Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #255 on: August 12, 2019, 08:33:31 PM »
Če še kdo gleda, bi prosila;

Kaj to pomeni za naju v bodoče in če je sedaj čas, da se razideva? Ker mi moji občutki zadnji čas niso pre(več) jasni, sem pa tudi doživela precejšnjo streznitev ...

Pozdravljena, karte nakazujejo, da bosta skupaj tudi v prihodnje. Potrebuješ njegovo bližino, njegovo pozornost, njegove odgovore. Vse našteto v tem trenutku primanjkuje. V kartah v povezavi z njim deluješ osamljeno. Karte ga prikazujejo v smereh, da zna več krat izbrati napačen pristop. Določene skrivnosti so med vama, pa karte govorijo, da ni komunikacije. Torej prvi korak je to, potem pa dalje. Vse dobro.  8)

Žarek, samo feedback dajem, da vidiš zelo, zelo točno.  :blank: Njegovi napačni pristopi in skrivnosti so vzrok mojih dvomov, ali vztrajati v prijateljstvu. Vem pa, da sem zelo vezana nanj in bi težko odšla stran.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #256 on: August 13, 2019, 04:24:07 AM »
Če še kdo gleda, bi prosila;

Kaj to pomeni za naju v bodoče in če je sedaj čas, da se razideva? Ker mi moji občutki zadnji čas niso pre(več) jasni, sem pa tudi doživela precejšnjo streznitev ...

Pozdravljena, karte nakazujejo, da bosta skupaj tudi v prihodnje. Potrebuješ njegovo bližino, njegovo pozornost, njegove odgovore. Vse našteto v tem trenutku primanjkuje. V kartah v povezavi z njim deluješ osamljeno. Karte ga prikazujejo v smereh, da zna več krat izbrati napačen pristop. Določene skrivnosti so med vama, pa karte govorijo, da ni komunikacije. Torej prvi korak je to, potem pa dalje. Vse dobro.  8)

Presenečaš, Žarek. Lepo, da si prišel malo nazaj pogledat. Tudi tebe Vesta, sem pogrešal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #257 on: August 13, 2019, 02:13:33 PM »
Žarek, če si slučajno še kaj tu okrog.. Jaz bi lepo prosila za vpogled glede službe. Bo kaj novega, nova služba? Kaj se mi obeta na tem področju?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #258 on: August 13, 2019, 05:38:04 PM »
Hvala Andres  8)

Žarek, če si slučajno še kaj tu okrog.. Jaz bi lepo prosila za vpogled glede službe. Bo kaj novega, nova služba? Kaj se mi obeta na tem področju?

Manja, v tvojem primeru je za povedat, da imaš prihodnost na tem področju zelo obetavno, stabilno in da imaš izbiro. Bi kar rekel, da je vesolje na tvoji strani glede tega. Služba bo stabilna, dobro plačana. Lahko je to nova služba, lahko je stara, kjer se zadeve uredijo. V slednjem primeru bi bile spremembe, saj greš skozi neke spremembe in bi lahko rekel, da bi v tem primeru napredovala. Kakorkoli obrneva, zadeve se v bližnji prihodnosti zate razpletejo zelo dobro.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #259 on: August 13, 2019, 07:48:10 PM »
Žarek, lepo te je spet videti.  :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #260 on: August 13, 2019, 07:50:25 PM »
In seveda mi je takoj začel delati pogojni refleks.  :D
Žarek, če boš imel še kaj volje, bi povprašala, kako se bo odvijala v roku dveh mesecev:
- zgodba 1
- zgodba 2
Gre za "šiht".
Hvala ti!  :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #261 on: August 13, 2019, 11:41:54 PM »
Uuu, žarek, hvala. Upam, da bo napredek. Kakršen koli že, samo da nekaj bo. Je že čas..

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: September 02, 2019, 01:50:21 PM »
Žarek  :-*
Lepo, da si spet tukaj.
Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.
Se nakazuje konec zgodbe 1?
Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?
Hvala ti!

Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.
Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro

Žarek, najlepša hvala!
Nekako tako sem pričakovala oz. pričakujem.
Se opravičujem, ker nisem vprašala takoj. Te pa prosim, če boš še pri kartah, če lahko pogledaš še za zgodbo 3.
Že vnaprej hvala! :)

Pika, v zgodbi tri ti nekdo že dlje časa spodnaša tla, vendar maš neki zagon in interes za to zgodbo in po večji spremembi. Lahko dobiš pomoč iz moške strani, ampak vseeno na dolgi rok se ne pokaže preveč obetavno. Bo kar kup nekih novih informacij, precej zmede.

Jaz bi pa podala feedback na tole, ker sem ravno od sestankov in telefonskih pogovorov.

Zgodba 1 se nadaljuje. Naredili so napako, ki se je zavedajo, tako da bo zdaj šlo nekako naprej.
Zgodba 2 se odvija nekako tako, kot je bilo napovedano. Trudijo se po najboljših močeh, bo šlo naprej, sproti se bo kazalo, kako in kaj. Dolgoročno je zaenkrat nemogoče karkoli načrtovati, ker je žal odvisno od prevelikega števila faktorjev.
Zgodba 3 trpi za pomanjkanjem časa in fokusa, energija tukaj pada. Razlog je v veliki meri zgodba 4, ki je uletela vmes in v katero že nekaj časa usmerjam večino svoje energije.  :)

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: September 14, 2019, 12:31:15 PM »
Če je kdo pri kartah, bi ress prosila za vpogled:

- Zgodba 1: tice se odnosa z eno osebo... kaj bi jaz mogla narediti, da bi bil odnos boljsi? kam to vodi? ima tak odnos moznost razvoja in obstanka? kako druga oseba dozivlja ta od odnos?
- Zgodba 2: se nanasa na en cilj/zeljo ... kaj me ovira pri doseganju tega cilja? kdaj bo prislo do izpolnitve te zelje?
- Zgodba 3: selitev... Bo priloznost? Na kaj moram biti pozorna? Bodo ovire?

