Na njihovi ali na moji? Ga bom jaz kaj usrala ali oni? To je bilo najbrž razvidno iz zadnjih kart?
Hvala! :-*

Poročam...
Je bilo ravno obratno, kot da bi karte zamenjale maj in april.
Aprilski dogodek poln besed, majski pa uspešno izpeljan in z odličnim feedbackom.
Možno, da sem spraševala prezgodaj.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #247 on: May 22, 2019, 11:58:32 PM »
Zanimivo  ;D ;D Tole za maj/junij se pa še zdaj zelo dobro spomnim, da je kazalo zanič. ::) Zanimivo, da je bil takšen preobrat, si me presenetila s tem. A tole za maj/junij je zdaj že končano? Za april pa se spomnim, da je kazalo zelo dobro. Res zanimivo.  ::) Glede tega, če si spraševala prehitro ali ne, tega ti ne morem komentirati. Vem pa, da obstaja tudi ta možnost, ampak bi se v takih primerih v teh situacijah morale zgoditi neke korenite spremembe. Zanimivo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #248 on: May 23, 2019, 08:56:28 AM »
Zanimivo  ;D ;D Tole za maj/junij se pa še zdaj zelo dobro spomnim, da je kazalo zanič. ::) Zanimivo, da je bil takšen preobrat, si me presenetila s tem. A tole za maj/junij je zdaj že končano? Za april pa se spomnim, da je kazalo zelo dobro. Res zanimivo.  ::) Glede tega, če si spraševala prehitro ali ne, tega ti ne morem komentirati. Vem pa, da obstaja tudi ta možnost, ampak bi se v takih primerih v teh situacijah morale zgoditi neke korenite spremembe. Zanimivo.

Pri aprilskem dogodku je bil pomp "brez učinka". Dajem pod narekovaj, ker od tega jaz osebno nimam nič takega, kar bi v resnici zase potrebovala. Vsaj zaenkrat se ni še nič odvilo in glede na obilo preteklih izkušenj po tolikšnem času ne pričakujem nekih konkretnih premikov. O dogodku sem nekaj dni po otvoritvi prenehala razmišljati.
Celo je bilo okoli celega dogodka tudi nekaj negativnega prahu, s tem sicer nimam nič, se mene ne tiče.

Maj/junij pa se je zgodil, je objavljen in tudi so dogovori za naprej. Bila sem tam, tako da sem stvar postavila sama in se je odvijalo tako, kot je bilo dogovorjeno.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #249 on: May 27, 2019, 10:35:52 AM »
Tukaj je pomojem tudi lahko odvisno od tistega ki karte vrže, vsaj zame je to kar dejavnik, ker osebe ne poznaš, vsaj jaz težje sprašujem za nekoga ki ne poznam okoliščin in osebe. Žarek ali si takrat tudi ti karte vrgel, pa da je obema tako kazalo ali samo jaz ?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #250 on: May 27, 2019, 01:51:09 PM »
Bo še Žarek pokomentiral.
Mislim, da je kar pri obema tako kazalo.
Od vprašanja pa do prvega dogodka so bili pa štirje meseci, do drugega skoraj 5.
Že takrat sem bila presenečena nad odgovori, možno pa, da je bil časovni interval prevelik.
Ne vem, ali sem v preteklosti pravilno opazovala... Žarek se je v začetku gledanj v ciganske karte večkrat "zmotil", potem pa so postajali vpogledi vse bolj točni, na koncu že "strašljivo" natančni, vsaj kar se mene tiče.
Potem je karte za dlje časa odložil, vsaj tukaj.
Mogoče stvar povezanosti s kartami in osebami, v našem primeru s forumom.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #251 on: May 28, 2019, 05:00:12 AM »
Tukaj je pomojem tudi lahko odvisno od tistega ki karte vrže, vsaj zame je to kar dejavnik, ker osebe ne poznaš, vsaj jaz težje sprašujem za nekoga ki ne poznam okoliščin in osebe. Žarek ali si takrat tudi ti karte vrgel, pa da je obema tako kazalo ali samo jaz ?