Hvala, zelo bom vesela, ce si vsaj za katero od vprasanj vzamete cas.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: September 25, 2019, 08:31:09 AM »
Žarek  :-*
Lepo, da si spet tukaj.
Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.
Se nakazuje konec zgodbe 1?
Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?
Hvala ti!

Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.
Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro

Žarek, najlepša hvala!
Nekako tako sem pričakovala oz. pričakujem.
Se opravičujem, ker nisem vprašala takoj. Te pa prosim, če boš še pri kartah, če lahko pogledaš še za zgodbo 3.
Že vnaprej hvala! :)

Pika, v zgodbi tri ti nekdo že dlje časa spodnaša tla, vendar maš neki zagon in interes za to zgodbo in po večji spremembi. Lahko dobiš pomoč iz moške strani, ampak vseeno na dolgi rok se ne pokaže preveč obetavno. Bo kar kup nekih novih informacij, precej zmede.

Jaz bi pa podala feedback na tole, ker sem ravno od sestankov in telefonskih pogovorov.

Zgodba 1 se nadaljuje. Naredili so napako, ki se je zavedajo, tako da bo zdaj šlo nekako naprej.
Zgodba 2 se odvija nekako tako, kot je bilo napovedano. Trudijo se po najboljših močeh, bo šlo naprej, sproti se bo kazalo, kako in kaj. Dolgoročno je zaenkrat nemogoče karkoli načrtovati, ker je žal odvisno od prevelikega števila faktorjev.
Zgodba 3 trpi za pomanjkanjem časa in fokusa, energija tukaj pada. Razlog je v veliki meri zgodba 4, ki je uletela vmes in v katero že nekaj časa usmerjam večino svoje energije.  :)

Ponoven feedback.
Zgodba 1 se sicer nadaljuje v tem trenutku, vendar se močno kaže, da se bo oddelek zaprl, ker se sesuva, torej gre za vprašanje nekaj let in zgodba se verjetno res počasi končuje.
Zgodba 2: ja, resnično je zdaj težje, vendar vztrajam in upam, da se bo enkrat izšlo.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #265 on: October 11, 2019, 10:05:39 PM »
Če je kdo pri kartah, bi ress prosila za vpogled:

- Zgodba 1: tice se odnosa z eno osebo... kaj bi jaz mogla narediti, da bi bil odnos boljsi? kam to vodi? ima tak odnos moznost razvoja in obstanka? kako druga oseba dozivlja ta od odnos?
- Zgodba 2: se nanasa na en cilj/zeljo ... kaj me ovira pri doseganju tega cilja? kdaj bo prislo do izpolnitve te zelje?
- Zgodba 3: selitev... Bo priloznost? Na kaj moram biti pozorna? Bodo ovire?

Hvala, zelo bom vesela, ce si vsaj za katero od vprasanj vzamete cas.

Zivjo,
Zgodba 3, prišle so :stalnost, ljubimec, sreča, potovanje,nesreča. Takole bi rekla, da priložnost bo, zelo bo dobro kazalo, če se mi prav dozdeva naj bi bila to selitev ali k oz skupaj s partnerjem, na žalost je videti potem da bo prišlo do nesoglasij ki lahko preprečijo selitev.
Zgodba 1, karte: pismo, neiskrenost, hrepenenje, nesreča, duhovnik. Nekaj tukaj ni iskreno, vse skupaj kaže na neusklajenost v odnosu, deluje mi da si v tem odnosu zelo odločna oz dominantna in da vidiš zelo realno situacijo in da se ne pustiš manipulirati. Meni se ne zdijo dobri temelji v tem odnosu žal, dokler je samo ena stran pripravljena kaj vlagati je težko kaj premakniti.
Zgodba 2, karte poroka, smrt, vdova, ljubica in uradnik. Bi rekla da boš uspela ampak prej bo pa kar neko zatišje, nesodelovanje, tako da boš že obupala... Se mi pa veš čas odpirajo dve stvari pri tebi zanimivo ta neusklajenost ven hodi in odločnost, deluješ mi zelo dominantna in odločna. Toliko, to so moji občutki in znanje, če ima kdo kaj za dodati in pa tudi povratne informacije bom vesela.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #266 on: October 14, 2019, 07:41:23 PM »
Če še kdo gleda v karte pa bi tudi zase vprašala kako se bo izteklo glede nakupa hiše, pogajanja so v teku, če bo sploh prišlo do realizacije? Ali moram biti na kaj pozorna? 

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #267 on: December 06, 2019, 12:15:01 PM »
Pozdrav vsem skupaj. :) Jutri zvečer bom pri kartah. Če kdo želi karto za 2020, odgovor na vprašanje ali predajo intuitivnega sporočila, se naj javi.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #268 on: December 06, 2019, 12:20:15 PM »
Dragi Zarek, pozdravljen nazaj. Bi prosila za intuitivno in za 2020. Objem!

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #269 on: December 06, 2019, 12:27:21 PM »
Pozdravljen Žarek. Ja, te prosim za intuitivno sporočilo za leto 2020. Hvala. Imej lep dan.