Čebela, po eni strani je boljše, če situacijo spraševalca ne poznaš, saj se tako težje "vpleteš" v situacijo spraševalca oziroma v vpogled. Ja, ti in jaz sva takrat videla v isto smer. Nisem pa gledal, zakaj je bilo na koncu drugače, saj je po eni strani to čisto nepomembno.

Pika,
Jaz in Čebela sva takrat videla v isto smer. Je pa zdaj težko reči, zakaj je bilo drugače, saj so karte jasno nakazovale smer. Mnogo tega sem spoznal zadnje čase in tudi to, da te lahko s vpogledom prikrajšam za izkušnje in doživetja, ki jih rabiš... Itd itd.

Zelo mi primanjkuje časa za forum in na splošno za splet. Saj ko najdem kaj več časa se lahko malo poglobimo v zadeve. Se veselim.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #252 on: May 28, 2019, 09:29:49 AM »

Čebela, po eni strani je boljše, če situacijo spraševalca ne poznaš, saj se tako težje "vpleteš" v situacijo spraševalca oziroma v vpogled. Ja, ti in jaz sva takrat videla v isto smer. Nisem pa gledal, zakaj je bilo na koncu drugače, saj je po eni strani to čisto nepomembno.

Pika,
Jaz in Čebela sva takrat videla v isto smer. Je pa zdaj težko reči, zakaj je bilo drugače, saj so karte jasno nakazovale smer. Mnogo tega sem spoznal zadnje čase in tudi to, da te lahko s vpogledom prikrajšam za izkušnje in doživetja, ki jih rabiš... Itd itd.

Zelo mi primanjkuje časa za forum in na splošno za splet. Saj ko najdem kaj več časa se lahko malo poglobimo v zadeve. Se veselim.

Hvala obema. :-*
zdaj je tako, da drugi dogodek še traja in bo trajal do konca junija, potem pa material ostane tam še eno leto, s tem, da enkrat do novembra dostavim še neke nove stvari.
Zanimivo je tudi to, da sem že na licu mesta, ko sem postavljala, en izdelek direktno prodala, kar je bilo sploh nepričakovano in pomeni najbolj iskreno pozitivno kritiko. :)

Glede aprilskega dogodka je plus to, da sem vpeta zraven in me bodo imeli tudi za vnaprej na seznamu. Tako da se lahko še kaj odvije, ja, če že ne v finančnem smislu pa glede promocije. Taki dogodki skoraj vedno potegnejo še kaj za sabo, zato sem mogoče celo krivično napisala, da ni bilo "od vsega skupaj nič". Vsekakor bom poročala, če/ko se kaj odvije.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #253 on: August 08, 2019, 05:40:11 PM »
Če še kdo gleda, bi prosila;

Kaj to pomeni za naju v bodoče in če je sedaj čas, da se razideva? Ker mi moji občutki zadnji čas niso pre(več) jasni, sem pa tudi doživela precejšnjo streznitev ...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #254 on: August 12, 2019, 08:15:35 PM »
Če še kdo gleda, bi prosila;

Kaj to pomeni za naju v bodoče in če je sedaj čas, da se razideva? Ker mi moji občutki zadnji čas niso pre(več) jasni, sem pa tudi doživela precejšnjo streznitev ...

Pozdravljena, karte nakazujejo, da bosta skupaj tudi v prihodnje. Potrebuješ njegovo bližino, njegovo pozornost, njegove odgovore. Vse našteto v tem trenutku primanjkuje. V kartah v povezavi z njim deluješ osamljeno. Karte ga prikazujejo v smereh, da zna več krat izbrati napačen pristop. Določene skrivnosti so med vama, pa karte govorijo, da ni komunikacije. Torej prvi korak je to, potem pa dalje. Vse dobro.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